Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(Limcamca @ 2008 06 18, 22:57)
Jums smagu  4u.gif Mano mažiui atvirkščiai: tai sloga, tai kosulys, tai temperatūra, tai vėl iš naujo: sloga, kosulys, temperatūra  doh.gif

pas mus tas pats,pastoviai sirguliuojam, vis pakostim , pasnargliuojam niekaip is ligu neisbrendam doh.gif na kai LT teko buti tai viskas gerai,jokiu problemu su sveikata neturejom. gal tikrai klimatas turi itakas musu savijautai g.gif
Papildyta:
tiesa dauguma vaistu vezuosi is Lt, nors jei reikia,tai be problemu ir cia daktare israso receptuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 06 18, 22:03)
pas mus tas pats,pastoviai sirguliuojam, vis pakostim , pasnargliuojam niekaip is ligu neisbrendam doh.gif  na kai LT teko buti tai viskas gerai,jokiu problemu su sveikata neturejom. gal tikrai klimatas turi itakas musu savijautai g.gif
Papildyta:
tiesa dauguma vaistu vezuosi is Lt, nors jei reikia,tai be problemu ir cia daktare israso receptuka smile.gif

as taip pat pasiguosiu,mazoji nuo 4men sirguliuodavo doh.gif viskas prasidedavo su soga ir tada naktinis kosulys,nzn cia angliskas klimatas veike ar i teveli tokia sirgaliuke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 06 19, 00:40)
as taip pat pasiguosiu,mazoji nuo 4men sirguliuodavo doh.gif viskas prasidedavo su soga ir tada naktinis kosulys,nzn cia angliskas klimatas veike ar i teveli tokia sirgaliuke doh.gif

na tikrai ne kas su sveikatele, nes mums irgi tas pats blink.gif dabar pasedejau ir pagalvoja,kad tikrai kai cia bunam vaikui visokios slogos ir kosuliai uzeina. o kai isvaziuojam atostogu i Lt tai viskas dingsta net nesuciaudi, kai griztam, vel viskas is pradziu. doh.gif bet gal pripras organizmas prie tokio klimato, nes vistiek dar nesiruosiam kelis metus is cia vaziuoti g.gif
Papildyta:
ir bijau,kad vaikas kokios chroniskos astmos ar bronchito neisivarytu
Atsakyti
na,nezinau,kazkaip rimtai mes cia ir nesirgom (aciu D). Bet ligoninej apsilankem pora kartu cool.gif Viena nakti pradejo maniskis dust,koseja neatsikoseja.Ryte nuveze tetis i priimamaji (savaitgalis),paklause plauciuku pasake,kad viskas gerai,jokiu vaistu musm nereikia,sveiki blink.gif ta pati vakara sukilo tempa 39,visa kita diena bandziau numust,nieko,kita vakara jau 39 ir 5 blink.gif nakti pramiegojo man ant ranku, is ryto i ligonine.Apziurejo vienas gydytojas,apziurejo kitas-nieko.dave kazkokiu stipriu nuo tempos vaistu,sako gulkit 24val.Pasakiau,kad nakciai nepasiliksiu,tai padare slapimo tyrima,pasake,kad mes sveiki ir isleido namo blink.gif tai namie su 39 dar keturias paras pragulejom cool.gif po savaites tas pats vaizdelis,vaikui tempa vel 39.Nu tai jau neapsikentusi nuvariau i poliklinika,sakau ziurekit,tik atidziai,turit man ta virusa parodyt,bo niekur is cia neisiu biggrin.gif gydytoja pasitaike itin maloni,rado priezasti-ausies uzdegimas, israse antibus ir po pirmo antibu sauksto maniskiui nukrito tema ir nebekilo jau.
Va tokia ta musu odiseja doh.gif
Man patinka naturalumas visur,zinoma,bet kaip ir viso kito jo turetu buti saikingai.Ne visada vaikas pagyja savaime,kartais ir geriau paziureti reikia.O cia toks vaizdelis,kad prie vaiko bijo prisiliest,nes ar tai gali jo teises pazeist,ar tai jo verkimo bijo blink.gif ir labai blogai,kad nedaro tyrimu.Va cia tai nelabai suprantu,kad padaryt kraujo tyrima,reik viena koja grabe jau stovet,matyt g.gif
Malonus jie cia zmogeliai,nesulyginsi su kai kuriais LT medikais,bet juk mes ne pasneket pas juos ateinam,o gydytis ax.gif
Atsakyti
Nesu daktare, bet per abu vaikus teko susidurti su N ausu uzdegimu doh.gif Nezinau, bet tavo atveju, romanciuk, man tai atrodytu, kad jus turejote virusini uzdegima is kurio veliau gavote ausu uzdegima. Nei ausu uzdegimui, nei virusui nustatyti kraujo tyrimai nedaromi. smile.gif Manau mano pediatras butu pasielges taip pat. Visa tavo situacija man skamba ne taip jau baisiai, tiesiog turbut LT mes buvom iprate, del kiekvieno susirgimo darytis kruvas tyrimu.
Virusinis uzdegimas: ji tiesiog reikia islaukti ir slopinti jo pozymius Pvz. jei labai aukta temperatura naudoti vaistus nuo temperaturos; ausu uzdegimui - antibiotikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titia: 19 birželio 2008 - 22:51
QUOTE(Titia @ 2008 06 19, 23:49)
Nesu daktare, bet per abu vaikus teko susidurti su N ausu uzdegimu doh.gif  Nezinau, bet tavo atveju, romanciuk, man tai atrodytu, kad jus turejote virusini uzdegima is kurio veliau gavote ausu uzdegima. Nei ausu uzdegimui, nei virusui nustatyti kraujo tyrimai nedaromi.  smile.gif  Manau mano pediatras butu pasielges taip pat. Visa tavo situacija man skamba ne taip jau baisiai, tiesiog turbut LT mes buvom iprate, del kiekvieno susirgimo darytis kruvas tyrimu.
Virusinis uzdegimas: ji tiesiog reikia islaukti ir slopinti jo pozymius Pvz. jei labai aukta temperatura naudoti vaistus nuo temperaturos; ausu uzdegimui - antibiotikai.

nesiginciju,greiciausiai taip ir buvo 4u.gif
as toks nepanikuojantis del kiekvieno vaiko pirstelejimo zmogus biggrin.gif bet siuo atveju manau paziureta kiek atsainiai,nes juk komplikavosi cool.gif tai taip iseina,kad man ne nevertejo visos dienos ligoninej sugaist,nes nebuvo imtasi jokiu priemoniu uzkirsti viruso plitimui ir komplikacijai g.gif
na, as tik pamastau taip ax.gif
na,jei taip lygint,tai LT vos persalusi vaika prifarsiruoja ivairiausiai vaistais,o cia laukia,kol liga islys ir pasirodys visu savo grazumu.Nera tokios pusiausvyros,kazkokie krastutinumai rolleyes.gif
na,bet svarbiausia,kad viskas galu gale issisprende i geraja puse thumbup.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku panikuodavau del kiekvieno pirstelejimo doh.gif biggrin.gif Tempdavau pas daktarus doh.gif
Romanciuk, jei gavosi ausu uzdegimas, tai nebutinai del komplikacijos. Mano vyresniam kiekviena sloga beveik baigdavosi ausu uzdegimu. O veliau is viso nebuvo aisku nuo ko jie doh.gif Paprasciausiai toks ausu kanalas, ausu uzdegima vaikas gali gauti net del tokios priezasties, kaip gerimas atsigulus. Ta reikia isaugti. Tikiuosi, kad ausu uzdegimas jums nesikartos 4u.gif Nezinau kaip Anglijoje, bet JAV jei ausu uzdegimai kartojasi vaikams stato i ausis "tubes" . Jei maziui prades kaip vyresniam kartotis uzdegimai is kart prasysiu kad detu tubes, netempsiu kiek su vyresniu.
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 06 20, 04:03)
Su pirmu vaiku panikuodavau del kiekvieno pirstelejimo doh.gif  biggrin.gif  Tempdavau pas daktarus  doh.gif 
Romanciuk, jei gavosi ausu uzdegimas, tai nebutinai del komplikacijos. Mano vyresniam kiekviena sloga beveik baigdavosi ausu uzdegimu. O veliau is viso nebuvo aisku nuo ko jie doh.gif  Paprasciausiai toks ausu kanalas, ausu uzdegima vaikas gali gauti net del tokios priezasties, kaip gerimas atsigulus. Ta reikia isaugti.  Tikiuosi, kad ausu uzdegimas jums nesikartos  4u.gif  Nezinau kaip Anglijoje, bet JAV jei ausu uzdegimai kartojasi vaikams stato i ausis "tubes" . Jei maziui prades kaip vyresniam kartotis uzdegimai  is kart prasysiu kad detu tubes, netempsiu kiek su vyresniu.

na,as lyginti galiu drasiai,nes mano mergelka isauginta LT.Oi kiek ji sirgusi,tai jos silpnoji vieta adenoidai.Bet niekad i ausis nepereidavo,o sunus jau antra karta ausytes uzdegimu serga.Na,kiekvienam sava silpna vieta smile.gif kita karta tiesiog zinosiu,ka reik pasakyt gydytojui,kad geriau paziuretu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labas mamytės 4u.gif
Sakykit ka duodate mažyliams kai viduriukai užkieteja. pasigedau čia slyvų tyrelių g.gif. Mažyliui pusė metų.
Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 07 18, 14:05)
Labas mamytės 4u.gif
Sakykit ka duodate mažyliams kai viduriukai užkieteja. pasigedau čia slyvų tyrelių g.gif. Mažyliui pusė metų.
Ačiū blush2.gif

bananai kietina vidurius, o kiti vaisiai minkstina, tai padaryk pati vaisiu piure arba kur pirkti yra mirksiukas.gif
Labai lengva ir greita: nuskuti obuoli ar kriause, supjaustai gabaliukais, i dubeneli, truputi vandens, i mikrobange 3-4 min, o jei dar kietoka, ir ilgiau, viska su sakute sutrini, maniskiui patikdavo, man HV patare wink.gif
Jei nenori i mikrobange, gali garuose "steeminti"

O kad greiciau atsaltu i placia lekste viska plonai isdedi, pora min ir galima valgyti

Vaisiu tyreles suminkstins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marttelle @ 2008 07 18, 16:05)
Labas mamytės 4u.gif
Ačiū blush2.gif

Džiovintų slyvų tikriausiai yra, tad gali tiesiog jas pavirinti ir duoti nuovirą gerti.
Apskritai daug skyčių reikia vartoti. Kad ir vandenuko.
Atsakyti
Dėkui uz patarima, kaip pati nesugalvojau doh.gif geria tai daug bet vistiek stenėti tenka blink.gif
Atsakyti