Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija - 2010 sezonas 1 tema :)

QUOTE(Daisy @ 2010 02 08, 16:50)
na isduokit paslapti, kuo ta elize tokia gera g.gif

nezinau, manau, kad kaina nesikandzioja, o Saito vadybininbke man ji taip pakomentavo "Puikus viesbutis. Geras maitinimas, kompaktiska teritorija, nei per didele, nei per maza. Tikrai drasiai rekomenduoju. Papludimys bus akmenuotas. Smagu, kad viesbutis nera labai toli nuo miesto, iki Kemero tik 8km." ax.gif

dar Novaturo gavau toki pasiulyma, irgi visai vilioja:
Viešbutis Simena Sun Club 5*

Maitinimas: UAI (Ultra viskas įskaičiuota)

Laikotarpis: 05.01-8 (7n.)

Kambarys: Kaina 2 adl 3296,30 Lt

Laikotarpis: 05.02-11 (9n.)

Kambarys: Family room 2 pax. 3687,30 Lt

Papildyta:
QUOTE(Udrius @ 2010 02 08, 16:54)
Kuo mažiau klausykite "vadybininkių rekomendacijų" - patys skaitykite atsiliepimus ir įspudžius. Vadybininkų tikslas - dkuo daugiau ir kuo brangiau parduoti, todėl vis viešbučiai bus geri ir laaabai geri...

na taip, bet man kazkodel uzklausus apie keleta viesbuciu, kurie yra panasiu kainu, apie vienus sako "buvo nusiskundimu" ar panasiai, kitus pasiulo kaip "sitas - ramiam poilsiui, prie sito eina judri autostrada..."...
bet aisku, skaitinejam ir turistu komentarus. Kurie taipogi buna nuo "idealiai viskas patiko" iki "nesamone, neskanu, negrazu ir t.t."

Taip kad galiausiai renkiesi is fotkiu internete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 02 08, 16:44)
Man Saito vadybininke labiausiai rekomendavo Elize...  ax.gif

gerai dirba turbut toji vadybininke smile.gif o gal Jums tiesiog sis viesbutis tinka, bet geriausia paskaityti atsiliepimus - tada tikrai maziau nusivylimu bus...

PS: kazkodel delphin tinklo viesbuciu vadybininkai nesiulo uz ypatingai geras kainas ir ju labai nerekomenduoja, bet atsiliepimai geri wink.gif

QUOTE(Udrius @ 2010 02 08, 16:54)
Kuo mažiau klausykite "vadybininkių rekomendacijų" - patys skaitykite atsiliepimus ir įspudžius. Vadybininkų tikslas - dkuo daugiau ir kuo brangiau parduoti, todėl vis viešbučiai bus geri ir laaabai geri...

visiskai teisingai - profesionalas kalba 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2010 02 08, 17:12)
gerai dirba turbut toji vadybininke smile.gif o gal Jums tiesiog sis viesbutis tinka, bet geriausia paskaityti atsiliepimus - tada tikrai maziau nusivylimu bus...

na, as ta Elize nuziurejau jau pries kelias savaites , tai turbut man nelabai net itikinejimu reikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 02 08, 17:24)
na, as ta Elize nuziurejau jau pries kelias savaites , tai turbut man nelabai net itikinejimu reikia...  blush2.gif

mano pamastymas: "kompaktiska teritorija, nei per didele, nei per maza. Tikrai drasiai rekomenduoju. Papludimys bus akmenuotas. Smagu, kad viesbutis nera labai toli nuo miesto, iki Kemero tik 8km"

"kompaktiska teritorija" - manau, kad = maza teritorija
"viesbutis nera labai toli nuo miesto, iki Kemero tik 8km"" - pestute vistiek turbut neisit ar 8 ar 20 km wink.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2010 02 08, 17:35)
mano pamastymas: "kompaktiska teritorija, nei per didele, nei per maza. Tikrai drasiai rekomenduoju. Papludimys bus akmenuotas. Smagu, kad viesbutis nera labai toli nuo miesto, iki Kemero tik 8km"

"kompaktiska teritorija" - manau, kad = maza teritorija
"viesbutis nera labai toli nuo miesto, iki Kemero tik 8km"" - pestute vistiek turbut neisit ar 8 ar 20 km wink.gif

4u.gif

na, as neieskau viesbucio su didziule teritorija. Ir siaip, kazkaip man smagiausia buna gulet pliaze, o ne prie baseino, o teritorija, esu tikra, kad bus tikrai didesne nei tarkim Valeri beach, kurio teritosija apsiriboja baseiniuku ir keliais arais zoles... Ir tas Valeri beach mane tenkino, taip kad ir dabar man didziule teritorija nera labai aktualu ax.gif
aisku, kad jokio skirtumo, ar 8 km, ar 20 km iki miesto, nes bet kokiu atveju neisi peskom. biggrin.gif
Sakau, as si viesbuti jau seniau nuziurejus buvau, taip kad tie pora sakiniu, kuriuos parasiau, nera lemiantys. O ir siaip as dar nenusprendziau, tiesiog Elize kol kas is mano ziuretu man priimtiniausias... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 02 08, 19:32)
na, as neieskau viesbucio su didziule teritorija. Ir siaip, kazkaip man smagiausia buna gulet pliaze, o ne prie baseino, o teritorija, esu tikra, kad bus tikrai didesne nei tarkim Valeri beach, kurio teritosija apsiriboja baseiniuku ir keliais arais zoles... Ir tas Valeri beach mane tenkino, taip kad ir dabar man didziule teritorija nera labai aktualu  ax.gif
aisku, kad jokio skirtumo, ar 8 km, ar 20 km iki miesto, nes bet kokiu atveju neisi peskom.  biggrin.gif
Sakau, as si viesbuti jau seniau nuziurejus buvau, taip kad tie pora sakiniu, kuriuos parasiau, nera lemiantys. O ir siaip as dar nenusprendziau, tiesiog Elize kol kas is mano ziuretu man priimtiniausias...  4u.gif

Koks pilnas pavadinimas to Elize? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2010 02 08, 18:56)
Koks pilnas pavadinimas to Elize?  4u.gif

paziurek cia http://www.elizebeac.../index_eng.html doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 02 08, 12:28)
O tu cia viska gerai surasei ? Nes man informacija buvo pateikta taip:
"Turite sumoketi 60% avansa po patvirtinimo, o likus iki keliones21 dienai likusia suma, ir dar jei pirskite iki vasario 15 dienaos, apdraus jus neivykusios kelioens draudimu. tai reiskia, kad jei atsitiktu kas nors, tai Jums draudimas grazintu 70% keliones kainos."
unsure.gif

manes Tez turas 60 proc. avanso paprašė
Papildyta:
Amara Dolce Vita nusipirkau gegužės mėn. 7 d. nuo gegužės 22 dienos už 6 000 lt
2 suaugę+ 1 vaikas+ 1 kūdikis. Ar nepermokėjau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justukė: 08 vasario 2010 - 20:12
QUOTE(justukė @ 2010 02 08, 20:59)
manes Tez turas 60 proc. avanso paprašė
Papildyta:
Amara Dolce Vita nusipirkau gegužės mėn. 7 d. nuo gegužės 22 dienos už 6 000 lt
suaugę+ 1 vaikas+ 1 kūdikis. Ar nepermokėjau?

man tai kaina labai didelė už 7 dienas g.gif čia tik 1+1 kudikis gi nesiskaito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 08 vasario 2010 - 20:08
QUOTE(oaze 2 @ 2010 02 08, 21:07)
man tai kaina labai didelė už 7 dienas g.gif čia tik 1+1 kudikis gi nesiskaito g.gif

2 suaugę , pataisiau
Tai už 3 žmones blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justukė: 08 vasario 2010 - 20:13
QUOTE(justukė @ 2010 02 08, 21:12)
2 suaugę , pataisiau
Tai už 3 žmones blush2.gif

na tada gal ir nieko,viešbutis tai geras,5 žv biggrin.gif
Atsakyti
mergickos padekite,as ziuriu kad pagal 2009 m,labai kas daug buvo simena sun club,parasykite prasau visus + ir -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INGRIDIK81: 08 vasario 2010 - 22:27