Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

gerai, kad man tokių problemų nėra, noriu nešioju aukštakulnius, noriu žemakulnius tongue.gif
Esu 174cm o tai yra idealiausias ūgis tongue.gif , vyro 190cm
Atsakyti
o mano vyras už mane visais 5 cm mažesnis. nu ir nieko, nešioju aš tuos aukštakulnius ir puikiai abu jaučiamės. man netgi visai smagu, kai visi žiopso i maža ir apvalaina vyruką ir aukštą kūdą jo žmoną thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 07 24, 17:32)
o mano vyras už mane visais 5 cm mažesnis. nu ir nieko, nešioju aš tuos aukštakulnius ir puikiai abu jaučiamės. man netgi visai smagu, kai visi žiopso i maža ir apvalaina vyruką ir aukštą kūdą jo žmoną  thumbup.gif

NU SUPER thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2006 07 23, 19:30)
Nesu turejus zemesnio vaikino, bet man atrodo kad ir negaleciau, jausciausi nejaukiai. Vyras turi buti vyriskas: aukstesnis, stipresnis ir tt.  mirksiukas.gif

Stiprus ir vyriskas vyras gali uti ir zemo ugio mirksiukas.gif Svarbu kad proto galvoje turetu...
Atsakyti
O kas cia tokio kad zemesnis?man ir grazu,juk ne puse metro,svarbu kad sutinka gerai tarpusuvyje thumbup.gif
Atsakyti
kuo aukstesnis uz mane tuo geriau, man vyro ugis ir svoris simbolizuoja "uolos tvirtuma" kad jausciausi su juo saugi... net neduociau telef nr jei butu uz mane zemenis... as ir taip ne is didziausiuju mano 168 taigi noriu aukstesnio mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano aukštesnis už mane gal 5 cm - aukštakulnius paslėpiau, nors jis sako, kad jam gražu, bet bijau, kad tada būsiu aukštesnė, o to tikrai nenorėčiau. Smagu jaustis mažesne, kad ir keliais cm.
Atsakyti
Man patinka už mane aukštesni. Tokį ir savo vyrą išsirinkau. biggrin.gif Nors gražu kaip ir lygūs abu. 4u.gif
Atsakyti
Ivertinau situacija realiai, ka reiskia buti salia zemesnio vyro... Neneigsiu, pirmas dienas buvo sunku priprasti, bet po to nekreipiau demesio.. o dar kai viena pora metro pasake, kad "jus atrodote labai egzotiskai" blush2.gif tai kazkaip fainai paliko smile.gif nors zinoma, pagalvoju kartais, gerai butu kad jis butu aukstesnis arba as buciau zemesne, bet nieko gi cia nepakeisi.. svarbu,akd mums smagu biggrin.gif
Atsakyti
man atrodo, kad svarbiausia yra vyro gebėjimas orientuotis gyvenime ir mylėti žmones. vidinei tvirtybei irgi didžiulio kūno nereikia.
o man tie vyrai-uolos tiek gyvenimo apgadinę gražaus yra, kad aš asmeniškai niekada į tokį net nesiremčiau. kadangi pati esu ne pati mažiausia, tai tegul į mane ir remiasi visi kam pasiramstyti norisi...
uojezau, tai negi mano vyras galvoja, kad į mane kaip į uolą galima atsiremti? g.gif reikės paklaust lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 07 26, 15:10)
uojezau, tai negi mano vyras galvoja, kad į mane kaip į uolą galima atsiremti?  g.gif reikės paklaust  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

g.gif ir ka sake?
As ir paklausiau, tai juokes... Kai buni kartu, to negalvoji,tik kitiems tai uzkliuna..
Atsakyti
chi chi, aš tai nespėjau dar paklaust, bo trumpai mačiau ax.gif
grange, kaip suprantu tavo vyras irgi mažesnis?
o man tai visada patinka, kad maniškis mažesnis, esam prancūziška pora, o man kas susiję su prancūzija atrodo taip žavinga ir visada susiję su meile... rolleyes.gif
Atsakyti