Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

studijuosiu vadyba.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi ekonomika 2gr. mirksiukas.gif
Atsakyti
[B]laba vakareli,

Gal zinot šios studijos -pokolegines, skaitosi kaip dienines ar neakyvaizdzios? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, studentės smile.gif norėjau pasiteirauti, ar gali būti pokoleginės studijos finansuojamos valstybės?
Atsakyti
Sveika,

Pokoleginės studijos nėra finansuojamos valstybės, reikia mokėti patiems.
verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
turbūt nesu iki galo apsisprendusi, ko noriu, nes vakar užpavydėjau toms, kurios studijuos 2 metus, kiek suprantu. Aš įstojau į 5 metų ekonomikos studijas valstybės finansuojamoje vietoje, esu baigus aukštesniąją (oi, kaip tai buvo seniai...), teks ilgiau pasimokinti smile.gif Gal yra kolegų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicaa @ 2010 09 01, 22:36)
[B]laba vakareli,

Gal zinot šios studijos -pokolegines, skaitosi kaip dienines ar neakyvaizdzios? smile.gif

Neakivaizdzios:)
Atsakyti
kazin kodel vu khf, negalima rasti kiek istojo per papildoma stojima.. net sarasu nera.
Atsakyti
Jei istojau per papildoma, kada man reikia pervesti pinigus uz semestra.. gal pateiks info per pirma paskaita.. ar reikia jau anksciau.
Atsakyti
QUOTE(Vicaa @ 2010 09 03, 08:21)
Jei istojau per papildoma, kada man reikia pervesti pinigus uz semestra.. gal pateiks info per pirma paskaita.. ar reikia jau anksciau.

tai turėjo pasakyti , kai sutartį pasirašinėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicaa @ 2010 09 03, 09:21)

As irgi stojau per papildoma, man is karto pasake, per 5 dienas reikia sumoketi nuo sutarties pasirasymo dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balbiesyte: 03 rugsėjo 2010 - 09:45
na man jokios info nepateike.. gal kas studijuos vu khf.?
Atsakyti