Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

Nejaugi nieks nelaike vadybos neseniai?
Atsakyti
Sveikos,
mane taip pat neramina kursiniai. Norėjau paklaust, kaip yra su darbų gynimu, ar gintis reikia tik pas vadovą, ar prieš komisiją viešai, kaip rašo metodikoje? Esu girdėjus, kad tik pas darbo vadovą, bet ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Cassiere @ 2010 11 25, 12:32)
Sveikos,
mane taip pat neramina kursiniai. Norėjau paklaust, kaip yra su darbų gynimu, ar gintis reikia tik pas vadovą, ar prieš komisiją viešai, kaip rašo metodikoje? Esu girdėjus, kad tik pas darbo vadovą, bet ar tiesa?

MB Gynesi viena syk pas vadova, o kita syk is vis nereikejo gintis.
Atsakyti
QUOTE(Kenguriukas1 @ 2010 07 09, 10:08)
Mokytis tikrai nera super sunku. Siemet MB baige. Dabar as taip pat mokysiuos. As stojau i Vadyba ir verslo administravima, nes ten yra siek tiek lengvesni dlykai. Medziagos turiu labai daug. Tai jei bus norinciu pasidalinsiu.

labas, gal ka zinote del vadybos egzamino? konspektas nors nedidelis, bet mano akim sudetingas verysad.gif jau bijau sito egzamino blink.gif is anksto dekoju
Atsakyti
Vis dar mielai priglausčiau žinias apie Finansinę apskaitą (L. Gaižauskas). jaronimas.snipas(gmail). Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Gal kaikas turite info apie Bika ir tarptautinius finansus? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas laike egzamina pas Artura Vita - valstybes ekonomine politika???? Jei nesunku brukstelkite kas buvo jame smile.gif dekoju 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkite informacija apie Biko egzaminą iš tarptautinių finansų. Ko tikėtis? smile.gif
Atsakyti
Mane domintų E.Biko finansų teorijos kolis ir L.Novickytės finansų analizės kolis. Gal kas rašė ir pamena bent ar labai smulkiai reikia teoriją žinoti? wink.gif

Beje, dėkui, EDELVEISA, šiek tiek ramiau dėl kursinių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cassiere @ 2010 12 02, 11:39)
Beje, dėkui, EDELVEISA, šiek tiek ramiau dėl kursinių wink.gif

4u.gif
Atsakyti
apie Vita is tiesu butu smagu suzinot, kas ten per egzas pas ji.

ir dar kreipiuosi i visus(-as), kurie(-ios) studijuoja ekonomikos 2 grupeje(savaitgaliniai): kokia motyvacija renkates PD dalyka vadyba? jei jau stojam i eko vietoj vadybos, tai vadinas eko ir turim islaikyt krypti(cia mano logika tokia smile.gif ), beto apie ta destytoja nelabai geru dalyku esu prisiklauses (vien laipsnis pasako nemazai info).
Atsakyti
Apie kuri cia kursa, 1 ar 2? 1kursiai pasirinke logistika buvo, o 2kursiai - imoniu finansus... Kuris is ju cia vadyba? biggrin.gif
Atsakyti