Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

Oooo, kokią temytę draugytė užrodė bigsmile.gif

Aš dėl savo ūgio niekada nekompleksavau, gal dėl to, kad visada mane supo savim pasitikintys, nepavydus, tolerantiški, mandagūs žmonės, todėl visada gerai jaučiausi/jaučiuosi šalia žemesnio vyro. Turėjau daugumą draugų žemesnių už save, kelis aukštesnius (kaip bebūtų gaila visi buvo aukšti kaip kaminai, bet....durni kaip avinai biggrin.gif džoukas, tiesiog mano patirtis su ilgšiais nekokia smile.gif )

QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 22, 00:20)
o kaip cia kita forumiete rase, kad nesijaustu saugi prie mazesnio vyro tai net nezinau ka pasakyti....as aukstesne, bet su savo vyru jauciuosi kaip uz muro... wub.gif  jis rupestingas, demesingas, svelnus ir t.t. galeciau daug cia prirasyti..... blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš su vyru, su kuriuo nesijausčiau saugi-kartu nebūčiau, tuo labiau šeimos nekurčiau. Maniškis kokiais dviem, gal trim cm žemesnis, bet visada skatina avėti aukštakulnius batus ir batelius, jam labai gražu, jis pasitiki savimi, sako, kad jam labai malonu ir gražu šalia savęs matyti aukštą, ilgakoję moterį, o jei dar ji-jo žmona bigsmile.gif (čia jo žodžiai biggrin.gif )
Kai nusižiūrėjau savo būsimą vyrą net nemačiau, kad jis už mane žemesnis doh.gif , nes galvelę apsuko visai kiti dalykai wub.gif (man jis net gražus išoriškai pasidarė tik vėliau biggrin.gif )

QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 10, 00:07)
kai sutinki TĄ, tai nei ūgis, nei svoris, nei amžius tampa nesvarbus.

Va va.

QUOTE(Rasyte0509 @ 2009 02 10, 08:28)
jei vyras nekompleksuotas tai jam dzin ar jo mylimoji 1.5m ar 1.8m smile.gif

Čia ir yra auksinis atsakymas, jei abi pusės jaučiasi gerai, tai koks kieno reikalas smile.gif

QUOTE(Laura999 @ 2009 02 17, 01:01)
Bet man irgi mažas vyras, o didelė moteris šalia - na nekaip atrodo, visai.. mama ir vaikas 
Mane vyras turi tvirtai apglėbti, panešioti, apkabinti..

Maniškio ūgis 2m (o mano 1,69), tai man pats tas, mažesnio jau ir nebenoriu.. 

Didelė? unsure.gif Kaip namas, ta prasme? Ar vis gi aukšta? biggrin.gif 4u.gif Ar aukšta ir labai stambi?
Aš, tiesa, nestambi, bet pakankamai aukšta (185cm), bet tai netrukdo vyrui mane suspaust į savo stiprių rankų glėbį ar užplūdus jausmams panešiot ant rankų rolleyes.gif

Pripratimas-antras prigimimas mirksiukas.gif Aš kartais juokaudama pritūpus, taip iš apačios ką nors pradedu suokt, ar bučiuot lįst, tai kvatojam abu linksmai, jau labai neįprasta ax.gif

QUOTE(Geradiena @ 2009 02 19, 09:29)
Girdėjau tokią nuomonę sklandant tarp pačių vyrų: jei nedidelio ūgio vyrui pavyksta suvilioti ilgakoję moterį, vadinasi jis yra išskirtinai seksualus ir gal net turi kitų ryškesnių pranašumų. Toks ir yra mano mylimasis: ypatingai seksualus, sėkmingas tame, ką jis daro, inteligentiškas.

drinks_cheers.gif Jei vyras nekompleksuotas ar moka su kokiais nedideliais kompleksiukais adekvačiai tvarkytis, tai visada pasitvirtina 100proc. Turbūt nesąmoningai norėdami kompensuot žemą ūgį (jeigu mano, kad tai minusas) jie daug labiau išlavina kitus savo pliusus-kūrybingumą, išradingumą, jumoro jausmą ir t.t. ir pan.

Atsakyti
oi aš kaip nejaukiai jaučiuos su mažesniu vyru.. Kiek daug netekčiau jei draugaučiau su smulkučiais:) visokie panešiojimai ant rankų, ant kupros yra tokie žavūs wub.gif beto juk taip romantiška įsirangyti pas jį į didelį,jaukų glėbį.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 26, 03:39)
oi aš kaip nejaukiai jaučiuos su mažesniu vyru.. Kiek daug netekčiau jei draugaučiau su smulkučiais:) visokie panešiojimai ant rankų, ant kupros yra tokie žavūs wub.gif 

beto juk taip romantiška įsirangyti pas jį į didelį,jaukų glėbį.

Jei žemesnis, tai nebūtinai smulkutis. MB (mano brangusis) žemesnis už mane, yra 183cm ūgio, nešioja XL dydį cool.gif Tokiam "smulkučiui" ramiai sėdžiu koncertuose ant kupros thumbup.gif , niu ir šiaip netiesiogine prasme kartais pasisėdžiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif Ir ūgis tam visai netrukdo.
Papildyta:
Dar pagalvojau, kad net, jei MB būtų žemesnis už mane "dviratis", bet su tom pačiom asmeninėm savybėm, jis vistiek būtų mano pats šauniausias vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2009 08 26, 09:51)

Na aš iš karto prakalbau apie kraštutinumą - žemas ir smulkus, nes jei kalbėt tik apie žemą vyrą,tai net nesuprasčiau,kur bėda:) bet va kas nustebino,kad jis 183 ir žemesnis blink.gif na ir ūgis tada pas tave thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nenoreciau zemesnio vyro schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
as esu 1,78 ir jei vaikinas buna zemesnis is kart pradedu kuprintis... o kai aukstesnis privercia pasitempti, nes tada pasijuciu pati maza... smile.gif
is tikro cia gal pacios susigalvotas kompleksas... nzn
be to man taip grazu aukstakulniai, bet visus batus perku su zema pakulne, kad nebuciau tokia issiskirianti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,tikrai žinau porų gyvenančių nemažai jau kartu ,vyras žemesnis už žmoną,bet jų šeimyniniai santykiai thumbup.gif ,aš manau ūgis jokios reikšmės neduoda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas11 @ 2009 09 04, 17:08)
as  esu 1,78 ir jei vaikinas buna zemesnis is kart pradedu kuprintis... o kai aukstesnis privercia pasitempti, nes tada pasijuciu pati maza... smile.gif
is tikro cia gal pacios susigalvotas kompleksas... nzn
be to man taip grazu aukstakulniai, bet visus batus perku su zema pakulne, kad nebuciau tokia issiskirianti... verysad.gif

man lygiai lygiai tas pats smile.gif)) bet kaip tycia dauguma maniskiu buvo na ne zemesni, bet tokio paties ugio, tai nei aukstakulniu nei issitiesi smile.gif)
O kai atsirado aukstesnis, tai visai kitoks jausmas ir aukstakulniai belenkkokie atsirado ir pasitempimas visai kitoks smile.gif
nors siaip santykiams tai esmes nekeicia ar aukstas ar zemas - lovoj viskas susilygina ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2009 09 06, 08:34)
nors siaip santykiams tai esmes nekeicia ar aukstas ar zemas - lovoj viskas susilygina  ax.gif  biggrin.gif

Jei santykiai - vien tik lova, tada jooo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2009 08 26, 10:04)
bet va kas nustebino,kad jis 183 ir žemesnis blink.gif  na ir ūgis tada pas tave thumbup.gif

186cm bis.gif vasarą biggrin.gif

QUOTE(voveriukas11 @ 2009 09 04, 16:08)
as  esu 1,78 ir jei vaikinas buna zemesnis is kart pradedu kuprintis...

o kai aukstesnis privercia pasitempti, nes tada pasijuciu pati maza...
be to man taip grazu aukstakulniai, bet visus batus perku su zema pakulne, kad nebuciau tokia issiskirianti...

Kodėl? sad.gif

Aš, tai vaikštau pasitempus, galvą iškėlus (žiūriu tik, kad į kokį stulpą neatsitrenkti per užriestą nosį biggrin.gif ) ir mėgaujuosi dėmesiu thumbup.gif .

QUOTE(blueberry_nights @ 2009 09 06, 07:34)
dauguma maniskiu buvo na ne zemesni, bet tokio paties ugio, tai nei aukstakulniu nei issitiesi )

O kai atsirado aukstesnis, tai visai kitoks jausmas ir aukstakulniai belenkkokie atsirado ir pasitempimas visai kitoks

Kodėl? Dėl savo ar dėl jų kompleksų? g.gif

Mano išsitiesusios vaikščiojimui šalia esančio žmogaus ūgis neįtakoja smile.gif Aukštakulnių turiu turbūt daugiau nei mano 160cm draugė blush2.gif Ir tokių su iššūkiu-iki 10cm ph34r.gif brunette.gif

Visoms, kurių vyrai/draugai/meilužiai žemesni ir toms, kurių aukštesni-daugiau pasitikėjimo savimi yess.gif ir mėgavimosi gyvenimu, juk nebūnam su tais, su kuriais mums blogai, o, jei ir būna, tai pačios kaltos 4u.gif

Atsakyti

Kodėl? sad.gif

Aš, tai vaikštau pasitempus, galvą iškėlus (žiūriu tik, kad į kokį stulpą neatsitrenkti per užriestą nosį biggrin.gif ) ir mėgaujuosi dėmesiu thumbup.gif .

Visoms, kurių vyrai/draugai/meilužiai žemesni ir toms, kurių aukštesni-daugiau pasitikėjimo savimi yess.gif ir mėgavimosi gyvenimu, juk nebūnam su tais, su kuriais mums blogai, o, jei ir būna, tai pačios kaltos 4u.gif
[/quote]

as gal jauciuos kaip mama biggrin.gif vedanti savo suneli biggrin.gif
o siaip tikrai reikes ir man nosyte riest biggrin.gif taip sakant ka akivaizdaus turiu, to nepaslepsiu smile.gif tad tegu slepiasi kiti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o uz sia minti rasau 10 biggrin.gif thumbup.gif "Visoms, kurių vyrai/draugai/meilužiai žemesni ir toms, kurių aukštesni-daugiau pasitikėjimo savimi yess.gif ir mėgavimosi gyvenimu, juk nebūnam su tais, su kuriais mums blogai, o, jei ir būna, tai pačios kaltos"
Atsakyti
Busiu atvira, esu neauksta, tad vyrai dazniausiai visi uz mane aukstesni, tokios problemos neturejau, bet anksciau ir labai nepatikdavo, kai poroje vyras zemesnis uz moteri, o dabar tokiomis poromis zaviuosi wub.gif Atrodo seksualiai wub.gif
Atsakyti