na,nezinau,kazkaip rimtai mes cia ir nesirgom (aciu D). Bet ligoninej apsilankem pora kartu

Viena nakti pradejo maniskis dust,koseja neatsikoseja.Ryte nuveze tetis i priimamaji (savaitgalis),paklause plauciuku pasake,kad viskas gerai,jokiu vaistu musm nereikia,sveiki

ta pati vakara sukilo tempa 39,visa kita diena bandziau numust,nieko,kita vakara jau 39 ir 5

nakti pramiegojo man ant ranku, is ryto i ligonine.Apziurejo vienas gydytojas,apziurejo kitas-nieko.dave kazkokiu stipriu nuo tempos vaistu,sako gulkit 24val.Pasakiau,kad nakciai nepasiliksiu,tai padare slapimo tyrima,pasake,kad mes sveiki ir isleido namo

tai namie su 39 dar keturias paras pragulejom

po savaites tas pats vaizdelis,vaikui tempa vel 39.Nu tai jau neapsikentusi nuvariau i poliklinika,sakau ziurekit,tik atidziai,turit man ta virusa parodyt,bo niekur is cia neisiu

gydytoja pasitaike itin maloni,rado priezasti-ausies uzdegimas, israse antibus ir po pirmo antibu sauksto maniskiui nukrito tema ir nebekilo jau.
Va tokia ta musu odiseja
Man patinka naturalumas visur,zinoma,bet kaip ir viso kito jo turetu buti saikingai.Ne visada vaikas pagyja savaime,kartais ir geriau paziureti reikia.O cia toks vaizdelis,kad prie vaiko bijo prisiliest,nes ar tai gali jo teises pazeist,ar tai jo verkimo bijo

ir labai blogai,kad nedaro tyrimu.Va cia tai nelabai suprantu,kad padaryt kraujo tyrima,reik viena koja grabe jau stovet,matyt
Malonus jie cia zmogeliai,nesulyginsi su kai kuriais LT medikais,bet juk mes ne pasneket pas juos ateinam,o gydytis