Sveikutes
Gal kas gailte pasidalinti informacija apie kursinius darbus, paskaicius metodinius nurodymus labai baisu darosi
Viska reikia savo mintimis destyti
Ar labai gieztai vertina?

QUOTE(EDELVEISA @ 2010 11 09, 13:19)
sveika,
laikem egzamina, buvo 20 kl. viso 40 tasku skiria uz juos, atsakymai verti nuo 1 iki 3 tasku. keli atviri klausimai. testas arba patvirtinti/paneigti teigini.
ka atsimenu:
Kas yra imone?
Kas yra socialine imone?
Kas yra viesoji ir privacioji partneryste?
Ofsorinis verslas
Verslininkas
Vidutines, mazos ir labia mazos imones
M.PORTERIO modelis
Sinergija
Swot analize
Strategija
Porterio vertes grandine
Matrica
SOLVIT Tinklas
tikiuosi kazkiek pades...
QUOTE(Ledime @ 2010 11 18, 18:54)
Sveikutes
Gal kas gailte pasidalinti informacija apie kursinius darbus, paskaicius metodinius nurodymus labai baisu darosi
Viska reikia savo mintimis destyti
Ar labai gieztai vertina? 

Mano pažįstama, kuri mokės prieš porą metų sako, kad ten juokas. Nieko baisaus. Lengvai praeini be didelių pastangų, žodžiu, parašai daugmaž ir basta. O vienas draugas, sako, kad reikia paplušėt iš peties ir šiaip sau paprastai nepraslysi. Vat ir suprask kaip nori. Turbūt kiekvienam individualiai ir nelygu pas ką papuolei. Aišku tik viena, kad pastangų ir darbo reikės įdėti. O aš dar nė puslapėlio neturiu, bandau rinktis informaciją, neskaičiau nei metodinių dar... Pasilikau šitą "išbandymą" savaitgaliui

Laguna, Mocha, ar tik ne grupiokes busim
jo domina ir mane si info...
labai labai priklauso nuo darbo vadovo
O mane domina ar galima ji pakeisti likus menesiui iki darbo atidavimo?

QUOTE(Lagūna @ 2010 11 08, 11:56)
Gal kas laikėte Tarptautinius finansus pas E. Biką. Domina bet kokia informacija.
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 01:46)
Mano pažįstama, kuri mokės prieš porą metų sako, kad ten juokas. Nieko baisaus. Lengvai praeini be didelių pastangų, žodžiu, parašai daugmaž ir basta. O vienas draugas, sako, kad reikia paplušėt iš peties ir šiaip sau paprastai nepraslysi. Vat ir suprask kaip nori. Turbūt kiekvienam individualiai ir nelygu pas ką papuolei. Aišku tik viena, kad pastangų ir darbo reikės įdėti. O aš dar nė puslapėlio neturiu, bandau rinktis informaciją, neskaičiau nei metodinių dar... Pasilikau šitą "išbandymą" savaitgaliui 

QUOTE(gerule @ 2010 11 19, 00:19)
sveika,
laikem egzamina, buvo 20 kl. viso 40 tasku skiria uz juos, atsakymai verti nuo 1 iki 3 tasku. keli atviri klausimai. testas arba patvirtinti/paneigti teigini.
ka atsimenu:
Kas yra imone?
Kas yra socialine imone?
Ofsorinis verslas
Verslininkas
M.PORTERIO modelis
Sinergija
Swot analize
Strategija
Porterio vertes grandine
Matrica
SOLVIT Tinklas
ka atsimenu:
Kas yra imone?
Kas yra socialine imone?
Ofsorinis verslas
Verslininkas
M.PORTERIO modelis
Sinergija
Swot analize
Strategija
Porterio vertes grandine
Matrica
SOLVIT Tinklas
Didelis didelis aciu

QUOTE(insk @ 2010 11 19, 08:37)
Laguna, Mocha, ar tik ne grupiokes busim

Jeigu yra jau įsakymas ir tema patvirtinta, tai manau kad ne. o jei dar neužregistravot temos ir vadovo tai galima
QUOTE(mocha @ 2010 11 19, 02:46)

Na tikiuosi bus pirminis variantas,kad bus nesudetinga,o ir tik 2 kreditai tas kursinis