Aš dėl savo ūgio niekada nekompleksavau, gal dėl to, kad visada mane supo savim pasitikintys, nepavydus, tolerantiški, mandagūs žmonės, todėl visada gerai jaučiausi/jaučiuosi šalia žemesnio vyro. Turėjau daugumą draugų žemesnių už save, kelis aukštesnius (kaip bebūtų gaila visi buvo aukšti kaip kaminai, bet....durni kaip avinai

QUOTE(Ilgakoja @ 2008 12 22, 00:20)
o kaip cia kita forumiete rase, kad nesijaustu saugi prie mazesnio vyro tai net nezinau ka pasakyti....as aukstesne, bet su savo vyru jauciuosi kaip uz muro...
jis rupestingas, demesingas, svelnus ir t.t. galeciau daug cia prirasyti..... 

Kai nusižiūrėjau savo būsimą vyrą net nemačiau, kad jis už mane žemesnis

QUOTE(TOCAMI @ 2009 02 10, 00:07)
kai sutinki TĄ, tai nei ūgis, nei svoris, nei amžius tampa nesvarbus.
Va va.
QUOTE(Rasyte0509 @ 2009 02 10, 08:28)
Čia ir yra auksinis atsakymas, jei abi pusės jaučiasi gerai, tai koks kieno reikalas

QUOTE(Laura999 @ 2009 02 17, 01:01)
Bet man irgi mažas vyras, o didelė moteris šalia - na nekaip atrodo, visai.. mama ir vaikas
Mane vyras turi tvirtai apglėbti, panešioti, apkabinti..
Maniškio ūgis 2m (o mano 1,69), tai man pats tas, mažesnio jau ir nebenoriu..
Mane vyras turi tvirtai apglėbti, panešioti, apkabinti..
Maniškio ūgis 2m (o mano 1,69), tai man pats tas, mažesnio jau ir nebenoriu..
Didelė?

Aš, tiesa, nestambi, bet pakankamai aukšta (185cm), bet tai netrukdo vyrui mane suspaust į savo stiprių rankų glėbį ar užplūdus jausmams panešiot ant rankų

Pripratimas-antras prigimimas

QUOTE(Geradiena @ 2009 02 19, 09:29)
Girdėjau tokią nuomonę sklandant tarp pačių vyrų: jei nedidelio ūgio vyrui pavyksta suvilioti ilgakoję moterį, vadinasi jis yra išskirtinai seksualus ir gal net turi kitų ryškesnių pranašumų. Toks ir yra mano mylimasis: ypatingai seksualus, sėkmingas tame, ką jis daro, inteligentiškas.