Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

user posted image user posted image

Senoji mūsų tema čia

BIOK internetinis puslapis
RASA
Mergarita
Aras
THAI
BIOK internetinė parduotuvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lena.lt: 07 vasario 2010 - 15:55
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 06, 15:12)
nereikia kortelės smile.gif  aš kol kas gal tik vieną kartą iš tos kortelės naudą turėjau, šiaip ką perku, nuolaidos netaiko  unsure.gif

Pamelavot, reikia kortelės nuolaidai gauti, ką tik iš vaistinės. Arba kosultantė pamelavo mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 07 vasario 2010 - 18:53
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 07, 19:52)
Pamelavot, reikia kortelės nuolaidai gauti, ką tik iš vaistinės. Arba kosultantė pamelavo    mad.gif

Specialiai pažiūrėjau jų puslapyje, rašo, kad nuolaidos su kortele..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 07 vasario 2010 - 19:01
O kokie atsiliepimai apie Rasos priemones probleminei odai bigsmile.gif mano paaugliukei labai aktualu dabar...

Atsakyti
man tai netiko, juodai išsausino, paskui oda buvo baisios būklės.
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2010 02 08, 00:12)
O kokie atsiliepimai apie Rasos priemones probleminei odai  bigsmile.gif mano paaugliukei labai aktualu dabar...

Na man ji nepasakyčiau, kad labai padėjo wink.gif toniko kvapas paskui erzinti pradėjo doh.gif bet odos nesausino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 07, 18:52)
Pamelavot, reikia kortelės nuolaidai gauti, ką tik iš vaistinės. Arba kosultantė pamelavo    mad.gif

atsiprašau, kad suklaidinau blush2.gif vaistinėje visos kainos buvo perbrauktos ir parašytos jau su nuolaida, o apie kortelę šalia užrašo nepastebėjau unsure.gif

QUOTE(pulina @ 2010 02 07, 23:12)
O kokie atsiliepimai apie Rasos priemones probleminei odai  bigsmile.gif mano paaugliukei labai aktualu dabar...

protingai naudojant turėtų būti gerai rolleyes.gif
nerekomenduoju visos linijos iškart, galima pradėti nuo prausiklio ir kremo-gelio, bet reikia atsiminti, kad kremas-gelis menkai drėkina odą. jei kyla spuogai, tai papildomai reikia naudoti priemones, kurios kovoja su spuogus sukeliančiomis bakterijomis, pvz., vaistinėse parduodamas Akne BP5, tik su juo irgi reikia atsargiai, nes sausina odą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 08 vasario 2010 - 07:55

Labutis, o as noreciau paprasyti, kad kuri nors palygintu Rasos pieneli jautriai odai ir Margaritos pieneli (su kvieciais, jei neklystu). Gal kuriai nors teko tureti abu? ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 02 08, 15:36)
Labutis, o as noreciau paprasyti, kad kuri nors palygintu Rasos pieneli jautriai odai ir Margaritos pieneli (su kvieciais, jei neklystu). Gal kuriai nors teko tureti abu? ACIU  4u.gif

abu išbandyti - abu tiko. Jautriai odai pranašesnis tuo, kad nėra kvėpiklių ir parabenų ax.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta rasos galiuku aliejumi. Puikiai susvelnina mano sausu galiukus 4u.gif
Atsakyti
Dedu pliusą Rasos celiulitinės odos kremui smile.gif Labai greitai įsigeria, maloniai kvepia ir tikrai yra labai veiksmingas 4u.gif
Taipogi iš BIOK patinka : Margaritos dezodorantai - antiperspirantai, Margaritos intymios higienos prausikliai, Margaritos kremas rankoms su šaltalankiais, Rasos drėkinanti kaukė smile.gif
Nepatiko: THAI mineralas (kažkoks nesusipratimas, visiškai neveiskmingas, nei man, nei vyrui, nei mamai), Margaritos alaus šampūnas (taipogi nei vienam netiko), Rasos paakių kremas (man netiko, mamai tiko) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 02 09, 13:51)
Nepatiko: THAI mineralas (kažkoks nesusipratimas, visiškai neveiskmingas, nei man, nei vyrui, nei mamai)

O aš vis noriu išbandyti ax.gif
Papildyta:
Beje, tas Rasos kremas jautriai odai (drėkinamasis) porų nekemšą? Juk kurį laiką be kremų gyvenu, bet kartais pasausėja oda, reikia kažkokį įsigyti ir labai bijau doh.gif biggrin.gif
Kiek pamenu iš senos temos, atsiliepimai geri 4u.gif
_________
Ir dar pienelio noriu šios serijos, kadangi tonikas labai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 14 vasario 2010 - 12:00