QUOTE(melynesne @ 2011 11 02, 14:30)
gaila, kad ir teisingas
manau ne aš viena norėčiau, kad pasportavau ir suplokštėjo visam laikui
beje, aš vėl nebesportuoju.. nu sunku man 

Aš irgi jau daug dienų be sporto... Čia viskas per tą ilgąjį savaitgalį. Važinėjau po kaimus ir nebuvo laiko sportuoti, o dabar be galo tingiu vėl grįžti prie treniruočių

QUOTE(melynesne @ 2011 11 03, 18:45)
Pradedu eiti į treniruotes, va tep va, pinigų gaila, nes reikės atsisakyti kažko kito, bet gana, matau, kad nieko kitaip su manim čia nebus
o kai įsivažiuosiu, manau ir namie bus lengviau prisiversti dar padaryti kasdien 

O kur eisi?
....galvoju
ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t.
Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis?

QUOTE(melynesne @ 2011 11 04, 10:30)
....galvoju
ar eiti i sporto kluba grynai su treniruokliais dirbti ir tikriausiai pasitarus su treneriu griebti problemtiskiausias vietas naikinti (nors man sis sportavimo budas labai nuobodus, nemegstu as tokiu, man labiau patinka ivairaus pobudzio, kad ir pastrakseti), ar rinktis tuos tokius kaip aerobika, joga, kalanetika ir t.t.
Kaip manote kas efektyviau ir greiciau mazina apimtis? 

Net nezinau... Bet as tikriausiai rinkciausi treniruoklius. Sudarys treneris programa specialiai tau ir prakaituosi

QUOTE(ikkuna @ 2011 11 04, 15:03)
Sveikos,
vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą
Linkiu sau ištvermės 
vaikštau ir aš su ratu po gimdymo. Pradėjau šiuos pratimukus, oj kaip skauda pilvą

Be mitybos suderinimo nebus nieko

QUOTE(melynesne @ 2011 11 07, 10:20)
Tikrai taip.
Be to, norint sumažint pilvą, reiks mažinti apskritai viso kūno riebalų masę, neužteks tik pilvui pratimus daryti.
Linkiu ištvermės

Aš dabar nuo kasdieninių sportavimų perėjau prie kas antros dienos