Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

jei moteris yra aukšta, tai normaliai atrodo šalia ir žemesnis vyras. Bet jei ji pakankamai žema, o vyras dar žemesnis - nu man jau nesižiūri. Aš pati esu žema, tai tikrai blogai jaučiuos, jei šalia vyras ya už mane aukštesnis mažiau nei 10 cm (išimtis tik mano tėčiui biggrin.gif ). Net nežinau , kodėl, gal todėl, kad tada nesijaučiu už vyro, kaip už sienos g.gif .Kažkada turėjau tokį neaukštą kadrą, tai visipo jo buvę vaikinai ir dabartinis vyras yra/buvo bent 20 cm aukštesni.
Aš nenoriu pasakyt, kad blogai ar gerai yra žemesnis vyras. Svarbu, kad tie žmonės gerai šalia viens kito jaustųsi friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushka: 01 lapkričio 2006 - 09:55
na, man tik trupuciuka keistas jausma jei stovedami buciuojames, tai man tenka biski pasilenkt. bet siaip tai niekad del ugio problemu nedarydavau ir neketinu daryti.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 11 03, 17:35)
na, man tik trupuciuka keistas jausma jei stovedami buciuojames, tai man tenka biski pasilenkt. bet siaip tai niekad del ugio problemu nedarydavau ir neketinu daryti.

o kiek cm tu ausktesne uz ji?
Atsakyti
na mano vyras uz mane ir zemesnis 2 cm jo 180 cm, mano 182 ax.gif , nu bet niekada nejauciau jokio komplekso ir per vestuves drasiai avejau aukstakulnius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 11 03, 22:12)
o kiek cm tu ausktesne uz ji?

na, su centimetru nesimatavom, bet kai abu be batu, jis beveik puse galvos uz mane zemesnis
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 11 04, 18:18)
na, su centimetru nesimatavom, bet kai abu be batu, jis beveik puse galvos uz mane zemesnis

tai kaip ir maniskis turbut.. nes ir +- puse galvos, iki ausu.. o zemesnis apie 10 cm.. rolleyes.gif
Atsakyti
Zemas arba lygus vyras su moterimi gali atrodyti blogai,jeigu moteris yra labai stambi, kitu atveju visai normaliai atrodo net jei mergina aukstense iki 5cm..
Man grazu kai pora yra panasaus ugio bet moteris turetu buti smulkesne uz vyra -tada viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Arnas @ 2006 11 04, 20:02)
Zemas arba lygus vyras su moterimi gali atrodyti blogai,jeigu moteris yra labai stambi, kitu atveju visai normaliai atrodo net jei mergina aukstense iki 5cm..
Man grazu kai  pora yra panasaus ugio bet moteris turetu buti smulkesne uz vyra -tada viskas ok.

user posted image man daug kas grazu, bet kartais meile nesirenka...
Atsakyti
Mano vyras už mane 10 cm aukštesnis, bet kažkaip visi sako, kad mes lygūs doh.gif o aš kartais jaučiuosi netgi aukštesnė unsure.gif , (kaip užsidedu batus su aukštesniu kulniuku)
bet namie kai abu esame "basi" tai ryškiai matosi, kad jis aukstesnis 10 cm...
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 11 04, 21:49)
Mano vyras už mane 10 cm aukštesnis, bet kažkaip visi sako, kad mes lygūs  doh.gif  o aš kartais jaučiuosi netgi aukštesnė  unsure.gif , (kaip užsidedu batus su aukštesniu kulniuku)
bet namie kai abu esame "basi" tai ryškiai matosi, kad jis aukstesnis 10 cm...

na tai aukstesnis tai kaip ir viskas ok.. cia kalba eina,kad kai kas sako, jog nenormalu kai vyras zemesnis...
Atsakyti
o cia tos kurios turi zemesnius vyrius ar draugus, kaip jus vaikstot?isikibusios i paranke ar uz rankuriu susikabine? as tai ne visada drystu isikabint i paranke ar uz rankuciu, tai kartais einam kaip tarp kitko draugai 4u.gif ar siaip pazystami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JovkėS @ 2006 11 28, 10:34)
o cia tos kurios turi zemesnius vyrius ar draugus, kaip jus vaikstot?isikibusios i paranke ar uz rankuriu susikabine? as tai ne visada drystu isikabint i paranke ar uz rankuciu, tai kartais einam kaip tarp kitko draugai  4u.gif ar siaip pazystami ax.gif

hmm keista, nedrįsti, nes gėda?
Mes visada vaikštom susikabinę, kai jau kartu.. arba už rankų, arba jis mane apkabina, kitaip neisivaizduoju.. man reikia to.
Atsakyti