Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(zizelius @ 2010 03 18, 13:40)
Sveikutės smile.gif Tikiuosi kad tokios esat smile.gif

Va o aš net jūsų temelę buvau pametusi. pasidžiaugsiu (tfu tfu tfu)-jau porą mėnesių neaplanko migrena  bigsmile.gif
Pastebėjau keistą sutapimą- kai nukrenta porą kilogramų-mažiau migrena būna.  g.gif Na šiaip mano svoris normalus, aišku pasvyruoja keletos kg depazone biggrin.gif Tai vat-šiandien kilo tokia mintis dėl jo.

Kai sveriau gerokai virs 50 kg, migrena turejau daug reciau negu dabar, kai sveriu 45 kg. g.gif Perkarus ar paliegus tikrai nesu.
Atsakyti
[quote=Ksėna,2010 03 18, 01:08]
Labukas visoms mirksiukas.gif Nors man šiandien visai ne labukas,galva sprogsta,o dar problemu turiu tai visai nelinksma man kol kas unsure.gif Bet gal vėliau apie save,tik parašysiu,kad su mano mažiuku nelabai gerai,kažkas negerai su inkstais,o jam tik 2 metukai ir pora mėnesių verysad.gif

Noriu parašyti Ugdonai ,kad tavo visi aprašyti požymiai tokie pat kaip ir mano,viska ką aprašei galima taikyti mano galvos skausmui aprašymui,tik aura kol kas mane nevargina,nors nuo tokiu stersu gali ir vėl atsirasti. Klausyk Ugdona,jeigu ne paslaptis,ne iš Vilniaus būsi? Tu taip aprašei neurologe o ypač ką ji tau sako,tai man laaabai panaši į mano neuropatologę g.gif Ji man tą pati sako,ir labai mėgsta pabrėžti,kad migrena priklauso nuo mms (menstruaciju) doh.gif Tik mano neurologė atvirksčiai labai tokia saldi,geretė,labai daug šneka,šypsosi bet nieko iš to gero doh.gif Tik bla bla bla į tusčią kiaurą blush2.gif
Papildyta:

Laba, 4u.gif

Kaip mažiukas? ax.gif
Aš ne iš Vilniaus, o iš Panevėžio rolleyes.gif Džiaugiuosi, kad man migrena ne dažnai būna. Kartais į mėnesį kartą, kartais ir į pusmetį. Bet vargstu su tuom jau gerą dešimtmetį. Ir pastebėjau, šiaip kol varau, kaip arklys, tai nieko ir nebūna schmoll.gif o užpuola per išeigines, kai atsipalaiduoju, o stipriausi per atostogas doh.gif po kelias dienas. tada nors imk ir nusišauk gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2010 03 18, 00:08)
su mano mažiuku nelabai gerai,kažkas negerai su inkstais,o jam tik 2 metukai ir pora mėnesių verysad.gif
Jau išgeriau valerjonkos ir Solpadeino ant viršaus biggrin.gif
Ikiukas bye1.gif

Tikiuosi ir su sūneliu ir su galva viskas gerai 4u.gif

QUOTE(Ugdona @ 2010 03 18, 16:11)
Aš ne iš Vilniaus, o iš Panevėžio  rolleyes.gif Džiaugiuosi, kad man migrena ne dažnai būna. Kartais į mėnesį kartą, kartais ir į pusmetį. Bet vargstu su tuom jau gerą dešimtmetį. Ir pastebėjau, šiaip kol varau, kaip arklys, tai nieko ir nebūna  schmoll.gif  o užpuola per išeigines, kai atsipalaiduoju, o stipriausi per atostogas  doh.gif  po kelias dienas. tada nors imk ir nusišauk  gun_bandana.gif

Mes iš vieno krašto mirksiukas.gif

skaičiau straipsnį, kad migrena pagauna būtėnt savaitgalį ar poilsio dieną, kai nuslūgsta temapai,kodėl taip yra neaišku...
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 03 19, 19:55)
Tikiuosi ir su sūneliu ir su galva viskas gerai  4u.gif
Mes iš vieno krašto  mirksiukas.gif

Labas vakaras mergaitės mirksiukas.gif
Šiandien darem mažiukui ehoskopija,tai ačiū dievuliui jokių patologijų nerado thumbup.gif Dabar kitą savaitę sužinosim biocheminio šlapimo tyrimą ir tada skirs gydyma,manau prireks antibiotikų,pagal visus požymius mažius susirgo šlapintakių uždiegimu,teks gydytis ir labai sauguoti inkstukus.
O man siaubas kaip bloga,vakar galva neskaudėjo bet vistiek kaip zombis jaučiausi,o šiandien akurat skauda nuo pat ryto viena galvos puse unsure.gif Ir dar prie viso skausmo dantis pradėjo skaudėti,tai negaliu kaip bloga verysad.gif Ir toks nervukas ima iki negaliu,pavargau .
Ikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2010 03 19, 21:52)
Šiandien darem mažiukui ehoskopija,tai ačiū dievuliui jokių patologijų nerado thumbup.gif Dabar kitą savaitę sužinosim biocheminio šlapimo tyrimą ir tada skirs gydyma,manau prireks antibiotikų,pagal visus požymius mažius susirgo šlapintakių uždiegimu,teks gydytis ir labai sauguoti inkstukus.
O man siaubas kaip bloga,vakar galva neskaudėjo bet vistiek kaip zombis jaučiausi,o šiandien akurat skauda nuo pat ryto viena galvos puse unsure.gif Ir dar prie viso skausmo dantis pradėjo skaudėti,tai negaliu kaip bloga verysad.gif Ir toks nervukas ima iki negaliu,pavargau .
Ikiukas 4u.gif

Sveikateles tavo vaikiukui! 4u.gif Gal neprireiks antibiotiku... rolleyes.gif
Ir tu issiilsek gerai, linkiu, kad ryt atsikeltum su sviesia galva! 4u.gif

Beje, fainas avataras! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2010 03 19, 22:52)
Ikiukas 4u.gif

Prisidedu prie sveikatos linkejimu! Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 19, 21:52)
Ikiukas 4u.gif

Ačiū Dievui, kad be patologijų, viskas bus gerai, beje ir tu nurimk, nes galvytė tau primena apie save, sveikit 4u.gif
Atsakyti
As drauge vardu -"migrena" isitaisiau po hormonines spirales isidejimo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2010 03 21, 16:25)
As drauge vardu -"migrena" isitaisiau po hormonines spirales isidejimo... unsure.gif

Tai išsiėmus mažum pasveikimas?
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2010 03 21, 17:25)

Kaip nesmagu. sad.gif Jei nezinai, nuo ko, tai ir nezinai. O cia! Turbut vis galvojasi, kad, vat, jei nebuciau dejusis... Ne?
Atsakyti
Na visokiu svarstymu buna ,kai galva skilt pradeda...Cia kaip ir dvi blogybes gaunasi ,o is ju turi viena rinktis cool.gif .Vaikuciu jau kaip ir grazia puokste turiu,-daugiau tikrai nebe schmoll.gif biggrin.gif .Ta hormonine spirale "mirena" atrode maziausiai kenksminga organizmui((kiek narsiau forumuose) ,-nes veikia didziaja dalimi vietiskai.Plius pinigeliai -800 lt -visom prasmem i uodega sukisti cool.gif .O svarbiausia kad zinai,jei atsisakysi sitos priemones,neisvengiamai turesi rinktis kita,o ir ta kita ,bus ne uz aciu...Na ir tas procentinis patikimumas (atrodo 99procentai)-gan svarbus argumentas....Bet ziuriu, kad kuo toliau ,tuo daznaiau, pagaunu save galvojant kad reikia mesti ja lauk.. cool.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2010 03 21, 17:25)

Gal tai sutapimas? g.gif Anksčiau ir aš galvojau, kad nuo kontraceptikų migrena būna, bet kai padariau 3 metų pertrauką, supratau kad ne. Migrena manęs nepaliko verysad.gif Tik kai laukiausi jos nebuvo. o kai pagimdžiau, atsigriebiau su kaupu doh.gif
Atsakyti