QUOTE(brunera @ 2010 06 03, 21:52)
sveikos, prie jusu nors ne tiesiogiai turbut prisijungs mano mama, kuri siandien mane baisiai isgasdino

vakaar man ji pasake, kad ryte kai prabunda paskauda galva jai, spaudimas 110 berots minejo, tai kavytes pagerdavo ir ok. o snd.. nuo 12 val mazdaug pradejo jai labai skaudet galva, vis skambinejau jai, tai visa diena gulejo.. sake, kad galvoje toks sunkumas, kai atsikelia tai kaip tranko per galva... pas gydytoja nesutiko vaziuoti... dabar kaip ir geriau sako... net nzn del ko cia jai taip
Labas vakarėlis visoms

Matau brunera kad tu likai neišgirsta

Aprašei labai paviršutiniškai,bet man atrodo kad mamai galėjo įvykti ne duok dieve mikro insultas,kaip suprantu ji jau ne jauna moteris? O galėjo nuo žemo spaudimo tokia sąvijauta buti,bet sakau sunku ką nors patarti iš tokiu trumpu aprašymų. Jeigu jai galva skauda labai dažnai ir ji taip kenčia mes mažai ką galim patarti,jai reikia gerai ištirti sveikatą,bet kodėl ji kentėjo ir nenorėjo iškviesti greitosios pagalbos? Toks kvailas užsispyrimas man nesuprantamas,bet galiu pasakyti kad mano mama irgi "didvire" kentėjo kentėjo ,bet ne galvos skausmus šiaip silpnumas nerealus ir kitos bedos, pagaliau kai padarė kraujo elementaru kraujo tyrimą,jis parodė kad ji serga mažakraujyste

Parašyk kaip dabar jaučiasi tavo mama?
Papildyta:
QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 15, 16:52)
Kad prie kompo galva isiskausta!
Kaip vasara? Atostogaujat?
Taip dabar aš atostogauju

Apginiau savo diplominį darbą ir dabar pasistengsiu vasara gerai pailsėti,todėl kad nuo rudenio išeinu į darbą po dekretinio. Dėl galvos nieko naujo neparašysiu,bet dabar tfiu tfiu tfiu beveik savaite galva neskauda,tik vakarais kiek pasvaigsta. Jeigu neatsimenat aš geriu antidepresantus,dabar pradėjau mažinti nuo 40 mg. sumažinau iki 30 mg.gali būti kad ir svaigimai nuo to užeina.
Kaip mūsų neštukė Lutė laikosi ?

Kaip sveikata,kaip galva, ar pykina dar?
Kaip ~Jacinta~ kaip tavo reikaliukai?