Ačiū
Geriu kažkokią arbatą organizmo valymui, iš žolininkės pirkau
Gerai, kad nors vaistus kompensuoja, o tai piniginę vaistam pakratyčiau kaip reikiant
QUOTE(Lutė @ 2010 03 26, 19:30)
tai pati gali susišaut to B vit. man felčeriukas pas mamą kaime sakė, kad magnezija su B vit geriau, bet jei daktarė mano kitaip gi neisdrąskysi su ja
beje ji numuša spaudimą, tad biškiuką mieguista patapsi, jei turi galimybę pagūlėt bent kokį 30 min. Labai linkiu, kad ji pateisintų lūkesčius
Nu sveikatytės tau
o kepenims pravalymus daryk su kokiom arbatom 
Nu sveikatytės tau
aciu labai uz palaikyma
o ERIKUTE, tau kaipnors linkiu stiprybes ir sveikateles pries ta migrena, kaip ir visoms mergytems, laikykites
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2010 03 27, 01:24)
aciu labai uz palaikyma
jau siandien 3 karta man leido, jetau kaip blogai man buna
toks nezmoniskas karstis ir galva sukas kaip isprotejus, dvejinas viskas, atrodo kad vemsiu ten
nezinau ar tai normalu, bet kenciu kolkas, nes labai tikiuos, kad pades. LUTE, tau irgi taip buvo?
as tai dar atkentesiu gal kaipnors ir ziuresiu kaip bus..
aš leidausi irgi bet pokeliu leidimu atsiakė leisti pas mane spaudimas labai mažas o kai suleisdavo neatsistodavau
o jausmas tai toks ir silpna ir pikina ir toks jausmas kad tuo apsis...
sveikos seiai bebuvau
Papildyta:
QUOTE(Erikutė @ 2010 03 26, 16:40)
Labukas
Jau ketvirtą dieną kankinuosi su migrena.
Kažin kiek dar mano kepenys atlaikys tokį tablečių kiekį 
kaip nors atlaikis
QUOTE(TARSKALIUKE @ 2010 03 27, 01:24)
aciu labai uz palaikyma
jau siandien 3 karta man leido, jetau kaip blogai man buna
toks nezmoniskas karstis ir galva sukas kaip isprotejus, dvejinas viskas, atrodo kad vemsiu ten
nezinau ar tai normalu, bet kenciu kolkas, nes labai tikiuos, kad pades. LUTE, tau irgi taip buvo?
as tai dar atkentesiu gal kaipnors ir ziuresiu kaip bus..
Nu kaip, kai man pasidaro karšta tep nemaloniai aš tuoj sakau kad karšta labai, padaro trumpą pauzytę, kad atvėsčiau ir tada vėl po truputį leidžia, ir stengiuos giliai bet ramiai, lėtai kvėpuot,
QUOTE(vilite @ 2010 03 27, 09:15)
aš leidausi irgi bet pokeliu leidimu atsiakė leisti pas mane spaudimas labai mažas o kai suleisdavo neatsistodavau
dar sako kaip gali nepamatavus spaudima išrašyti vaistu
Jo man ir tep jaučias
Nu mergytės linkiu, kad abiem padėtų: magnezija ir daktaras (siuntimą duotų)
Labukas visoms
Jus mane gerai pažistat,tik niką pakeičiau.
Man su galva atsiprašau figovai
Skauda kas antra dieną,vakar neskaudėjo o šiandien ta pati istorija,nusibodo.
Neskaičiau nieko,gal vėliau paskaitysiu kaip gyvenat,tik noriu paklausti kaip mūsų planuotojos
gyvena? O aš žinokit labai dažnai pagalvoju dar apie viena leliuką,kaip pamatau leliuka taip noriu iki negaliu
Bet dar tikrai ne laikas,reikia nors AD mesti ir tada galima jau planuoti,o tai bijau labai pastoti gerdama antidepresantus.
Gero vakaro
Neskaičiau nieko,gal vėliau paskaitysiu kaip gyvenat,tik noriu paklausti kaip mūsų planuotojos
Gero vakaro
Laba, pažinom
o labai blogai AD ir
? Aš ir turiu receptą AD, bet susilaikiau nepirkau, nežinau ir kam man juos išrašė - kažkaip man jie iššaukia skausmą, na ir bet kokie raminantys
aš planuoju
dabar sėdžiu ir nelaukiu mmm, bet pilvą jau trečia diena skauda, bet ne kaip mmm bet kažkaip pastoviai ir keistai
ei pala pas mus Mijos mama neaiški buvo dėl
ar praleidau rezultatus, ar jie dar neviešinti?
Aš laikau kumščius už Jacintą, tikiuos su pavasario gandrais atneš ji mums ir žinią!
o labai blogai AD ir
aš planuoju
Aš laikau kumščius už Jacintą, tikiuos su pavasario gandrais atneš ji mums ir žinią!
QUOTE(Lutė @ 2010 03 28, 11:48)
Laba, pažinom
o labai blogai AD ir
? Aš ir turiu receptą AD, bet susilaikiau nepirkau, nežinau ir kam man juos išrašė - kažkaip man jie iššaukia skausmą, na ir bet kokie raminantys
aš planuoju
dabar sėdžiu ir nelaukiu mmm, bet pilvą jau trečia diena skauda, bet ne kaip mmm bet kažkaip pastoviai ir keistai
ar praleidau rezultatus, ar jie dar neviešinti?
o labai blogai AD ir
aš planuoju
Linkiu ir nesulaukti mmm!
Dekui uz kumscius, nuo kito menesio ju labai prireiks!
QUOTE(Lutė @ 2010 03 27, 20:24)
Jo man ir tep jaučias
Nu mergytės linkiu, kad abiem padėtų: magnezija ir daktaras (siuntimą duotų)
ir lašelkos netiko
eisiu rytoj pas neorologa
QUOTE(vilite @ 2010 03 29, 19:57)
ir lašelkos netiko
vėl žiūrėsiu ka sakys ka pasakos
tik ši karta nebeišeisiu su vaistu lapuku iš kabineto
o liepsiu pažiūrėt i akis ir kalbėt su manim o ne su stalu 
Nu tadom magnezija netinka - taip gaunas?
QUOTE(Lutė @ 2010 03 29, 21:06)
Nu tadom magnezija netinka - taip gaunas?
O tą daktarą už karšenijos ir papurtyt, gi nejuokas galvos kraujagyslės kaip tokius cirkus krečia 
kur tu ja ten papurtysi
šiandien buvau ji vėl norėjo man paskirti sakau nejuokaukit
QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 27, 22:06)
Labukas visoms
Jus mane gerai pažistat,tik niką pakeičiau.
Skauda kas antra dieną,vakar neskaudėjo o šiandien ta pati istorija,nusibodo.
gyvena? O aš žinokit labai dažnai pagalvoju dar apie viena leliuką,kaip pamatau leliuka taip noriu iki negaliu
Bet dar tikrai ne laikas,reikia nors AD mesti ir tada galima jau planuoti,o tai bijau labai pastoti gerdama antidepresantus.
Gero vakaro
Gero vakaro
o kiek laiko geri ad ir kokius? ar padeda?as geriu jau metus ciral 20,bet kuo toliau tuo blogiau jauciuos,kazkokie vejai
QUOTE(vilite @ 2010 03 30, 16:38)
kur tu ja ten papurtysi
išdėsčiau atsisėdus viska tai tada nusiuntė su kompu išsitirti
. tai rytoj eisiu atsakymu žiūrėsim ka papasakos