Na kazin ar naujoje pakuoteje margaritos zele jau spejo pasenti, manau cia specialiai savikaina atpigino. O gal pasenusi produkta supyle i naujas pakuotes su nauju galiojimu. Tiesos vistiek nesuzinosim, bet kaip ten bebutu - nepastebeti tokiu sukciavimu neimanoma.

QUOTE(gvineja @ 2010 05 03, 14:09)
man tas pats....

o taip dziaugiausi, kad atradau pigias, bet kokybiskas priemones

jei taip skiedzia produkcija, tai jau visai prasti reikalai ....
pastebejau is komentaru, kad "skysteja" Margaritos dusho zheles, prausikliai (vienintelis paminetas Rasos rozinis prausiklis, jei neklystu). Gal koki tirshtikli iseme - zvilgtelkite i ingredientu sarasiuka. Jei niekas nepasikeite, reiskia sukciauja prausikliu klausimu :| Neduokdieve dar ir kremus prades keisti.
Cia, aisku, tik musu pastebejimai, bet tikrai garbes Biokui nedaro. Jeigu gamintojas nepalaiko pastovios gaminiu kokybes, tai ir veido kremai gali buti "praskiesti" arba tiesiog be kokio nors brangesnio komponento. Isparduoda viena partija ir valio, kita partija vel gera, po to vel sh... Kam nepasitaike - sakys kad viskas cia gerai, kiti irgi galvos kad nu gal vaidenasi kad produktas ne toks, nes viena karta geras, kita - ne. O gal kokybe ir nepasikeite - tik suskystejo, kad greiciau isnaudotume ir begtume pirkt nauja pakuote... Cia tik pamastymai, tikrai nekaltinu ir neisivaizduoju kaip yra is tikruju, bet gerai pagalvosiu ar pirksiu dar Bioko duso zele (o sita tai pasibaigs apimirksniu, nes kaip vanduo isbega)...
visai įmanoma taip gudrauti
viena partija "normali", kita partija - skysta
D
žiūrėjau žiūrėjau pas tėvus, kad tėvo alaus šampūnas kažko labai jau varvantis, atidarai kamštelį ir tiesiog bėga pro angą. Galvojau, gal čia taip ir turi būt, nes Margaritos šampūnų paprastai nevartoju. Jis pats irgi bamba, kad dilgėlinis taupiau vartojosi nei šis
Papildyta:
sena siunta negali būti. Tas alaus šampūnas galioja ilgai, iki 2011 vasario. Nebent pilsto pasenusią produkciją į naujas pakuotes - o tai irgi sukčiavimas

žiūrėjau žiūrėjau pas tėvus, kad tėvo alaus šampūnas kažko labai jau varvantis, atidarai kamštelį ir tiesiog bėga pro angą. Galvojau, gal čia taip ir turi būt, nes Margaritos šampūnų paprastai nevartoju. Jis pats irgi bamba, kad dilgėlinis taupiau vartojosi nei šis

Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2010 05 04, 11:18)
o nenorit savo skundų rašyti jiems tiesiogiai? jeigu tikrai to nedarė, tai galbūt parduotuvėse seną siuntą išpardavinėja ir į tai bus atsižvelgta? arba sulauksite kažkokio paaiškinimo...
sena siunta negali būti. Tas alaus šampūnas galioja ilgai, iki 2011 vasario. Nebent pilsto pasenusią produkciją į naujas pakuotes - o tai irgi sukčiavimas

QUOTE(Meskala @ 2010 05 04, 10:25)

Negražu įtarinėti be pagrindo

QUOTE(Reklamiste @ 2010 05 04, 13:38)
jei merginos patvirtins, kad kitoms alaus šampūnas atidarius kamštelį ir apvertus, nebėga kaip vanduo, tada kažkas negerai su mano tėčio šampūnu

Tiesos visvien nesužinosim, nebent kasnors nuneš į laboratoriją tirti produktus

Skystas alaus ir dilgeliu sampunai, skysta saltalankiu duso zele, skystas Rasos prausiklis, skystas intymios higienos prausiklis. Stai tiks sarasiukas. Manau pagrindas itarineti tikrai yra
QUOTE(mylimuke @ 2010 04 27, 16:09)
Išbandžiau rasos aliejuką plaukams, nepatiko
Pirmiausia tai labai nepatogus buteliukas paspausti, nuslysta pirštas
---
O ir toks jausmas, kad vandeniu patepu, skystas toks ir jokio teigiamo efekto

---
O ir toks jausmas, kad vandeniu patepu, skystas toks ir jokio teigiamo efekto

Man irgi buteliukas nepatogus, slysta pirštai spaudžiant dozatorių. Tik pirmą kartą spausti gerai pavyksta, o vėliau pirštai slysta, bandau spausti ir su delnu, tada visos rankos išsitepa

---

Antrą kartą turbūt nepirksiu.
QUOTE(Gandi @ 2010 04 28, 14:26)
4. Dabar isbandziau naujiena- skysta drekinama ranku muila su saltalankiu aliejumi.Nerandu jokiu minusu.Puikus kvapas, nesausina.
---
6. Balzamas po plovimo su alaus ekstraktu- nuostabus tuom, kad ziema nuo jo plaukai nesielektrina, patinka kvapas ir plaukai lieka minksti.
---
7. Margaritos tonikas su medetkomis- dukrai po jo sumazejo spuogu.
---
6. Balzamas po plovimo su alaus ekstraktu- nuostabus tuom, kad ziema nuo jo plaukai nesielektrina, patinka kvapas ir plaukai lieka minksti.
---
7. Margaritos tonikas su medetkomis- dukrai po jo sumazejo spuogu.
Man kaip tik jo kvapas labai nepatinka

---
Pritariu viskam, tik, kad mano plaukus jis riebina

---
Man jis pasirodė kaip paprastas vandenėlis, daugiau nepirkau

QUOTE(mylimuke @ 2010 04 30, 14:11)
O kažin, ar galima naudot jautresnei odai mėlynos linijos emulsinį šveitiklį ir kaukę? 

Emulsinį šveitiklį galima, jei tik tinka sudedamosios dalys, nes jis mechaniškai nedirgina/nebraižo odos. Dėl kaukės nežinau, reikia matyt kiekvienai odai bandyt

QUOTE(Vakarė @ 2010 05 03, 12:42)
Pirkau Margaritos dilgeliu sampuna (senoje pakuoteje), man jis taip pat pasirode kaip vandenelis (palyginus su anksciau pirktu sampunu) ir putoja prasciau 

Putojimą sukuria chemija. Iš natūralių medžiagų sukurti šampūnai apskritai gali neputot, bet tai nereiškia jų prastesnės kokybės

Taip, naturalus sampunai putuoja blogiau, bet prie ko cia margaritos sampunai? Kaip buvo chemija taip ir liko, su visais SLS, tik kazkodel kokybe suprastejo