Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos bigsmile.gif

Aš po dviejų dienų su skaudančiais raumenimis, bet visa laiminga. Jei skauda, vadinasi veikia, tiesa? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gėda, bet žiūriu tą video ir skaitau šią temą šlamšdama bandeles 9val. vakaro blush2.gif valios neturiu nei nustoti valgyti, nei pradėti sportuoti lotuliukas.gif bet reikia! Tik va nenoriu, kad svoris kristų nuo visur, noriu tik numesti pilvuką.. ar nuo šių pratimų kitų kūno dalių apimtys nesumažės? Ar kartu būtina ir mitybą labai prisižiūrėti? Darote kiekvieną dieną, o po kiek laiko pasimatė rezultatai? 4u.gif
Atsakyti
Na ar yra dar sportuojančių pagal 8-ių min. programėles?
Aš kol kas tik savaitę sportuoju. Kiekvieną mielą vakarą.... smile.gif
Atsakyti
Aš jau pirma diena kaip pradėjau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 06, 16:49)
Aš jau pirma diena kaip pradėjau  thumbup.gif

Šaunuolė 4u.gif
Parašyk kaip sekėsi.
O tu savo mitybą žadi kaip nors keisti, ta proga, kad sportuot pradėjai? Nes aš tai kol kas neprisiverčiu... Valgau kaip ir anksčiau doh.gif
Atsakyti
Kemsu kaip meskinas ir toliau blush2.gif sazine kartais tyliai prabyla, bet greitai su ja susitvarkau lotuliukas.gif is tikruju net nezinau, nes matai pas mane tokia problema, kad siaip figura ir visos kitos apimtys yra normalios, tik pilvas uzaugo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Čiučiundra_ @ 2011 09 21, 12:19)
Aš po dviejų dienų su skaudančiais raumenimis, bet visa laiminga. Jei skauda, vadinasi veikia, tiesa? biggrin.gif

thumbup.gif Ir man patinka tas raumenuku skausmas thumbup.gif
Zinoma veikia drinks_cheers.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 09 22, 21:02)
ar nuo šių pratimų kitų kūno dalių apimtys nesumažės? Ar kartu būtina ir mitybą labai prisižiūrėti? Darote kiekvieną dieną, o po kiek laiko pasimatė rezultatai?  4u.gif

Ne, nesumazejo mano biggrin.gif As darau kasdien. Rezultatai vizualiai pasimate po ~2 SAV. Tikrai veikia thumbup.gif

QUOTE(Gera_diena @ 2011 10 06, 13:18)
Na ar yra dar sportuojančių pagal 8-ių min. programėles?
Aš kol kas tik savaitę sportuoju. Kiekvieną mielą vakarą.... smile.gif

Yra yra smile.gif As jau visas menuo kasdien juos darau per pietus. O pastaraja savaite dar ir vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaidėja @ 2011 10 13, 22:47)
Yra yra smile.gif As jau visas menuo kasdien juos darau per pietus. O pastaraja savaite dar ir vakare smile.gif

Oho bigsmile.gif aš stengiuosi daryti kasdien, bet ne visada pavyksta ax.gif
Ar jau matosi Tavo rezultatai?
Atsakyti
Aš apstojau blush2.gif nes grįžo brangiausiasis iš komandiruotės, tai neatlipom vienas nuo kito net aštuoniom minutėm lotuliukas.gif bet vėl imuosi darbo, šį kartą bandysiu nenukrypti nuo doros kelio tongue.gif nes tas pilvas tai jau tragiškai atrodo, o ypač paskatino pasisakymas, kad po 2savaičių jau bent KAŽKAS matyti wub.gif bet kaip aš tuo pilvo skausmo irgi džiaugiausi tai neįsivaizduojat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 10 14, 13:00)
Aš apstojau  blush2.gif  nes grįžo brangiausiasis iš komandiruotės, tai neatlipom vienas nuo kito net aštuoniom minutėm  lotuliukas.gif bet vėl imuosi darbo, šį kartą bandysiu nenukrypti nuo doros kelio  tongue.gif  nes tas pilvas tai jau tragiškai atrodo, o ypač paskatino pasisakymas, kad po 2savaičių jau bent KAŽKAS matyti  wub.gif bet kaip aš tuo pilvo skausmo irgi džiaugiausi tai neįsivaizduojat  lotuliukas.gif

Aš po dviejų savaičių sporto pasimatavau - minus 2 cm nuo šonų bigsmile.gif Tiesa, aš darau pratimus rankoms, pilvui, užpakaliui ir kojoms. Gaila, kad mano svarstyklės sugedo, tai nežinau ar svoris kiek nors kinta g.gif O tu svėreisi?
Atsakyti
Nesisvėriau, norėčiau palyginti poto rezultatus, bet iš tikrųjų bijau lipti ant svarstyklių verysad.gif ech, po dviejų savaičių?! Nu tikrai tada varau sportuot biggrin.gif
Atsakyti
Buvau apleidusi pratimus 2 savaites, pradedu nuo šiandien vėl ax.gif Matuosiuos, kiek čia tų cm nukris man per savaitę.

Svoris ir taip krenta, nes kalorijas skaičiuoju bigsmile.gif

Atsakyti