Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

QUOTE(Motusyte @ 2010 09 21, 10:38)
Sveikos merginos,

Kažkuri forumo dalyvė žinau, kad turi Marketingo konspektą, kurį dėstytojas VU duoda diskelyje. Gal galite man jį atsiųsti, nes norėtųsi dar prieš paskaitą jį atsispausdinti  4u.gif  Rašykit AŽ kas turit, nurodysiu meiliuką smile.gif
Ačiū labai už pagalbą  wub.gif

p.s. Draugė sakė, kad informacinių sistemų egzas sunkus, geriausia viską kalti mintinai, nes "savais žodžiais" paaiškinimai dėstytojai netinka, neužskaito... Žodžiu laiko mažai, o išmokti reikia tiek daug...  doh.gif

Jau 4u.gif

MB sake, kad nebuvo labai sunku, ir atmintinai tikrai nereikejo, jis niekad mintinai nesimoko. Ziuresim g.gif
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2010 09 21, 16:33)
Jau 4u.gif

MB sake, kad nebuvo labai sunku, ir atmintinai tikrai nereikejo, jis niekad mintinai nesimoko. Ziuresim g.gif

Na žiūrėsime kaip čia bus.. g.gif Tikėkimės nebus taip baisu kaip atrodo dabar biggrin.gif Ačiū labai už medžiagytę, gavau 4u.gif
Atsakyti
Na tai kaip kitoms sekasi mokintis O.Barčkutės gautą konspektą - informacinės sistemos? g.gif
Atsakyti
Gal kasraset kursini pas Rima Cesyniene. Kai ji?Ar buvo ginymas?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas galėtumete persmesti kl.iš E.Smilgos Strateginio valdymo?
Ačiū
mokslai05@blog.lt
bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turite šperų kokių nors iš informacinės sistemos (Ona Barčkutė) ir negaila pasidalinti? Nes ketvirtadieni laikau egza sad.gif ar galetumet atsiusti man i pasta elenyte1234@gmail.com
Atsakyti

Sveikos, Gal turite kokios tai informacijos is Ekonometrijos pas Vita Karpuškiene.

Buciau labai dekinga 4u.gif jovita_tal@yahoo.com

Jei reikes kokios informacijos is pirmo kurso rasykit. (poisliginamuju 2m ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksim ispudziu po ketvirtadienio egzo. Jei nebus sunku, prasom klausimais pasidalinti.
MB kiek pamena, reikejo apibiudint Krioklio poziuri. Reuikejo zinot kompiuteriu pletros etapus (keturi etapai) kas budinga. Reikejo zinot simbolius ka reiskia (saugykla ir tt).
Atsakyti
QUOTE(erana @ 2010 09 23, 07:25)
Na tai kaip kitoms sekasi mokintis O.Barčkutės gautą konspektą - informacinės sistemos? g.gif

Sunkiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jaras @ 2010 09 16, 23:33)
Būčiau labai dėkingas, jei galėtumėte padėti su "trimis atvirais klausimais" iš darbo procesų valdymo.

Iš anksto dėkingas

Mane šitas dalykas irgi labai domina. ax.gif
Atsakyti
Mane ir domina šitas dalikas su trim klausimais .
Nes nieko nelenda i galva doh.gif gal kas žinot kokio ten pobudžio klausimai bus??? g.gif
Atsakyti
Sveikutes , gal kuri zinot kokie mikroekonomikos testo klausimai buna pas V.Gaveli? Buciau dekinga
Atsakyti