Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Babetta @ 2010 05 03, 15:37)
Aušraite, dabartinis mus mazutis. 12 kvadratu atrodo.  tai prie geriausiu noru niekaip... (man dar puse zaislu ten nesutelpa, apie broli patyliu hihihi.gif) ...o anas didesnis ..hmmm nu zinok nezinau ant kiek. bet galiu pasakyti kad is jo idabartini brolio kampari tilptu tik lova hihihi.gif (nu klaida padariau kai nuo pat pradziu irenginejom..reikejo miegama sau mazuti pasilikt, o dideli vaikui,,,,ale va ..nu nieko)

[

Iš nuotraukos mažesnis pasirodė rolleyes.gif mūsų irgi toks pat. Tai spintos nereikės, nes turim drabužinę pasidarę...nebent lentynos, stalčiai. Dar galvoju teks matyt ruošti prie vienos sienos vietą vienam, t.y. lova antram aukšte, o apačioj lentynos ir stalas. Arba prie vienos sienos lovas abi, o kitoj pusėj darbo/žaidimų vietą.

dėkui už nuorodas 4u.gif man tas ryškus variantas wub.gif

Darius S. man Jūsų variantas lb jau brangus pasirodė. Ar ten iš medienos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušraitė: 04 gegužės 2010 - 14:14
Ikea užuolaidos
Užuolaidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAGA: 04 gegužės 2010 - 15:10
Ieškantiems panašaus baldo noriu rekomenduoti šią modulinę lentyną, man labai labai patiko ir kaina prieinama, tvirta, kokybiška, lengvai susirenka wub.gif Daiktadėžės taip pat labai patiko, tvirtos, susistato knopkyčių pagalba.
Nekokia is manes fotografė, bet šiokia tokia vaizdinė medžiaga 4u.gif
user posted image
user posted image
Pirkome čia: www.moduliukai.lt
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2010 05 04, 15:11)
Ieškantiems panašaus baldo noriu rekomenduoti šią modulinę lentyną, man labai labai patiko ir kaina prieinama, tvirta, kokybiška, lengvai susirenka  wub.gif Daiktadėžės taip pat labai patiko, tvirtos, susistato knopkyčių pagalba.
Nekokia is manes fotografė, bet šiokia tokia vaizdinė medžiaga  4u.gif

Labai jaukus kambarys, o sakykite kur pirkote tą kelių aukštų "barbišką "dėžutę
Atsakyti
Sveikos, gal padesit ir man.... Labai reikia tapetu su Makvyno personazais. Gal galit patarti kur ju ieskoti, gal kas pirkot, ar matet?
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 05 02, 23:48)
nagi nagi. domina. tik gal plachiau galima? g.gif

Butu lengviau pakomentuoti, jei pateiktumet konkreciu klausimu smile.gif Sedmaisiu populiarumas Lietuvoje igauna pagreiti. Pasiula didele, tiek modeliu, tiek spalvu atzvilgiu. Beveik visi gamintojai siulo ir nestandatinius variantus, gamina reikiamo dydzio ir formos.
Pagrindiniai privalumai - minksti, patogus, prisitaiko prie kuno, laiko siluma, lengvi (2-5 kg) Ne tik baldas bet ir zaislas, galima dukti, sokineti. neturi astriu kampu, todel yra saugus.
Vaikams labiau rekomenduociau tvirtas, impregnuotas lengvai priziurimas medziagas arba dirbtine oda.
Del formos, kiek teko susidurti, vaikams mielesni minksti, beformiai maisai, o ne foteliukai, nes daugiau panaudojimo variantu.

QUOTE(Aušraitė @ 2010 05 03, 15:05)
Lenny gražūs pufiai  wub.gif ir ryškūs...tikriausia nemaži, reikalaujantys erdvės? g.gif

Del erdves, dydziai gali buti patys ivairiausi, bet mano manymu kuo sedmaisis didesnis, tuo patogesnis. Bet kuriuo atveju vietos uzims ne daugiau nei iprastas fotelis, reikalui esant galima nugrusti kur nors i kampa, stumdyti tokius baldeliu ne vargas o malonumas biggrin.gif

Foteliuko ir vardinio maisiuko pavyzdziai

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 04 gegužės 2010 - 15:40
QUOTE(GAGA @ 2010 05 04, 15:26)
Labai jaukus kambarys, o sakykite kur pirkote tą kelių aukštų "barbišką "dėžutę

Maximoje, bet pries keleta metų 4u.gif
Kažkada buvo diskusija dėl moll stalo, kad nepatogu tarpelis prie stalvirsio krasto. Sioje nuotraukoje matosi sis tarpas, kuris uzsidengia liniuote, liniuote slankiojasi per visą tą tarpelį. Galiu pasakyti, kad jokio nepatogumo tikrai nėra, matau tik privalumus. Nezinau, kaip kiti vaikai, bet mano dukra pastoviai ruosdama pamokas naudojasi trintuku ir trinant pribyra trintuko daleliu, tai labai patogu juos suvalyti į tą tarpelį ir tvarkant kambarį išsiurbliuoti biggrin.gif Taip pat ten galima laikyti piestukus ar rasymo priemones, randu net centų pridėta doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ostė @ 2010 05 04, 18:14)
Maximoje, bet pries keleta metų  4u.gif

Dėkui,db tukių nematyti schmoll.gif
O tos žydros/gėlėtos dėžės iš ko pagamintos ir kaip laiko g.gif kiek laiko jūs jas jau naudojate smile.gif
Atsakyti
GAGA, sias daiktadėžes pirkau kartu su lentyna, jos is labai storo kartono, kiek esu čiupinejusu įvairių kartoninių dėžučių šios man pasirodė tvirčiausios, įsigijome tik prieš keletą dienų, ėmiau pabandymui, nes nebuvau gyvai mačiusi, bet tikrai labai patiko. Jų privalumas man, kad nenaudojant galima sulankstyti ir padėti neužimant daug vietos 4u.gif
Papildyta:
Mano dukra labai mėgsta kaupti įvairius mažmožius, ji niekad neišmes sveikinimo atvirutes ar kokio savo padaryto darbelio. Tokios dėžutės labai padeda palaikyti tvarką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 04 gegužės 2010 - 18:59
Oste - labai faina lentyna wub.gif
kaip tik ziurineju ju puslapiuka
labai fainu dalykeliu yra
ir tos daiktadezes kokios fainuoles wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_gulbe: 07 gegužės 2010 - 14:58
QUOTE(ostė @ 2010 05 04, 15:11)

user posted image
Pirkome čia: www.moduliukai.lt

kaip as noriu tokios lentynos savo dukrai bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaites reik patarimo 4u.gif

Vaiku kambariai, mergaiciu. Abu pietvakariu puseje.

I kambarys: sienos - sviesiai kremines spalvos; grindys - sviesus azuolas.
II kambarys : sienos - sviesiai salotines spalvos; grindys tos pacios.

kokiu spalvu galetu buti baldines plokstes? kokie butu variantai?

P.S. panasias lentynas maciau Siauliu m. Migdolo parduotuveje, antrame aukste. g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 13 gegužės 2010 - 14:35