Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(marttelle @ 2008 08 13, 10:37)
O kaip galvojate jeigu šviežios slyvos pagremžus duoti? ar dar per anksti? g.gif

gali dzziovintu slyvu nusipirkus jas sumalti ar sublenderiuoti su trupuciu vandens. Manishke kai anksti gabaliukais valgyt pradejo, tai tokio amziaus kaip tavo jau papjaustydavau minksta dziovinta slyva mazais gabaleliais ir valgydavo.

o del zvakuciu ir t.t. neduokit nieko tokio tokiems maziems vaikams pries tai nepersnekeje su gydytojais.
Atsakyti
na mes del rimtesniu ligu skrendam i lt nes cia airijoje tie daktarai tezino viena vaista paracitamoli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija9992 @ 2008 08 29, 11:18)
na mes del rimtesniu ligu skrendam i lt nes cia airijoje tie daktarai tezino viena vaista paracitamoli doh.gif

Londone tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 08 29, 13:20)
Londone tas pats ax.gif

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif , cia vienintelis vaistas nuo visu ligu yra paracetamolis doh.gif
Atsakyti
tai ir yra saugiausias vaistas mazam vaikui nuo skausmo, temperaturos, smulkiu infekciju ir t.t. Ko jus norit, antibiotiku is karto?
Atsakyti
suprantu mamas, kai nuejus su serganciu vaiku pas gydytoja tegauni paracetamolio blush2.gif paciai teko patirti... bet tai aisku, kad nieko baisaus nera thumbup.gif ir tik geriau vaikui jei neriekia daugiau nieko- spes tu chemiju gauti ir imuniteta ugdo mirksiukas.gif
o jei rimta liga butu, rimtai ir gydytu... mum viena karta antibijotiku israse, bet dar ir dabar saldytuve stovi neliesti, reik nesti atgal ax.gif
atrodo jau rasiau, tai atsiprasau jei kartosiuos, cia, UK, gydytojai persejami, kad sita nauja Rytu Europieciu imigrantu banga turi issivysciusi imuniteta antibijotikams, tad nereikia skubeti "nusigydyti" bet ir ignoruoti nereikia, jei nepasveskta ar kas negerai ir vel pas gydytojus, juk jie tik zmones, tik ismoke tam tikru dalyku...
Atsakyti
Na nezinau nezinau merginos ...kokios jums dar turi buti rimtos ligos...gimdant yra vietoj nuskausminamuju siulomas paracetamolis;vaikui nuo anginos -paracetamolis;galva prasiskelus irgi ta pati kisa blink.gif man jau ju tikrai gana...o svarbiausia kad jie visai neveiksmingi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 08 30, 04:28)
Na nezinau nezinau merginos ...kokios jums dar turi buti rimtos ligos...gimdant yra vietoj nuskausminamuju siulomas paracetamolis;vaikui nuo anginos -paracetamolis;galva prasiskelus irgi ta pati kisa blink.gif man jau ju tikrai gana...o svarbiausia kad jie visai neveiksmingi verysad.gif

nu bent jau man paracetamolis tai puikiai ivairius skausmus nuima, ir galvos ir menesiniu ir dar visoki velnia. O siaip del tavo pavardintu situaciju, tai jei gimdymo metu nenori rimtesniu vaistu, tai tada tik paracetamolis ir tinka, ko dar noret? O vaikui prasiskelus galva, ka siulytum nuo skausmo duot? negi kokius kofeino pagrindo nuskausminamuosius? Obeje ir nesciosioms vienintelis saugus vaistas nuo visokiu skausmu ir t.t. irgi yra tik paracetamolis, taip kad nereikia cia tiek pykti. As nemanau, kad jums ten Anglijoj ant grabo lentos gulint kazkas paracetamoli kistu, bet kai situacija ne is rimciausiu, tai kuo normaliausias ir daug kur tinkantis vaistas.
Atsakyti
Gal kas zinote ar yra Dubline,kokioj lietuviu ar lenku klinikoj vaiku neurologas?Labai noriu patikrinti savo leliuka,kol momenelis neuzgijes,o i Lietuva vaziuoti kol kas neiseina..Gal kas zinote?
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2009 09 23, 14:21)
Gal kas zinote ar yra Dubline,kokioj lietuviu ar lenku klinikoj vaiku neurologas?Labai noriu patikrinti savo leliuka,kol momenelis neuzgijes,o i Lietuva vaziuoti kol kas neiseina..Gal kas zinote?
Buciau dekinga 4u.gif

Na as praeita sav buvau Smithfield,Dublin 7 lenku klinikoj,tai ten gera daktare.Mano mergytei 4 men tai viska nuodugniai patikrino,nekaip pas airiu gp...man patiko,nenusivyliau,ketinu ir toliau pas ja lankytis.tik konsultacija brangoka - 70eu
Atsakyti
QUOTE(Lamita @ 2009 09 23, 13:16)
Na as praeita sav buvau Smithfield,Dublin 7 lenku klinikoj,tai ten gera daktare.Mano mergytei 4 men tai viska nuodugniai patikrino,nekaip pas airiu gp...man patiko,nenusivyliau,ketinu ir toliau pas ja lankytis.tik konsultacija brangoka - 70eu

o,dekui kad atsiliepei 4u.gif gal gali parasyti smulkiau?jei zinai,pavarde,klinikos pavadinima,telefona,gal internetini adresa?as esu buvus vienoj klinikoj lenku,tai ji medicus vadinasi,bet tikriausiai cia ne ta pati,nes ten man atrodo nera neurologu.o tu tikra,kad ten neurologe?as labai noriu galvyte kad paziuretu echoskopu..pasiskambinciau..
dekui
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2009 09 24, 11:50)
o,dekui kad atsiliepei 4u.gif gal gali parasyti smulkiau?jei zinai,pavarde,klinikos pavadinima,telefona,gal internetini adresa?as esu buvus vienoj klinikoj lenku,tai ji medicus vadinasi,bet tikriausiai cia ne ta pati,nes ten man atrodo nera neurologu.o tu tikra,kad ten neurologe?as labai noriu galvyte kad paziuretu echoskopu..pasiskambinciau..
dekui

O tu čia mažytei nori? Gi dar anksti maumenėliui užaugt... Nepanikuok be reikalo wink.gif
Atsakyti