Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 31, 18:56)
*Kartais pagalvoju gal aš jau priklausomas nuo vaistų,ypač Solpadeino? Jums nebūna taip,kad jeigu neturit vaistų namie arba rankinuke jau nerimas ima,o kas bus jeigu skausmas užeis? g.gif
**Merginos pakeičiau ginekologa,jis vyras,bet koks fainas ir superinis ginekologas,net įsimylėjau jį ax.gif  lotuliukas.gif  wub.gif Dabar lauksiu endokrenologo konsultacijos,ginekologas iš karto pagal mano visus nusiskundimus pasakė,kad jums vėl skydliaukė sustreikavo.

*man ir tas pats yra doh.gif
**ko moterai trūksta iki pilnos laimės lotuliukas.gif gal ir galvos skausmai praeis

QUOTE(vilite @ 2010 03 31, 20:15)
aha ten ne kompas o darė galvos nuotraukas  doh.gif  tai pasakė kad smegenyse jokiu pakitimu nėra  biggrin.gif
prirašė vaistu ir liepė gerti sakė kai sugersi jeigu nepraeis vėl pasirodyti  doh.gif
kišio laukia  blush2.gif  bet dabar tikrai neturiu tokiu finansu kad dar ir jai i kišene dėti  ax.gif
verysad.gif

tai tada gryniausia migrena, jei pokyčių nėra...O kyšių - visai Lietuvai neprikiši...Norėjo dirbt tai tegu dirba 4u.gif bet tikiuos skausmai nebeužeis, na bent tokie
Atsakyti
QUOTE(ruoniniene @ 2010 03 31, 21:00)
Ir is principo: kiek galima visiem deti uz tai, kas ir taip priklauso?! Uzknisa mane, kai leidzia suprast, kad reikia duot... sad.gif

drinks_cheers.gif
mane irgi tas labai nervina duodi ne maišeli voke tai tada nusišypsoti tik moka doh.gif

QUOTE(Tėtsi @ 2010 03 31, 21:07)
Šiaip spaudimas provokoja galvos skausmus ypač aukštas,nors būna,kad ir nuo žemo spaudimo galva plyšta.

Man atrodo,geriau nunešti dovana iš visios širdies padekuoti geram gydytojui kuris tave išgydo ir padėjo,tikrai negaila  mirksiukas.gif

o pas mane jis labai mažas, tai kai nukrenta dar labiau tai tik sukasi galva ir skauda bet ta skausma nimesiliu numušu ax.gif

drinks_cheers.gif va aš taip vaiku gydytojai kartais atsidėkpodama nunešu saldainiu dėžute ji gera daktarė tikrai atsidavus darbui wub.gif kad visi gyd tokie būtu blush2.gif

o aš geriu vaistus pikina mane nuo ju apdujus vaikštau negaliu kaip nervina verysad.gif
ir dar gerai išdurė gyd pasakė eik su kompu tirtis o ten tik paprasčiausias nuotraukas galvos padarė ir 100 supliekiau doh.gif o durne save išvadinau, sesei paskambinus pasakiau ta irgi nu bet ir išdurinėja pas jus sako blink.gif tai po kokio mėnesiuko eisiu ir prašysiu siuntimo i kauno klinikas doh.gif
Atsakyti
Su sv.Velykom visas!
user posted image
Atsakyti
~Jacinta~ koks fainas katinas thumbup.gif
Aš irgi noriu pasveikinti visas su Šventom Velykom ir palinkėti žinoma sveikatos ,kad mūsų galvos skausmai dingtu visam gyvenimui....na galima kartais per šventes pasvajoti? lotuliukas.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kas žino,gal ir išsipildys mūsų svajones wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 04 balandžio 2010 - 23:30
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 05, 00:28)
~Jacinta~ koks fainas katinas thumbup.gif
  Aš irgi noriu pasveikinti visas su Šventom Velykom ir palinkėti žinoma sveikatos ,kad mūsų galvos skausmai dingtu visam gyvenimui....na galima kartais per šventes pasvajoti? lotuliukas.gif  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif kas žino,gal ir išsipildys mūsų svajones wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz sveikinimus. As irgi visas sveikinu!
Atsakyti
4u.gif ačiū už sveikinimus, aš ir norėčiau palinkėti kad su kiaušinių lukštais sutrupėtų ir mūsų podruškė migrena mirksiukas.gif

o šeštadienį vos nenumirau kaip skaudėjo, vaistus išgėriau ale nieko net nenurimo normaliai, puse dienos varčiaus iš skausmo - MB sako aš langą praversiu gal nors kiek lengviau bus - tiek ir tereikėjo pagulėjau plika prie lango ir nurimo mano skausmas nurimo...Tai dar ir ant vakarinių mišių sugebėjau nuvykt... Kieta jaučiuos daba, nors nevisai gudri po skausmo į bažnyčią rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif Man Lutė vakar irgi galva skaudėjo ir šiandien puse dienos praskaudėjo. Ir kas gali patikėti ( žinoma tik jus visos mirksiukas.gif ),kad man nuo išgertos taures baltojo vyno pradės smegenis skaudėti. Jau nežinau ką ir gerti galima,man anksčiau nuo balto vyno neskaudėjo galvos,žinoma jeigu su saiku išgerdavau blush2.gif o dabar šakes ,tiek mažai alkoholio ir tiek daug nemalonumu su galva doh.gif Vadinasi negalima man gerti visiškai,tik vandeniuka gurkšniuosiu g.gif Va tokios iš manęs naujienos,kaip sakoma nieko naujo biggrin.gif
Labanktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 05, 23:31)
Labukas  mirksiukas.gif Man Lutė vakar irgi galva skaudėjo  ir šiandien puse dienos praskaudėjo. Ir kas gali patikėti ( žinoma tik jus visos  mirksiukas.gif ),kad man nuo išgertos taures baltojo vyno pradės smegenis skaudėti. Jau nežinau ką ir gerti galima,man anksčiau nuo balto vyno neskaudėjo galvos,žinoma jeigu su saiku išgerdavau blush2.gif o dabar šakes ,tiek mažai alkoholio ir tiek daug nemalonumu su galva doh.gif  Vadinasi negalima man gerti visiškai,tik vandeniuka gurkšniuosiu g.gif  Va tokios iš manęs naujienos,kaip sakoma nieko naujo biggrin.gif
Labanktis 4u.gif

Vadinas abstinente reik būt mirksiukas.gif na bet kitąsyk taip norisi nors šampės prie progos inkalt, ale galva kudakuoja ne ne ne, bet aš dabar nulaidžiu viską pavasariui doh.gif
Atsakyti
Man siandien tokia pusiau mirtis. sad.gif Net pabliaut vienu metu norejosi. Ar tai is skausmo, ar tai is nevilties...
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus visoms, ir ,jus, taip pat su praejusiomis sventemis 4u.gif

Man per velykas ir siandien irgi skauda, ziuriu daugkam cia doh.gif vat kaip sventes mus veikia verysad.gif
Atsakyti
sveikutes,

su praejusiom sventem 4u.gif

as darbuojuosi,tai neuzbegu pas jus visai blush2.gif

o kaip jusu sveikatos?

as va pastebejau,kad pradejau vel gerti kt (va mano nestumas nepasitvirtino,tai perejau vel ant ju),tai man galva vel eme skaudeti g.gif noretusi mesti jas,bet....nesinori vel kad butu mmm nereguliarios,ir seip,nereikia sukti galvos,kai veluoja mmm kad nescia biggrin.gif nzn,kazkaip nervina.... 4u.gif bet pakenciamai viskas,tai laikausi biggrin.gif
Atsakyti