Įkraunama...
Įkraunama...

VU pokoleginės studijos Ekonomikos f. Vilniuje tęs

Aš laikau VEP, Ekonometriją ir PK.
Galvoju kokius dar įstatymus pasiskaityti be komercinių bankų įstatymo ir Lietuvos banko įstatymo. Kas dar ką skaitote? Pasidalinkit smile.gif
Kokios nuotaikos prieš šeštadienį?
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2011 06 09, 15:24)
Aš laikau VEP, Ekonometriją ir PK.
Galvoju kokius dar įstatymus pasiskaityti be komercinių bankų įstatymo ir Lietuvos banko įstatymo. Kas dar ką skaitote? Pasidalinkit smile.gif
Kokios nuotaikos prieš šeštadienį?

Aš ir laikau VEP, Ekonometriją ir PK.

nuotaikos STRESINĖS

niekas nieko nerašė kaip buvo šiais metais su ekonometrija g.gif

ir iš viso......jau tiek mažai info iš tų kurie laikė blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lagūna: 09 birželio 2011 - 14:29
Lagūna, kažkur mačiau/skaičiau, kad su ekonometrija nėr ko stresuot, egzaminas lengvas šiemet. Nors kiek girdėjau iš senų studentų, kiekvienais metais dėl ekonometrijos ir VEP problemų nekyla, visi gerai išlaiko, pažymius gauna gerus. Aš dėl šitų kažkaip visai galvos nesuku. Ir pasiskaičius temą, susidariau įspūdį, kad egzaminas toks pat, kaip ir sesijos metu laikėm. Taip kad, ramiau wink.gif didžiausias galvaskausmis PK. Man irgi nuotaika nekokia visai, subjurusi sėdžiu, šuntu ir dūsauju. PK tokia sausa teorija, neįdomu, gailiuos, kam rinkaus aš šitą. Greičiau jau ateitų šeštadienis ir nukristų tas akmuo.
Atsakyti
turbūt daug čia mūsų iš proto einančių...... PK ir mane neramina, bet tai gi nelabai buvo ir iš ko rinktis.............................

stiprybės mums "belaukiant" šeštadienio
Atsakyti
Joo, visi nervuojasi. nu bet greit baigsis viskas smile.gif
Atsakyti
aš ir neisivaizduoju kaip reiks išlaikyti visai niekas i galva neina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2011 06 09, 16:50)
aš ir neisivaizduoju kaip reiks išlaikyti  visai niekas i galva neina doh.gif

Taip ir laikysim visi smile.gif visiem sunkus metas toks.
Atsakyti
mane nervas irgi ima... bet jei šiemet neišlaikau, tai po metų vėl eisiu.... kažkaip nelinksma man visai...rrrrrr.... bet žiūriu visi čia lengvai stresuojantys.

Gal tikrai, kas girdėjo iš VVA dalykų koks buvo egzaminas???....

Pagelbėkit smile.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka, sėkmės ryt visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insk @ 2011 06 10, 19:03)
na ka, sėkmės ryt visiems  4u.gif

sekmės ryt tikrai reikės smile.gif
Atsakyti
SĖKMĖS didžiausios, susikaupimo visiems laikantiems smile.gif
Atsakyti
sveiki. kaip sekesi laikyti egzaminus tiems, kas VVA studijavo? ar sunkus egzaminas buvo? kokius dalykus rekomenduotumete rinktis?

o kaip su kurisniu darbu? reikes pasirinkti destytoja paciam pas ka nori rasyti? gal taip pat ka rekomenduotumete. aciu 4u.gif
Atsakyti