Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

QUOTE(SANIL @ 2010 09 29, 01:01)
Sveikutes , gal kuri zinot kokie  mikroekonomikos testo klausimai buna  pas V.Gaveli? Buciau dekinga

Vyras senai lake, bet kiek pamena reikejo ivardinti kokia kreive nupiesta, reikejo nupiesti paklausos kreive. Siaip sake reik gerai zinot tuos grafikelius.
Atsakyti
Man kiek papasakojo iš ko bus informacinių sistemų egzaminas, tai informacija prieš kelis metus buvo maždaug tokia:
pozicinio kodo esmė,
objektinio projektavimo žingsniai,
tinklų kūrimo esmė,
DB projektavimo tikslai, uždaviniai,esmė,
kokiai būdais vadovas gali koordinuoti darbą...

Kiti klausimai buvo iš kitos info, kurios mums šiemet nėra, tai teks rizikuoti... g.gif
Na tikėkimės viskas praeis gerai, o mes laukiame info iš rytoj rašančiųjų smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Motusyte @ 2010 09 29, 11:20)
Man kiek papasakojo iš ko bus informacinių sistemų egzaminas, tai informacija prieš kelis metus buvo maždaug tokia:
pozicinio kodo esmė,
objektinio projektavimo žingsniai,
tinklų kūrimo esmė,
DB projektavimo tikslai, uždaviniai,esmė,
kokiai būdais vadovas gali koordinuoti darbą...

Kiti klausimai buvo iš kitos info, kurios mums šiemet nėra, tai teks rizikuoti...  g.gif
Na tikėkimės viskas praeis gerai, o mes laukiame info iš rytoj rašančiųjų smile.gif 4u.gif

Sitas konspekte kazkaip man neuzkliuvo, reik ieskot. As turiu 2008 m konspekta IS, siaip labai panasus, bet kai kas tikrai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDELVEISA: 29 rugsėjo 2010 - 10:22
SVEIKI. LABAI REIKIA PAGALBOS sad.gif . gal kas laike pas Lauzadyte (valstybes ekonomikos politika )?
gal galetumete parasyti kokie klausimai buvo ??? ar kokia tvarka vyko egzaminas... Labai buciau dekinga
Atsakyti
Na ar yra laikiusiu pas Laužadyte VEP ???[B]
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ekonomistai ir vadybininkai, kaip jums vakar sekesi laikyti egzaminus? Kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2010 09 29, 11:21)
Sitas konspekte kazkaip man neuzkliuvo, reik ieskot. As turiu 2008 m konspekta IS, siaip labai panasus, bet kai kas tikrai skiriasi.

Man irgi kai kas neuzkliuvvo, vadinasi sitos info pas mus siemet tiesiog nebus smile.gif zodziu reikes tiesiog tiketis kad nebus labai sunku smile.gif
Atsakyti
Sveiki, labai noreciau paprasyti suteikti bent kokios info apie Ekonometrijos egzamina, pas Karpuskiene. Buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(igl @ 2010 10 01, 13:38)
Sveiki, labai noreciau paprasyti suteikti bent kokios info apie Ekonometrijos egzamina, pas Karpuskiene. Buciau dekinga smile.gif

Mane irgi domina tokia info smile.gif

Bet pati dėstytoja sakė, kad bus apie 60 proc. teorija (regresinė analizė ir laiko eilutė), vienas atviras klausimas ir apie 40-35 proc praktinė užduotis

Tai gal kaikas esate susidure su dėst. Karpuškiene pernai ir galite daugiau papasakoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2010 10 03, 11:17)
Mane irgi domina tokia info smile.gif
Bet pati dėstytoja sakė, kad bus apie 60 proc. teorija (regresinė analizė ir laiko eilutė), vienas atviras klausimas ir apie 40-35 proc praktinė užduotis

Tai gal kaikas esate susidure su dėst. Karpuškiene pernai ir galite daugiau papasakoti?  g.gif

Išmokti apibrėžimus (mažiausių kvadratų metodas ir pan.) ir pataisyti neteisingas formules. Konspekto pilnai užtenka. Kalti nereikia. Uždavinys nesunkus.

Baigiamajame egze viskas lygiai taip pat kaip ir paprastame.
Papildyta:
QUOTE(igl @ 2010 09 29, 16:09)
Na ar yra laikiusiu pas Laužadyte  VEP  ???[B]

Pernai privėlė į klausimus visokių skaičiukų ir kt. Reikia išmokti 2009/2010m infliacijos, bvp defl., bvp, bvp 1 gyv., nedarbo, tui, tui 1am gyv. rodiklių dydžius.

Klausimo pvz.:
Kokios strateginės ir prioritetinės ūkio šakos Lietuvos ūkio plėtros strategijoje iki 2015m?
Atsakyti
Sveiki, gal kas laiket informacines sistemas? Atsiliepkit, gal kokių klausimų žinot, kas buvo egze. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Ugnele76 @ 2010 10 04, 10:38)
Sveiki, gal kas laiket informacines sistemas? Atsiliepkit, gal kokių klausimų žinot, kas buvo egze. Ačiū

Laikem ir islaikem biggrin.gif 4u.gif Bus desimt klausimu. I az imesiu ka atsiminsiu, tik veliau.
Atsakyti