Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(B.Brigitte @ 2006 06 20, 07:51)
...visgi man graziau kai smulki moteris ir aukstesnis vyras

Man taip pat drinks_cheers.gif gal todėl, kad aš pati žema, tai jau man žemas vyras dar šalia doh.gif . Kažkada turėjau tokį pažįstamą (na žemesnis jis už mane nebuvo, nes čia jau visai būtų lotuliukas.gif ), bet kaip vyras žemokas. Nors ir patiko su juo paplepėt ir šiaip smagu kartu būdavo, bet stengdavaus būt tik ten, kur nedaug žmonių. jei išeidavom į centrą pasivaikščiot, tai labai negerai jausdavaus, ypač kai susitikdavom ką nors iš mano pažįstamų. Taip ir apsiribojo mūsų bendravimas univero skaitykla ir parkeliu netoli univero ax.gif . Jis norėjo rimtesnių santykių, o aš net nepradėjau, nes žinojau, kad nieko nesigaus, jei būdama šalia blogai jaučiuos.
O dabar mano vyras yra 28 cm už mane aukštesnis ir sveria beveik dvigubai daugiau, tai šalia jaučiuos, kaip už sienos thumbup.gif
Atsakyti
As pati esu auksta, o mano prancuzas lygus su manimi. Kai esam be batu as dar kokiu centimetru aukstesne biggrin.gif Jauciuosi puikiai, kartais ir aukstakulnius uzsidedu lotuliukas.gif Svarbiausia, kad su juo esu saugi, o ka kiti galvoja, dzin.
Beje, gal kas zinot is kur kilo terminas "prancuziska pora"? Klausiau saviskio, jis pirmakart tai girdi. Vadinas ne is Prancuzijos.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu aukšta 180 cm, o kai būnu su žemesniu tai jaučiuosi doh.gif
O žiauriausia būna tada, kai ir patys vyrai, man sako, su tavim aš jaučiuosi, lyg būčiau Deivis, o tu Inga Valinskine lotuliukas.gif
Atsakyti
jausciausi kazkaip nesmagiai!!
Atsakyti
As irgi 180 cm, neisivaizduoju saves su zemesniu vyru. Niekaip. Ir meile galetu gimti nebent is pirmo zvilgsnio, nes i antra pasimatyma su tokiu neiciau doh.gif
Atsakyti
Na, aš esu aukštesnė nei vidutinė, mano vyras už mane aukštesnis 13 cm. Norėčiau daugiau ax.gif
Atsakyti
mano ugis apie 173-174..taigi ne tokia ir zema,o jei vaikinas mazas isvis beda doh.gif na man bent jau koki 185 minimum galetu buti,ne su mazesniu..na nei aukstakulniu uzsidesiu(nes man nejauku but aukstesnei ir storesnei uz vaikina),nei pasistiebsiu jo pabuciuot..NE-A lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyna su sijonu @ 2006 07 07, 19:13)
mano ugis apie 173-174..taigi ne tokia ir zema,o jei vaikinas mazas isvis beda  doh.gif  na man bent jau koki 185 minimum galetu buti,ne su mazesniu..na nei aukstakulniu uzsidesiu(nes man nejauku but aukstesnei ir storesnei uz vaikina),nei pasistiebsiu jo pabuciuot..NE-A  lotuliukas.gif

Nepasistiebsi, bet užtat pasilenkti galėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai aukstesnei buti uz vyra ne beda, bet kad tik jis nebutu smulkesnis, toks "vejo perpuciamas". kazkodel norisi jaustis saugiai su vyru, o beto man graziau pasportave vidutinio ugio, nei istise ir perkare. niu aisku, nenoriu nieko izeisti, cia tik skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maxiulle @ 2006 07 10, 17:57)
man tai aukstesnei buti uz vyra ne beda, bet kad tik jis nebutu smulkesnis, toks "vejo perpuciamas". kazkodel norisi jaustis saugiai su vyru, o beto man graziau pasportave vidutinio ugio, nei istise ir perkare. niu aisku, nenoriu nieko izeisti, cia tik skonio reikalas smile.gif

o man kaip tik labai baisu kai tokie nedidukai vyrai dar ir raumenuoti vaiksto,man kazkaip visalaik atrodo kad jie tais raumenim bando ugi kompensuot(o taip matyt ir yra) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 07 10, 17:05)
o man kaip tik labai baisu kai tokie nedidukai vyrai dar ir raumenuoti vaiksto,man kazkaip visalaik atrodo kad jie tais raumenim bando ugi kompensuot(o taip matyt ir yra) tongue.gif

nemanau, kad jie specialiai bando kazka kompensuoti, tiesiog tu aukstuju dazniausiai toks sudejimas buna "kudas", o tu kur vidutiniai - tvirtas sudejimas. taip duota gamtos buna. as nekalbu apie tuos, kurie 160cm ir panasiai, nes tokie tai jau man asmeniskai per mazi butu. bet kad ir kaip keista, tokie zemaugiai lipdavo prie manes kaip muses lotuliukas.gif draugems labai juokinga budavo, o man verkti noredavosi verysad.gif o be to ner cia taisykle- visokiu buna smile.gif mano vyras nera nei aukstas nei zemas- 184, bet kad as pati labai ilga, jei dar su aukstakulniais tai tikrai didesne tampu.
Atsakyti
Sudejimas prilauso nuo genu ar dr biesai zino ko, o ne nuo ugio. kaip tik dauguma trumpuliu yra zymiai smulkesnio sudejimo nei aukstaugiai, tik kai uzsisportuoja to nesimato smile.gif
Atsakyti