Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(Mijos mama @ 2010 06 15, 12:04)
unsure.gif  4u.gif oi kaip nefaina doh.gif

sveikutes,

kakziap musu cia visai apmazeje vasareliai ax.gif

Kad prie kompo galva isiskausta!
Kaip vasara? Atostogaujat?
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 06 03, 21:52)
sveikos, prie jusu nors ne tiesiogiai turbut prisijungs mano mama, kuri siandien mane baisiai isgasdino  unsure.gif  vakaar man ji pasake, kad ryte kai prabunda paskauda galva jai, spaudimas 110 berots minejo, tai kavytes pagerdavo ir ok. o snd.. nuo 12 val mazdaug pradejo jai labai skaudet galva, vis skambinejau jai, tai visa diena gulejo.. sake, kad galvoje toks sunkumas, kai atsikelia tai kaip tranko per galva... pas gydytoja nesutiko vaziuoti... dabar kaip ir geriau sako... net nzn del ko cia jai taip verysad.gif

Labas vakarėlis visoms mirksiukas.gif Matau brunera kad tu likai neišgirsta g.gif Aprašei labai paviršutiniškai,bet man atrodo kad mamai galėjo įvykti ne duok dieve mikro insultas,kaip suprantu ji jau ne jauna moteris? O galėjo nuo žemo spaudimo tokia sąvijauta buti,bet sakau sunku ką nors patarti iš tokiu trumpu aprašymų. Jeigu jai galva skauda labai dažnai ir ji taip kenčia mes mažai ką galim patarti,jai reikia gerai ištirti sveikatą,bet kodėl ji kentėjo ir nenorėjo iškviesti greitosios pagalbos? Toks kvailas užsispyrimas man nesuprantamas,bet galiu pasakyti kad mano mama irgi "didvire" kentėjo kentėjo ,bet ne galvos skausmus šiaip silpnumas nerealus ir kitos bedos, pagaliau kai padarė kraujo elementaru kraujo tyrimą,jis parodė kad ji serga mažakraujyste doh.gif Parašyk kaip dabar jaučiasi tavo mama?
Papildyta:
QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 15, 16:52)

Taip dabar aš atostogauju biggrin.gif Apginiau savo diplominį darbą ir dabar pasistengsiu vasara gerai pailsėti,todėl kad nuo rudenio išeinu į darbą po dekretinio. Dėl galvos nieko naujo neparašysiu,bet dabar tfiu tfiu tfiu beveik savaite galva neskauda,tik vakarais kiek pasvaigsta. Jeigu neatsimenat aš geriu antidepresantus,dabar pradėjau mažinti nuo 40 mg. sumažinau iki 30 mg.gali būti kad ir svaigimai nuo to užeina.
Kaip mūsų neštukė Lutė laikosi ? nestuke.gif mirksiukas.gif Kaip sveikata,kaip galva, ar pykina dar?
Kaip ~Jacinta~ kaip tavo reikaliukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 15 birželio 2010 - 20:45
QUOTE(Tėtsi @ 2010 06 15, 21:52)
*Taip dabar aš atostogauju biggrin.gif Apginiau savo diplominį darbą ir dabar pasistengsiu vasara gerai pailsėti,todėl kad nuo rudenio išeinu į darbą po dekretinio. Dėl galvos nieko naujo neparašysiu,bet dabar tfiu tfiu tfiu beveik savaite galva neskauda,tik vakarais kiek pasvaigsta. Jeigu neatsimenat aš geriu antidepresantus,dabar pradėjau mažinti nuo 40 mg. sumažinau iki 30 mg.gali būti kad ir svaigimai nuo to užeina.
**Kaip mūsų neštukė Lutė laikosi ? nestuke.gif  mirksiukas.gif Kaip sveikata,kaip galva, ar pykina dar?
*** Kaip ~Jacinta~ kaip tavo reikaliukai?  mirksiukas.gif

* oi džiugu dėl tavęs, ir dar atostogas turi - fantastika! O mažinant AD taip būna kad sukasi galva ar kaip?
**Na nebepykina, bet smegenukai pamaudžia karts nuo karto, bet rimsta
***Aga ir man interesna kaip sekasi, bet kadangi grįžęs TB tai linkiu visko ko gražiausio, o ypač nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 06 15, 21:52)
Kaip ~Jacinta~ kaip tavo reikaliukai?  mirksiukas.gif

QUOTE(Lutė @ 2010 06 15, 22:25)
***Aga ir man interesna kaip sekasi, bet kadangi grįžęs TB tai linkiu visko ko gražiausio, o ypač  nestuke.gif

Aciu, kad domites, bet pas mane viskas stovi vietoj, nejuda reikalai... rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif Kažkokia mistika,ar šiaip pastovus sutapimas,vakar tik parašiau kad gerai jaučiuosi,galvos neskauda...O šiandien jau pusė galvos plyšta ir šleikštulį jaučiu doh.gif blink.gif unsure.gif
Einu pagulėsiu,gerai kad kol kas turiu tokia galimybe,o kai išeisiu į darbą vėl prasides linksmumai blink.gif
Kaip kitoms šiandien galvytes?
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 06 16, 15:16)
Kažkokia mistika,ar šiaip pastovus sutapimas,vakar tik parašiau kad gerai jaučiuosi,galvos neskauda...O šiandien jau pusė galvos plyšta ir šleikštulį jaučiu doh.gif  blink.gif  unsure.gif

Zinok, as del tos pacios priezasties kartais nenoriu girtis, kad galva neskauda, nes lyg sutapimas as ta skausma matyt prisisaukiu! doh.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 06 15, 22:32)
Aciu, kad domites, bet pas mane viskas stovi vietoj, nejuda reikalai... rolleyes.gif

Pramušit, ne kur dingsit mirksiukas.gif

QUOTE(Tėtsi @ 2010 06 16, 15:16)
Labukas visoms mirksiukas.gif Kažkokia mistika,ar šiaip pastovus sutapimas,vakar tik parašiau kad gerai jaučiuosi,galvos neskauda...O šiandien jau pusė galvos plyšta ir šleikštulį jaučiu doh.gif  blink.gif  unsure.gif
Einu pagulėsiu,gerai kad kol kas turiu tokia galimybe,o kai išeisiu į darbą vėl prasides linksmumai blink.gif
Kaip kitoms šiandien galvytes?

Na tuo atveju tada miegosi darbe ant stalo g.gif man šiandien skaudėjo ir daaaug doh.gif bet dabar gerai
Atsakyti
Užėjau palinkėti gerų sapnų ir pasiguosti,kad ir vėl man skauda boška doh.gif Bet kiek jau galima nesuprantu,man kartais atrodo,kad pykstu ant savo galvos kaip ant kito žmogaus,kad ji ne mano, kabu su ja,verkiu dėl tu skausmu,bet kodėl ji skauda...Gal nesupratot mane,nežinau kaip ir paaiškinti,man truksta žodžių apibudinti kaip pavargau,jau nežinau kas man galės padėti. Tik užvakar skaudėjo,teko vastus gerti,vakar kaip ir nieko,o šiandien šakes vėl skauda puse galvos. Rytoj savaitei išvažiuoju su vaikais į kaimą,pažiūrėsiu ar padės man grynas oras g.gif Bet abejoju,ji ir gamtoje gali skaudėti koks jai skirtumas kur aš ir kad noriu pailsėti...
Viskas einu mieguoti,bet labai pykstu ant savo galvos mad.gif
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,

as vakar nuveziau dok stoti i kauno kolegija ir paskui lekem i palanga bigsmile.gif thumbup.gif tai fantastiska vakara apturejom su seimyna wub.gif sakiau leksim per vestuviu metines i kokia sventaja savaitgaliui,labai faina kai taip gali pailseti,niekur neskubeti,pasidziaugti kiekveina akimirka wub.gif

QUOTE(ruoniniene @ 2010 06 15, 15:52)

muus atostogos tai sode biggrin.gif pavesine jau i pabaiga einam statyti,tai gal greit baigsis atostogos biggrin.gif

QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 06 16, 17:54)
Zinok, as del tos pacios priezasties kartais nenoriu girtis, kad galva neskauda, nes lyg sutapimas as ta skausma matyt prisisaukiu! doh.gif  rolleyes.gif  smile.gif

aha,bet jau tikrai-tik pasakyk kad viskas liuks,tai buna visad priesingai-tai va pasakysiu,kad blogai jauciuosi visa savaite-gal pagaliau nustos skaudeti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 06 19, 00:37)
Užėjau palinkėti gerų sapnų ir pasiguosti,kad ir vėl man skauda boška doh.gif Bet kiek jau galima nesuprantu,man kartais atrodo,kad pykstu ant savo galvos kaip ant kito žmogaus,kad ji ne mano, kabu su ja,verkiu dėl tu skausmu,bet kodėl ji skauda...Gal nesupratot mane,nežinau kaip ir paaiškinti,man truksta žodžių apibudinti kaip pavargau,jau nežinau kas man galės padėti. Tik užvakar skaudėjo,teko vastus gerti,vakar kaip ir nieko,o šiandien šakes vėl skauda puse galvos. Rytoj savaitei išvažiuoju su vaikais į kaimą,pažiūrėsiu ar padės man grynas oras g.gif Bet abejoju,ji ir gamtoje gali skaudėti koks jai skirtumas kur aš ir kad noriu pailsėti...
Viskas einu mieguoti,bet labai pykstu ant savo galvos mad.gif
Labanaktukas 4u.gif

užjaučiu tave ir suprantu, man jau savaitę skauda kas antrą dieną, bet ne maudžia, o skauda ir tu durnai galvai daryk ką nori doh.gif gal orai tokią įtaką daro, kai vieną dieną karšta, kitą čviekeliais lyja arba maistas koks g.gif laikykis, aš su tavim..

Baltai pavydžiu visoms atostogaujančioms wub.gif aš rugsėji eisiu atostogų, o po to tikiuos į dekretą...
Mijos mama - man sodas atrodo kažkas iš fantastikos srities, kaip norėčiau įsigyti, o tai balkone daržas mano netelpa ir pagulėt negaliu, bo kaimynai iš kitų namų ciokina lotuliukas.gif
Gerų atostogų kas atostogauja, neskaudančios galvos, kam neskauda ir vioms kam skauda - kad greičiau praeitų! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na va, atejau pasiguosti... Eilini karta pasitvirtino... Tik pasigirk, kad tylu/ramu ir yra! doh.gif Si ryta pabudau su skaudancia galva ir mirguliavimu, suleido Ketanovo, isgeriau Zomigo, po geros valandos ejo uzmigti, bet dabar atsikeliau vis tiek su tvinksincia galva, pries uzmingant jutau, kad kaire ranka nutirpo bei lupos ir toks ispudis, kad smakro ir nosies kaulas! blink.gif g.gif Gerai, kad atostogos, o ne i darba keltis, buciau isprotejus! doh.gif Beje, priepuolio metu MV pamatavo spaudima, tai buvo 98/60 bei pulsas 49 blink.gif Pas mane niekada toks zemas nebuna, normalus ir tai padidintas, gal vaistai ji taip numuse... g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 06 21, 13:40)
Na va, atejau pasiguosti... Eilini karta pasitvirtino... Tik pasigirk, kad tylu/ramu ir yra! doh.gif Si ryta pabudau su skaudancia galva ir mirguliavimu, suleido Ketanovo, isgeriau Zomigo, po geros valandos ejo uzmigti, bet dabar atsikeliau vis tiek su tvinksincia galva, pries uzmingant jutau, kad kaire ranka nutirpo bei lupos ir toks ispudis, kad smakro ir nosies kaulas! blink.gif  g.gif Gerai, kad atostogos, o ne i darba keltis, buciau isprotejus! doh.gif Beje, priepuolio metu MV pamatavo spaudima, tai buvo 98/60 bei pulsas 49 blink.gif Pas mane niekada toks zemas nebuna, normalus ir tai padidintas, gal vaistai ji taip numuse... g.gif

Siaubas kažkoks, o spaudimą gal numušė vaistai, bet ritmą tai tikrai ketanovas doh.gif tas velnys širdį varo neviltin...kaip dabar jauties? O kavos nebandei išgert stiprios??? Beje su vaistukais nepadaugink maža kas, gali nestuke.gif pradžia, o iki 6 sav kankinkis, bet vaistukų stenkis nevartot mirksiukas.gif
Atsakyti