Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Meskala @ 2010 03 31, 19:50)
prieblanda... ir kitos merginos... ar jums yra buve beveik nezymiu alerginiu reakciju nuo sieros? (yra Rasos problemines serijos produktuose)

Man pries dvi savaites issoko toks nezymiai rausvas sustandejes plemas salia nosies ant skruosto :/ Is pradziu slapiavo (visai kaip pradzioje besijaukinant linija probleminei odai, nuo toniko), bet po poros dienu nustojo.

misliju, kieno cia itaka - Duac'e esancio Clindamycino antibiotiko, ar sieros, esancios problemines linijos produktuose :/
Nutraukiau Duac pries savaite - deme beveik neryski, neslapiuoja, tik sustandejimas likes ir nepraeina :/ Nejaugi koks dar tik lengvos formos dermatitas velniai griebtu sad.gif

Kartais naudoju ir tikrai nieko panasaus neteko patirti.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 31, 17:50)
prieblanda... ir kitos merginos... ar jums yra buve beveik nezymiu alerginiu reakciju nuo sieros? (yra Rasos problemines serijos produktuose)

Man tokios ryškios alerg. reakcijos, kaip kad tau, nuo Rasos problem. serijos su siera nebuvo. Bet visgi buvo kažkas negerai, dabar nebeprisimenu tiksliai , kas . Nes seniai tą seriją bandžiau, kai tik ji pasirodė. Berods, kad graužė odą, ar dar kažkokių nemalonių pojūčių buvo, kurių paprastai man nebūna. Kadangi jau anksčiau esu įtarusi, kad mano jautrumas sierai gali būt padidėjęs, nutraukiau tos Rasos serijos naudojimą ir prie jos tikrai nebegrįšiu schmoll.gif

Aš tavo vietoje tikrai nutraukčiau tos linijos naudojimą, jeigu ir Duac'ą esi nutraukusi. Ir bandyčiau kuo greičiau išsigydyti tą dermatitą.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 03 30, 22:56)
o kaip margaritos sveitiklis su agurkais? skaiciau,jog jis balina oda, ar taip tikrai yra?smile.gif

Nieko jis nebalina, bet šiaip iš esmės man jis labai geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskala @ 2010 03 31, 18:50)

Nebuvo, sunaudojau beveik kelis tonikus, kremą ir gelį smile.gif
Atsakyti
aciu merginos. nesinori atsisakyt Rasa linijos ://
manau (tiesa sakant - noriu manyti), kad Duac'e beda... anotacijoj rasoma, kad "labai retai pasitaikė alerginių reakcijų. Jei jus kamuoja (...) alerginė reakcija arba kitas neminėtas šalutinis poveikis, turite liautis vartoti Duac gelio (...)".

Kagi, teks pabandymui nutraukt ir Rasa linija. Bet idomiausia, kad demiu nera kitur, tik toje vietoje viena - cento dydzio, rausva, sustandejusi.Tera tik lengvas niezejimas. Gal kokia skalbimo priemone apsiteskiau, ar Fairiu? g.gif
Kagi, auss mauss rauss pas dermatologa nustatyt velnia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 01, 10:54)
aciu merginos. nesinori atsisakyt Rasa linijos ://
manau (tiesa sakant - noriu manyti), kad Duac'e beda... anotacijoj rasoma, kad "labai retai pasitaikė alerginių reakcijų. Jei jus kamuoja (...) alerginė reakcija arba kitas neminėtas šalutinis poveikis, turite liautis vartoti Duac gelio (...)".

Kagi, teks pabandymui nutraukt ir Rasa linija. Bet idomiausia, kad demiu nera kitur, tik toje vietoje viena - cento dydzio, rausva, sustandejusi.Tera tik lengvas niezejimas. Gal kokia skalbimo priemone apsiteskiau, ar Fairiu?  g.gif 
Kagi, auss mauss rauss pas dermatologa nustatyt velnia smile.gif

Aš tai tikrai šiauščiau pas dermatologą ir kuo greičiau. Kuo labiau dermatitas bus užleistas, įsisenėjęs, tuo sunkiau bus jo atsikratyti. Galų gale čia juk veidas, ne ranka koja kokia cool.gif
Galėjo sukelti bet kuri priemonė iš naudotų (o kartais gali netgi ne veido priemonė būti kalta, nors, šiuo atveju, gal vistik veido). Apskritai alerginių reakcijų (taip pat ir ant veido ar šalia veido) juk gali sukelti ir plaukų priežiūros priemonės, netgi nuo dantų pastos pati turėjau neseniai bėrimą .
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 03 31, 18:50)
misliju, kieno cia itaka - Duac'e esancio Clindamycino antibiotiko, ar sieros, esancios problemines linijos produktuose :/
Nutraukiau Duac pries savaite - deme beveik neryski, neslapiuoja, tik sustandejimas likes ir nepraeina :/ Nejaugi koks dar tik lengvos formos dermatitas velniai griebtu sad.gif

Duac esu naudojus, tokio š ant veido daugiau gyvenime netepčiau blink.gif

O panašią dėmelę aš irgi turiu, bet atsiranda tik žiemą, nosies srityje ar šalia, nešlapiuoja. O tau niežti, ar pleiskanoja? Ėjau ne pas vieną dermatologę, bet tokios prietrankos pas mus dirba, kad nusišaut norisi doh.gif Taip ir nežinau, nei kas man, nei kodėl (gal alergija šalčiui atsirado?). Tik atradau, kad kur kas greičiau gyja, jei tepu Sudokrem (tepalas užpakaliukams nuo iššutimo) biggrin.gif

Nu ir prišnekėjau aš čia ne į temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 01 balandžio 2010 - 23:52
QUOTE(mylimuke @ 2010 04 01, 23:52)
Tik atradau, kad kur kas greičiau gyja, jei tepu Sudokrem (tepalas užpakaliukams nuo iššutimo)  biggrin.gif
Nu ir prišnekėjau aš čia ne į temą  blush2.gif

Žinok, labai gali būti, kad tas Sudokrem padeda. Nes jis gan universalus. Kaip gydomoji priemonė.
Aš tai manyčiau, kad reiktų tą vietą patepti kažkokiais emolientais iš vaistinės. Pvz. kažkokiu kremuku iš Essex , Eucerin ar pan. Svarbiausia, kad tas kremukas būtų absoliučiai be jokių nereikalingų priemaišų - kvapų , dažiklių ir pan. Ir be jokių priedų, kaip kad siera ar koks mentolas (būna ir tokių tongue.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 02, 11:12)
Žinok, labai gali būti, kad tas Sudokrem padeda. Nes jis gan universalus. Kaip gydomoji priemonė.
Aš  tai manyčiau, kad reiktų tą vietą patepti kažkokiais emolientais iš vaistinės. Pvz. kažkokiu kremuku iš Essex , Eucerin ar pan. Svarbiausia, kad tas kremukas būtų absoliučiai be jokių nereikalingų priemaišų - kvapų , dažiklių ir pan. Ir be jokių priedų, kaip kad siera ar koks mentolas (būna ir tokių tongue.gif ).

Iš tiesų nemažai tų kremų esu išbandžius, ir receptinių, ir ne, vieni padeda tik tam kartui, kad greičiau išnyktų, kiti visai nepadeda. Sudokrem veiksmingas gal dėl to, kad su cinku. Bet ką daryt, kad visai neatsirastų g.gif Nes viso labo tai vyksta 4 žiemas iš eilės, o anksčiau nebuvo... Tai arba alergija šalčiui atsirado, arba imunitetas susilpnėja g.gif
Atsakyti
pas dermatologę šiaušiu pirmadienį :|
o dabar šiek tiek pasiknisau... darysiu testą :] viename iš alergijos nustatymo straipsnių iškasiau, kad norint įsitikinti, ar produktas sukelia alergiją, reikia:
"Produktą, kuris manoma sukelia kontaktinę alergiją, galima nustatyti uždedant įtariamo produkto (pvz. kremo) ant plonos odos (pvz. ant vidinio dilbio paviršiaus arba už ausies) kelis kartus per dieną keletą dienų. Jeigu šiame produkte yra alergeno, toje vietoje atsiras odos paraudimas, niežulys." cit. iš apie alergiją

Aišku, ten pat rašo, kad alergija neišsivysto iškart. Gali tą produktą naudoti metus, du, tris, ir rezultatai išlįs tik labai laaabai ilgainiui.

be to, nusiunčiau klausimuką Biok, kiek procentų Isopropyl Myristate ir Sulphur (sieros) medžiagų yra jų Rasos kreme-gelyje. Apsižiūrėjau tik dabar... kad rasos kremo-gelio sudėtyje tas velnio myristatas sąrašo pradinėje pusėje (taigi, nemažai jo yra), o didesnė nei 5% jo koncentracija sukelia dirginimą ir užkemša poras. Kadangi šis kremas/gelis man porų nekemša, tai ačiūdievui, gal ir nieko tokio...

ai dar. Duac man padėjo... kartu su Rasos problemine odos linija išvalyti juoduosius inkštirus ir apskritai mažiau riebalavosi oda smile.gif nutraukus abu (perėjau prie paprasto prausiklio, jokio toniko, rasos drėkinamasis jautriai odai), iškart paplūdau riebiais blizgučiais sad.gif
ir dar įdomus faktas Duac anotacijoje: jei naudojate kosmetikos priemones, sukeliančias sausinamąjį poveikį ar jose yra sutraukiančių medžiagų koncentracija, (...) gali padidėti (sumuotis) dirginamasis poveikis).

Tai vat kur įklimpau... Aiškinsiuos, ar čia siera kalta, ar ne biggrin.gif Nes be Paulos Choice (nekažinką tepadėjo, jokio efekto) nebežinau kur gauti BHA AHA gerų produktų ir be kosminės kainos probleminei odai sad.gif labai norisi reabilituoti Rasą sad.gif

tai tiek naujienų, užraukiu offtopic (jei labiau panašu į tai biggrin.gif) iki rezultatų gavimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 02 balandžio 2010 - 14:21
QUOTE(Meskala @ 2010 04 02, 14:11)
Nes be Paulos Choice (nekažinką tepadėjo, jokio efekto) nebežinau kur gauti BHA AHA gerų produktų ir be kosminės kainos probleminei odai sad.gif labai norisi reabilituoti Rasą sad.gif

Tai kad BHA ir AHA gan skirtingos rūgštys su skirtingu poveikiu.
Pvz. man BHA, galvoju, gal net ir nereikia visai. Nes inkštirų nelabai turiu (o jei ir turiu kiek, tai jie man mažiausiai rūpi). Man reikia, kad tvarkytų spuogus, dėmes po spuogų, lygintų oda , tai šiam tikslui jau AHA, PHA reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 balandžio 2010 - 15:23
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 02, 16:22)
Tai kad BHA ir AHA gan skirtingos rūgštys  su skirtingu poveikiu.
Pvz. man BHA, galvoju, gal net ir nereikia visai. Nes inkštirų nelabai turiu (o jei ir turiu kiek, tai jie man mažiausiai rūpi). Man reikia, kad tvarkytų spuogus, dėmes po spuogų, lygintų oda , tai šiam tikslui jau AHA, PHA reikia.

Taip, tai ofkoz kad nereikia, jei Tavęs nevargina juodieji inkštirai smile.gif Mat toms, kurių sutrikusi odos keratinizacija -
(burtažodis, reiškiantis, kad dėl padidėjusio riebalų kiekio, raginės paviršinio odos sluoksnio ląstelės sukimba su riebalinių liaukų sekretu ir užkemša plauko folikulą. Sustiprėja plauko folikulo keratinizacija, seni folikulo keratinocitai negali normaliai pasišalinti ir, užkimšdami folikulą, formuoja pirminį aknės bėrimo elementą - komedoną (citavau, nes taip moksliškai negalėčiau atkartoti smile.gif))
- išganymas sad.gif ypač jei gerai subalansuotas kremas. O tokį, kuris nepakenktų... Tokio "čiūdo" paieškos prilygsta grožio eliksyrui :DDDD
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 02, 15:48)
Taip, tai ofkoz kad nereikia, jei Tavęs nevargina juodieji inkštirai smile.gif Mat toms, kurių sutrikusi odos keratinizacija -
(burtažodis, reiškiantis, kad dėl padidėjusio riebalų kiekio, raginės paviršinio odos sluoksnio ląstelės sukimba su riebalinių liaukų sekretu ir užkemša plauko folikulą. Sustiprėja plauko folikulo keratinizacija, seni folikulo keratinocitai negali normaliai pasišalinti ir, užkimšdami folikulą, formuoja pirminį aknės bėrimo elementą - komedoną (citavau, nes taip moksliškai negalėčiau atkartoti smile.gif))
- išganymas sad.gif ypač jei gerai subalansuotas kremas. O tokį, kuris nepakenktų... Tokio "čiūdo" paieškos prilygsta grožio eliksyrui :DDDD

Beje, nukrypsiu nuo temos blush2.gif Bet man, kai pačiai priemonės su BHA kaip ir neaktualu, kaip tik atrodo, kad jų gan daug yra pasiūloje. Turiu omeny įvairias kosmet. firmas.
Nors gal ir klystu - likimo ironija: kai pačiam nereikia, atrodo pilna, nors tvenkinius tvenk. O kai užsireikia, atrodo, nė su žiburiu nerasi biggrin.gif
Atsakyti