Įkraunama...
Įkraunama...

Migrena - 6 dalis

QUOTE(_saulyte_ @ 2010 06 23, 08:18)
Ačiū mergaitės 4u.gif šiandien važiuosiu pas daktarus ir pasiklausiu, ką galima gerti užėjus priepuoliui 4u.gif

nu mergyt kaip tau, ar geriau? Ką daktarai? Tikiuosi, kad praeis tau ir psio nebus kaip man, nes pradžioj nestuke.gif kai kinta hormonai gali iššaukti tą nelabają, bet tikiuos čia buvo jos paskutinis blyksnis 4u.gif

Jacinta - tyliai tyliai nerėkiant, kad neišbaidyt linkiu pagauti žirniuką 2.gif
Atsakyti
Meciau gert KT ir tikrai suretejo galvos skausmai... thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2010 06 25, 16:02)
Meciau gert KT ir tikrai suretejo galvos skausmai...  thumbup.gif  ax.gif

šaunu, džiugu už tave thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif kaip jusu galveles?

o as prisigyriau kad seniai skaudejo doh.gif kai uzejo treciadieni tai tik db rimsta galvele verysad.gif ot tai pasikankinau... sian nuvaz i priimamaji kad ka nors darytu, tai tik kraujo ir siusiuko tyrimus padare. sake, kad geriau nieko neduos. nebent jei jau visiskai blogai butu (o kadangi jau nebuvo visiskai, tai liepe kentet) tai suleistu kazkokiu tai vaistu. (bet ne ketanovo, nes tas sake kad negerai) nu tikiuos sianakt galesiu issimiegoti nes po dvieju nemogos naktu tai jau ir orientacija sutriko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 06 25, 19:51)
sveikutes smile.gif kaip jusu galveles?
o as prisigyriau kad seniai skaudejo  doh.gif  kai uzejo treciadieni tai tik db rimsta galvele  verysad.gif  ot tai pasikankinau... sian nuvaz i priimamaji kad ka nors darytu, tai tik kraujo ir siusiuko tyrimus padare. sake, kad geriau nieko neduos. nebent jei jau visiskai blogai butu (o kadangi jau nebuvo visiskai, tai liepe kentet) tai suleistu kazkokiu tai vaistu. (bet ne ketanovo, nes tas sake kad negerai) nu tikiuos sianakt galesiu issimiegoti nes po dvieju nemogos naktu tai jau ir orientacija sutriko  blink.gif

o ko gi tau nieko nedavė? gal tamsta tu nestuke.gif blink.gif
o ba persiprašau, kažkur praleidau 4u.gif wub.gif sumaišiau su mijos mama blush2.gif

beje kaip skiriasi, matai man ketanovą siūlė, o vat tau nerekomendavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 25 birželio 2010 - 19:13
Sveiki. Netyčia aptikau tokį tekstą, tad pradėjau daugiau vandens vartoti. Pastaruoju metu galvos nebeplėšo. Nusprendžiau, jog tai iš tiesų gali būti veiksminga. O pabandyti nieko nekainuoja smile.gif
,,Vanduo padeda išvengti migrenos simptomų. Jeigu organizmas gauna nepakankamai vandens, padidėja tikimybė sulaukti migrenos priepuolio."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kur_yra_kaledu_senelis: 25 birželio 2010 - 19:20
QUOTE(kur_yra_kaledu_senelis @ 2010 06 25, 20:18)
Sveiki. Netyčia aptikau tokį tekstą, tad pradėjau daugiau vandens vartoti. Pastaruoju metu galvos nebeplėšo. Nusprendžiau, jog tai iš tiesų gali būti veiksminga. O pabandyti nieko nekainuoja smile.gif
,,Vanduo padeda išvengti migrenos simptomų. Jeigu organizmas gauna nepakankamai vandens, padidėja tikimybė sulaukti migrenos priepuolio."

Na negaliu ginčytis yra tiesos, kad vandens stygius sukelia migreną mirksiukas.gif nes ir taip normalu gert virš 1l vandens per parą
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 06 25, 20:22)
Na negaliu ginčytis yra tiesos, kad vandens stygius sukelia migreną  mirksiukas.gif nes ir taip normalu gert virš 1l vandens per parą

Aš dabar maždaug apie litrą suvartoju, gal daugiau truputį. O anksčiau išvis negerdavau vandens.. tik arbatas ir sultis visokias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kur_yra_kaledu_senelis @ 2010 06 25, 20:24)
Aš dabar maždaug apie litrą suvartoju, gal daugiau truputį. O anksčiau išvis negerdavau vandens.. tik arbatas ir sultis visokias smile.gif

kaip sakė man daktarytė: sriubos arbatos - ne skysčiai! Tai vot, mano mama neprakaituodavo anksčiau, na ten biški “apdrėgdavo“ kūnas, sakydavo nesuprantu kaip taip galima prakaituot - na vandens gal kokią stiklinę per dieną, bet vargiai, darė operaciją ir liepė gert bais daug gert vandens iki 2l per dieną, daba sako jėtaus tik pajudu ir šlapia lotuliukas.gif bet ir sanariukus mažiau skauda...na biški ne į temą, bet man pvz po migrenos laaaabai troškina, tada geriu jau litrais
Atsakyti
vot, suzinoaju dar viena buda kaip mazinti/panaikinti migrena. pasirodo padeda actas. reik sudrekinti ranksluostuka, uzpilti acto ir uzsideti ant kaktos bei sprando. man truput sumazino skausma thumbup.gif sake galima ir tik acto, bet truput griauzia. tai as drekinau vandeniu ir tik tada acto pyliau.

Papildyta:
o as vandens negaliu gert. tik arbatytes ir sultis visokias. nes isgerus vandens negera pasidaro. nu nebent tada kai laaabai troskina.
num pagal sysiuka galima matyti ar truksta skysciu organizmui ar ne. (jei ryskiai geltonas- vadinas trukumas, jei gelsvas- pakanka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 26 birželio 2010 - 11:09
QUOTE(tiutiute @ 2010 06 26, 12:07)
vot, suzinoaju dar viena buda kaip mazinti/panaikinti migrena. pasirodo padeda actas. reik sudrekinti ranksluostuka, uzpilti acto ir uzsideti ant kaktos bei sprando. man truput sumazino skausma  thumbup.gif  sake galima ir tik acto, bet truput griauzia. tai as drekinau vandeniu ir tik tada acto pyliau.

Papildyta:
o as vandens negaliu gert. tik arbatytes ir sultis visokias. nes isgerus vandens negera pasidaro. nu nebent tada kai laaabai troskina.
num pagal sysiuka galima matyti ar truksta skysciu organizmui ar ne. (jei ryskiai geltonas- vadinas trukumas, jei gelsvas- pakanka)

dėl pirmo nebandžiau, bet pabandysiu, o dėl spalvų: per daug geriu - bespalvis lotuliukas.gif o man šiandien kažkas negerai buvo - ne migrena, bet spaudimas tikrai iš pradžių buvo žemas išgėriau kavos - pagerėjo, bet po to tai oho ho kaip užėjo - ėjau miegot, daba sėdžiu kaip pagiriota doh.gif tikiuos jums viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2010 06 26, 12:07)
vot, suzinoaju dar viena buda kaip mazinti/panaikinti migrena. pasirodo padeda actas. reik sudrekinti ranksluostuka, uzpilti acto ir uzsideti ant kaktos bei sprando. man truput sumazino skausma  thumbup.gif  sake galima ir tik acto, bet truput griauzia. tai as drekinau vandeniu ir tik tada acto pyliau.

Papildyta:

visi turi savo kovos su migrena receptų smile.gif) kam - actas, kam - vanduo.
Atsakyti