Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 21, 13:55)
O kokia jo dabar kaina su nuolaida? Ir kur ta nuolaida? Dar turiu pusę buteliuko, bet jei gera kaina, būt gerai antrą užsipirkti smile.gif

Geriausia kaina yra Eurovaistinej dabar,pirkau uz 17.99lt jei neklystu.Dar Rasos plauku priemonem nuolaidos Droge,bet ten viskas su nuolaidom truputi brangiau nei Eurovaistinej.Nuolaidos galioja perkant su medaus kortele.
O kokie jusu plaukai?
Maniskiai linke pustis,tai negaliu pasakyt kad visiskai nuima putimasi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 02 21, 13:00)
Geriausia kaina yra Eurovaistinej dabar,pirkau uz 17.99lt jei neklystu.Dar Rasos plauku priemonem nuolaidos Droge,bet ten viskas su nuolaidom truputi brangiau nei Eurovaistinej.Nuolaidos galioja perkant su medaus kortele.
O kokie jusu plaukai?
Maniskiai linke pustis,tai negaliu pasakyt kad visiskai nuima putimasi.

Ačiū 4u.gif
Aš pati aliejukų nenaudoju, maniškiai plaukai linkę riebaliuotis, ir potrumpiai, tai man aliejukas neaktualu. Aš aliejukus perku savo dukrytei. Va šitą buteliuką jau įpusėjom, esu patenkinta juo thumbup.gif , žinau, kad pirksiu jį ir toliau.
Beje man labai patinka ir aliejuko kvapas. O vienas iš didesnių jo privalumų, kad neriebina plaukų. Na plaukų pūtimąsi galėtų nuimti ir daugiau (žiemą tai gan didelė problema).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 vasario 2010 - 13:12
QUOTE(Malena @ 2010 02 21, 14:00)
Geriausia kaina yra Eurovaistinej dabar,pirkau uz 17.99lt jei neklystu.

Neklysti smile.gif ir aš už tiek eurovaistinėj pirkau
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 21, 15:11)
Ačiū 4u.gif
Aš pati aliejukų nenaudoju, maniškiai plaukai linkę riebaliuotis, ir potrumpiai, tai man  aliejukas neaktualu. Aš aliejukus perku savo dukrytei. Va šitą buteliuką jau įpusėjom, esu patenkinta juo thumbup.gif , žinau, kad pirksiu jį ir toliau.
Beje man labai patinka ir aliejuko kvapas. O vienas iš didesnių jo privalumų, kad neriebina plaukų. Na plaukų pūtimąsi galėtų nuimti ir daugiau  (žiemą tai gan didelė problema).

Kalbant apie aliejuka plaukams - mano draugas auginasi plaukus, tai jei ne tas aliejukas, jau butu seniausiai nusiskutes trumpai, nes be jo plaukai ziauriai siausiasi ir veliasi!
Ta va, jei ne tas aliejukas tektu toliau kenteti "kalejimo begliu" stiliuka... biggrin.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas nusipirkau Margaritos tonika su medetkomis. Kolkas esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 21 vasario 2010 - 18:39
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 21, 13:11)
Ačiū 4u.gif
Aš pati aliejukų nenaudoju, maniškiai plaukai linkę riebaliuotis, ir potrumpiai, tai man  aliejukas neaktualu. Aš aliejukus perku savo dukrytei. Va šitą buteliuką jau įpusėjom, esu patenkinta juo thumbup.gif , žinau, kad pirksiu jį ir toliau.
Beje man labai patinka ir aliejuko kvapas. O vienas iš didesnių jo privalumų, kad neriebina plaukų. Na plaukų pūtimąsi galėtų nuimti ir daugiau  (žiemą tai gan didelė problema).

pūtimąsi man visai neblogai tvarkė, kol naudojau kartu su Rasos naująja kauke, paskui pasibaigė ir vietoj jos naudojau kitokį balzamą, tai visą kaukės gerumą plaukui panaikino, dabar dar iki galo nesusitvarkė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 02 08, 16:36)
Labutis, o as noreciau paprasyti, kad kuri nors palygintu Rasos pieneli jautriai odai ir Margaritos pieneli (su kvieciais, jei neklystu). Gal kuriai nors teko tureti abu? ACIU  4u.gif

Turėjau abu. Aš už Rasos pienelį- be dažiklių, kvėpiklių ir beveik negraužia akių, ko nepasakyčiau apie "kvietinį" pienelį.

QUOTE(dontstop @ 2010 02 09, 13:51)
Dedu pliusą Rasos celiulitinės odos kremui  smile.gif  Labai greitai įsigeria, maloniai kvepia ir tikrai yra labai veiksmingas  4u.gif

Po kiek laiko pastebėjai veiksmingumą? biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 14, 14:50)
Kaip įspūdžiai, nekemša porų?
Papildyta:
Kaip kremukas? smile.gif
neapsisprendžiu ar imti drėkinantį, ar maitinantį  doh.gif

Šaltuoju metu labiau tinka maitinantis, man jie abu patinka, porų nekemša ax.gif
Atsakyti
Visgi po kelių dienų pabandymo nusivyliau Rasos dezodorantu be aliuminio druskų.. Neapsaugo nuo nemalonaus kvapo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 02 22, 20:33)

Šaltuoju metu labiau tinka maitinantis, man jie abu patinka, porų nekemša  ax.gif

Vakarais man jis patinka, bet va dienai žiūriu veidas blizga, tai geriau tik vakarais tepsiu.. Čia aš apie maitinantį wink.gif
Papildyta:
QUOTE(noriu zinoti @ 2010 02 08, 16:36)
Labutis, o as noreciau paprasyti, kad kuri nors palygintu Rasos pieneli jautriai odai ir Margaritos pieneli (su kvieciais, jei neklystu). Gal kuriai nors teko tureti abu? ACIU  4u.gif

Anksčiau naudojau margaritos, dabar turiu Rasos, iš esmės man jie nepasakyčiau, kad kažkuo labai skirtųsi, bet pliusas didesnis Rasai vien todėl, kad be dažų, kvapų ir pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 22, 21:29)
Visgi po kelių dienų pabandymo nusivyliau Rasos dezodorantu be aliuminio druskų.. Neapsaugo nuo nemalonaus kvapo  schmoll.gif

Nu va verysad.gif O aš jau gundžiausi juo...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 23, 08:33)
Nu va verysad.gif  O aš jau gundžiausi juo...

jei su druskom neapsaugo, tai ko tikėtis iš be druskų? rolleyes.gif
Atsakyti
Pliusas drėkinamam tonikui (Rasa), geresnis, nei Margaritos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 23, 09:33)
Nu va verysad.gif  O aš jau gundžiausi juo...

Matyt reikės margaritos dezodorantų atsiprašyti biggrin.gif
Atsakyti