Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

Dažniausiai šalia žemesnio vyro nejaukiai jaučias moterys, kurios pačios nedidelio ūgio. Tipo sako, pasąmonėj užprogramuota, kad mažesnės "nori papildyt" savo genofondą ir todėl ieško aukštų, vengia žemų.
Atsakyti
Na, aš šalia mažesnio vyro nelabai gerai jaučiuosi...Ta prasme, mano partneris turi būti bent jau 10cm didesnis, kad jausčiausi normaliai.
Atsakyti
Mano draugas uz mane aukstesnis 2cm, bet as jokio komplekso nejauciu dabar... Na pradzioj buvo keista, nes as esu is tu aukstesniu merginu (1.75), reikejo ismokti taikytis, maziau nesioti batu aukstom pakulnem.. bet paskui viskas susitvarke, kartais ir apsimaunu batelius su kulniukais, mes del to nebekompleksuojam.. juk negi del ugio pasikeis santykiai.... wub.gif
P.S Svarbu ne ugis, o smugis..... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZiukE @ 2005 03 23, 23:06)
P.S Svarbu ne ugis, o smugis..... tongue.gif

Gryna teisybe! thumbup.gif
Atsakyti
na as pazistu viena porele.jis gal zemesnis uz ja kazkur 15cm. turi nuostabia dukryte.ir tikrai nebejauciu juokiu kompleksiu.paprasciausiai jau priprato nekreipt demesio i besispoksancius i juos zmones.jie saunuoliai.ne ugyje juk esme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 23, 15:26)
Pasiimk šlepetes. tongue.gif

Man tai tas pats butu jeigu jis ir mazesnis bet fainas zmogus. Bet bijau kad galbut jam nepatiks (issitare laiskuos kad nejaukiai jauciasi del savo ugio) nors kiek as uz ji aukstesne nezino. Jo ugis 171 o mano 174, bet kulniukai..tik nenoreciau kad butu labai kudas. tongue.gif .dar butu nieko jei mazesnis bet nesudziuves.. ir nekenciu vyru su usais! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbitka10 @ 2005 03 24, 16:08)
Man tai tas pats butu jeigu jis ir mazesnis bet fainas zmogus. Bet bijau kad galbut jam nepatiks (issitare laiskuos kad nejaukiai jauciasi del savo ugio) nors kiek as uz ji aukstesne nezino. Jo ugis 171 o mano 174, bet kulniukai..tik nenoreciau kad butu labai kudas. tongue.gif .dar butu nieko jei mazesnis bet nesudziuves.. ir nekenciu vyru su usais! 4u.gif

Tai lauksim įspūdžių po pasimatymo. biggrin.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esu 174, taip kad žemesnių draugų turėjau. Jie visi buvo labai šaunūs, labai mokėjo pataikaut, o ir lovoje super, bet vistiek jaučiausi nekaip. Vyras 10 cm aukštesnis.
Atsakyti
Labai nejaukiai jaučiuosi šalia aukštos moters ax.gif Bent per pora žingsnių atsitraukiu įšoną biggrin.gif biggrin.gif mažesni vyrai ir moterys nieko, tik retai sutinku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 03 25, 20:59)
Labai nejaukiai jaučiuosi šalia aukštos moters ax.gif Bent per pora žingsnių atsitraukiu įšoną biggrin.gif  biggrin.gif mažesni vyrai ir moterys nieko, tik retai sutinku doh.gif

Aš nekompleksuoju ale vat ankstyvoj jaunystėj mano mama visad zyzdavo, tipo kaip čia tau aukštakulniai, tu tooookia aukšta ( 175 ) rolleyes.gif Parsivedu draugę 5 cm aukštesnę... efekto jokio, toliau zyzia.... Tada atsivedžiau dar vieną draugę, va toji tai jau aukšta buvo... 194 berots.... Nuo to laiko iš mamos nebeišgirdau nei vieno žodžio apie mano ūgį ax.gif
O šiaip aukšta būt visai gerai : grupėje kur esi aukščiausia tampi centrine figūra ( kas nėr blogai rolleyes.gif ) , jei pasitaiko patekt į aukštesnių būrelį gali pavaizduot mažutę trapią butybę blush2.gif (o puldamas globot "trapios butybės" diedas kazkaip nepastebi ūgio skirtumo mirksiukas.gif ) o jei pasitaiko vienodo ūgio būrelis gaunasi a la kosmopolitan : "jaunos,žavios, veiklios" rolleyes.gif
P.S. : einant šalia vyro nepastebiu kuris iš mūsų aukštesnis..... ax.gif Nors anot teorijos ( ūgis + kulniukai ) tai turbūt aš... rolleyes.gif
Atsakyti
Jei matau, kad zemesnis vyras, stovedamas salia manes (o as 1,80 cm) kompleksuoja - tai gali vaidinti koki tik nori kietuoli, nes aisku buna tik viena: sis zmogenas viduje tikras kompleksu maisas. O kompleksuoti vyrai man schmoll.gif .
Atsakyti
na, mano ugi dabar kazkur apie 180, o su aukstakulniais net nezinau g.gif gal mano karma kalta, bet visi mano vaikinai, bent pora centimetru buvo zemesni uz mane tongue.gif nors jei butu gerokai zemesni, kokiu pusmetriu, tai turbut imciau kompleksuoti ax.gif
Atsakyti