Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

QUOTE(EDELVEISA @ 2011 01 21, 18:38)
Kucinskiene. Paskaita vede thumbup.gif

Opa, dar neteko su tokia susidurti wink.gif Edelveisa, mes kartais ne iš to pačio kurso? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 22, 00:55)
Opa, dar neteko su tokia susidurti wink.gif Edelveisa, mes kartais ne iš to pačio kurso? smile.gif

Gal smile.gif
Atsakyti
Jei iš to paties kurso, dėstytojai tie patys turėtų būti, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 01 22, 19:40)
Jei iš to paties kurso, dėstytojai tie patys turėtų būti, ane? smile.gif

Manau, kad turėtų tie patys tikrai būti ax.gif Mano draugė šiemet pirmam kurse išlyginamųjų ekonomikos, tai jai kai kurie dėstytojai skirias nuo tų, kur man dėstė pirmam kurse, kaip įdomiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 23, 00:06)
Manau, kad turėtų tie patys tikrai būti ax.gif

aš čia šiek tiek su sarkazmu smile.gif kaip gali būti iš to paties kurso, bet pas skirtingus dėstytojus smile.gif))
Atsakyti
Sakykit prasau, koki pasirenkamaji dalyka pasirinkt antram pusmeti 1 kurso islyginamuju?
Dar idomu kas raso kursinius darbus ? kaip su temom galima buvo pasirinkt ar dave iskart kuria rasyt kiek zmoniu turi rasyt darba?ar labai sunku?aciu 4u.gif smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Fly_ @ 2011 01 23, 00:38)
aš čia šiek tiek su sarkazmu smile.gif kaip gali būti iš to paties kurso, bet pas skirtingus dėstytojus smile.gif))

Kursas tas pats, bet grupės tai gali skirtis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(@Kamilchen@ @ 2011 01 23, 17:38)
Sakykit prasau, koki pasirenkamaji dalyka pasirinkt antram pusmeti 1 kurso islyginamuju?
Dar idomu kas raso kursinius darbus ? kaip su temom galima buvo pasirinkt ar dave iskart kuria rasyt kiek zmoniu turi rasyt darba?ar labai sunku?aciu 4u.gif  smile.gif  mirksiukas.gif

Kokia pakraipa? Vadyba ar ekonomika? Pasirenkamieji skiriasi, beje kaip ir destytojai skiriasi.

Papildyta:
QUOTE(mocha @ 2011 01 23, 18:01)
Kursas tas pats, bet grupės tai gali skirtis cool.gif

Tam paciam kurse ir toje pat pakraipoje destytojai nesiskyre, bent sia pirmaja sesija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDELVEISA: 23 sausio 2011 - 17:26
sveiki visi smile.gif o gal kas neseniai laikėt makroekonomika pas gaveli? ar sunkus egzas? mes laikom 02.05. Lauksiu kokių nors žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amy25 @ 2011 01 30, 12:52)
sveiki visi smile.gif o gal kas neseniai laikėt makroekonomika pas gaveli? ar sunkus egzas? mes laikom 02.05. Lauksiu kokių nors žinių 4u.gif

Kartais ne Gylį turit omeny?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 01 30, 20:04)
Kartais ne Gylį turit omeny?

Vasario penkta d papildomu studiju studentai laikys makroekonomika pas V. Gaveli 4u.gif . Pas P.Gyli egzaminas is makroekonomikos bus islyginamuju studiju studentams. Tiek vienas, tiek kitas desto makroekonomika 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Amy25 @ 2011 01 30, 14:52)

Musu laukia makroekonomikos egzaminas pas P.Gyli, pas V.Gaveli laikem mikroekonomika smile.gif . Tad info neturiu. Bet siaip V.Gavelis tikrai neskupas pazymiams mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDELVEISA: 30 sausio 2011 - 19:57
Ai šitkaip. Gėda smile.gif galvojau, kad Gavelis tik su mikro turi reikalų. smile.gif
Beje, mergaitės, gal kasnors galėtų paslaugą man padaryti? Vasario 5 dieną turiu paskaitą, bet man trenktis vien dėlto , kad gaučiau konspektą 300 kilometrų tai ... na pačios suprantat. Gal kas galėtų paimti konspektą ir atsiųst man paštu? Susitartume kaip nors, kaip atsilyginčiau už paslaugą. smile.gif
Atsakyti