Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

mano buves vaikinas buvo uz mane mazesnis 4 cm, be to lieknesnis, tai nelabai jaukiai jauciausi ir ipratau tik per keleta metu nekreipti demesio... kitas buvo 1 cm mazesnis, bet sudejimo kresno, tai visai viskas normaliai buvo, jokiu problemu... siaip jei jau labai mazesnis (nors esu maciusi laimingu poru, kur vyras beveik 7 cm mazesnis buvo) ir dar kuno sudejimas yra lieknas, kai tuo tarpu moteris yra stambesne, tai man kazkaip nelabai ax.gif mazesnis, bet kresnesnis tai priimtina mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai esame su vyru basi-tada lygus auksciu-170cm,o plociu tai jis pas mane nesiskundzia:)Na bet as taip megstu aukstakulniu,tad dzniausiai as atrodau aukstesne.Na bet ka,ne tame juk esme.Tik gal prie aukstesnio vyro as jausciausi trapesne ir moteriskesne..
Atsakyti
Jei tai įdomus vyriškis , tai jokio skirtumo kokio ūgio , o jei koks lirbis tai ir ūgis jam nepadės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agle @ 2006 09 13, 15:14)
Jei tai įdomus vyriškis , tai jokio skirtumo kokio ūgio , o jei koks lirbis tai ir ūgis jam nepadės tongue.gif

mastau.gif na tas ugis ir proto ribose turi buti, jei vyras tau bus iki krutines kazi ar labai nekreiptum demesio, kad ir super idomus butu...
nors ir sako kad ne ugyje esme ir t.t. bet zinom,kokia tiesa yra cool.gif
Atsakyti
su vyru esame lygus-174cm, kai su juo susipazinau buvau uzsidėjusi pacius auksciausius batus kokius tik turejau (kaip tycia biggrin.gif) kai prisimenu, tai net juokas ima, as visa laika pratupejau doh.gif nes nebuvo kur prisest, buvau vos 17 meteliu todel ziauriai kompleksavau, kai sekanti karta susitikom buvau pasipuosus sportiniais bateliais, nors sniego iki keliu buvo,bet uz tai lygus buvom ir jauciausi labai gerai. del avalynes problemu begale turejau, net su 5 cm pakulne man buvo perauksti. pagaliau atejo geri laikai, kai zemu batu daugiau nei aukstu. nors ir kompleksuoju daug maziau kai aukstesnius uzsidedu, matyt pripratau, ir aplinkiniai susitaike. ne vienas yra man pasakes, jog jis man netinka, ieskok pagal save. labai skaudus man tie zodziai buvo...dabar dziaugiuosi kad ju nepaklausiau, nes turiu pati geriausia vyra thumbup.gif
manau, zemi vyrai nors to neparodo, bet kompleksuoja del ugio, stengesi savo vyriskuma pabrezt kitais budais
Atsakyti
dzin man tas ūgis. kažkaip ankčiau imponavo aukšti vyrai. dabar sutikau kiek žemesnį už mane -- vistiek jis nerealiai patrauklus, ir jaučiuosi su juo puikiai. thumbup.gif
Atsakyti
Na jei keliais cm mazesnis uz mane, tai man jokio skirtumo, nors as ir su kablais vaikstau (proto ribose aisku, nes pati auksta esu)... man svarbiausiai kad nebutu lieknesnis uz mane.. man ir siaip kresni labiau patinka... o per pastaruosius metus atpratau nuo aukstaugiu, tai jau puse galvos aukstesni uz mane man jau nelabai... blush2.gif
Atsakyti
Na aš neseniai ištekėjau už žemesnio vyro. Prieš tai penkis metus gyvenome kartu. Aš esu 1.73m o maniškis 1.67m. Mes nei vienas nejaučiam kompleksų. Gal nepatikėsit, bet mano spintoje yra daugiau aukštakulnių batelių, nei be kulno. Mes jaučiames labai gerai, esam laimingi. Ir nekreipiam į ūgį jokio dėmesio. Tik va jei aplinkiniai taip nekompleksuotų tai būtų dar geriau.
Ir patikėkit, tikrai ne ūgyje esmė mirksiukas.gif
Atsakyti
lovoje visi lygūs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Svarbu,kad vienas kita myli ir patys nekompleksuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2006 09 30, 10:03)
lovoje visi lygūs  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif be zodziu blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, mano vyras uz mane zemesnis ir smulkesnis, as vidutinio kuno sudejimo. Ugis skiriasi 5 cm ir aukstakulniu bateliu nevengiu. Mums ugio skirtumas neturi jokios reiksmes, aplinkiniu reakcija taip pat neidomi, apie net negalvojame. Juk zmogu myli ne uz ugi!!! thumbup.gif
Atsakyti