Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Aš aštuonias minutes pilvui irgi dariau. Sąžiningai visą mėnesį kasdien. Gaila nepasimatavau apimčių, bet pilvas akivaizdžiai paplokštėjo. Kai susirgau ir mečiau sportus - vėl išsišovė. Teks vėl sportuot, visam gyvenimui biggrin.gif .
Atsakyti
[ biggrin.gif Geras požiūris. Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
gaila, kad ir teisingas bigsmile.gif manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui biggrin.gif beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:30)
gaila, kad ir teisingas  bigsmile.gif  manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui  biggrin.gif  beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man  verysad.gif

Aš irgi jau daug dienų be sporto... Čia viskas per tą ilgąjį savaitgalį. Važinėjau po kaimus ir nebuvo laiko sportuoti, o dabar be galo tingiu vėl grįžti prie treniruočių doh.gif
Atsakyti
Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus mad.gif o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 03, 18:45)
Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus  mad.gif o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien  rolleyes.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
O kur eisi?
Atsakyti
....galvoju unsure.gif lotuliukas.gif ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t. blush2.gif Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 10:30)
....galvoju  unsure.gif  lotuliukas.gif  ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t.  blush2.gif  Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis?  g.gif

Net nezinau... Bet as tikriausiai rinkciausi treniruoklius. Sudarys treneris programa specialiai tau ir prakaituosi thumbup.gif
Atsakyti
Nu as irgi galvoju, gal tiesiog dirbtum ties problematiskiausiom vietom unsure.gif bet girdziu labai ivairiu nuomoniu, o pati tikrai neismanau situ dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą biggrin.gif Linkiu sau ištvermės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 04, 15:03)
Sveikos,

vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą  biggrin.gif  Linkiu sau ištvermės  lotuliukas.gif

Be mitybos suderinimo nebus nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 11 07, 10:20)
Be mitybos suderinimo nebus nieko  smile.gif

Tikrai taip.
Be to, norint sumažint pilvą, reiks mažinti apskritai viso kūno riebalų masę, neužteks tik pilvui pratimus daryti.
Linkiu ištvermės 4u.gif

Aš dabar nuo kasdieninių sportavimų perėjau prie kas antros dienos doh.gif Bevalė esu visiška doh.gif
Atsakyti