Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Laba smile.gif Norejau patarimo ar konsultacijos. Vnz baigiam ruosti viena kambari, kuri galvojam skirti savo vaikui. Nedarem kazko labai vaikisko, viskas paprastai, sviesiu spalvu, spec kazkokiu baldu nepirksime. Bet vistiek norisi, kad maziausiom sanaudom matytusi, kad tai vaiko kambarys. Jame bus lova, rasomasis stalas su lentynomis, spinta arba komoda. Norisi man kazkokiu dekoraciju ar papuosimu, kad jam butu smagiau, bet dazniausiai vaiko kambariu nuotraukose dominuoja baldu ivairove, o siaip kazkokiu priedu, dekoraciju, minciu ir truksta... g.gif Gal ka galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2010 05 13, 15:53)
Vnz baigiam ruosti viena kambari, kuri galvojam skirti savo vaikui. Nedarem kazko labai vaikisko, viskas paprastai, sviesiu spalvu, spec kazkokiu baldu nepirksime. Bet vistiek norisi, kad maziausiom sanaudom matytusi, kad tai vaiko kambarys. Jame bus lova, rasomasis stalas su lentynomis, spinta arba komoda. Norisi man kazkokiu dekoraciju ar papuosimu, kad jam butu smagiau, bet dazniausiai vaiko kambariu nuotraukose dominuoja baldu ivairove, o siaip kazkokiu priedu, dekoraciju, minciu ir truksta...  g.gif  Gal ka galite patarti?

Manau jei norite kazko ka vaikui paaugus galima butu nesunkiai pakeisti tai tiesiog rinkites vaikiskus paveikslelius, zaismingas uzuolaidas, pagalveles, kilimeli, baldus galima pagyvinti liksmomis rankenelemis.
Atsakyti

akims paganyti bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 16, 21:02)
user posted image

Man tie paveiksliukai,tai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 16, 21:02)

nerialaus grozio nuotraukytes wub.gif

merginos,mano dukrytes kambario sienos ryskiai geltonos,kad nebutu labai nuobodu galvojam viena siena paklijuoti lipdukais,bet va niekaip nesugalvoju kokia geriau tiktu baldu spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 18, 01:53)
merginos,mano dukrytes kambario sienos ryskiai geltonos,kad nebutu labai nuobodu galvojam viena siena paklijuoti lipdukais,bet va niekaip nesugalvoju kokia geriau tiktu baldu spalva g.gif

Prie geltono tinka labai zalia,po to persikine,morkine.Isvardijau kurios mano manymu labiausiai tinka.Gali buti medis su kazkurios spalvos ornamentais ir pan. ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Įrenginėjam Vaikų kambarį. Norėčiau išgirsti nuomonę, jau turinčių patirtį Dviaukščių lovų srityje, mamyčių 4u.gif

Kokia dviaukštė lova yra geriau :metalinė ar medinė? Suprantu, kad tai skonio reikalas ir t.t., bet visgi. Kokie pliusai ir kokie minsai?

Konkrečiai renkuosi iš šio skelbimo...:
http://www.skelbiu.l...va-6546074.html
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 05 18, 01:53)
mano dukrytes kambario sienos ryskiai geltonos,kad nebutu labai nuobodu galvojam viena siena paklijuoti lipdukais,bet va niekaip nesugalvoju kokia geriau tiktu baldu spalva g.gif

šviesaus medžio, salotinė, žydra, rožinė, balta, oranžinė, raudona...
mano nuomone, jei jau sienos ryškios, baldai turėtų būti ramesnių spalvų 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau visas temas, sukau galva kaip irengti maziuko kambari, kuriame stovi ir bendra spinta ax.gif tai va, vaikisku tapetu pasirinkimas Kaune labai ribotas unsure.gif tai nusipirkau salotinius tokias rutuliais, klijuosiu siena kampu su langu, o gal ir apie langa jais daryt g.gif o kitos sienos vienspalves salotines bus, gal kas daret panasiai? gal galit patart ax.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2010 05 18, 12:00)
Laba diena 4u.gif 
Įrenginėjam Vaikų kambarį. Norėčiau išgirsti nuomonę, jau turinčių patirtį Dviaukščių lovų srityje, mamyčių 4u.gif

Kokia dviaukštė lova yra geriau :metalinė ar medinė? Suprantu, kad tai skonio reikalas ir t.t., bet visgi. Kokie pliusai ir kokie minsai?

Konkrečiai renkuosi iš šio skelbimo...:
http://www.skelbiu.l...va-6546074.html

O negali but taip, kad metaline lova girgzdes? Vieni draugai miegamojo lova metaline turejo, tai po kurio laiko girgzdet pradejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 19 gegužės 2010 - 09:33
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image