Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(Ode @ 2005 11 22, 02:16)
Va va, man atrodo, kad ypač kūdikiams labiau tinka vaistai žvakučių pavidalu, nei visokie skystymukai ar tabletytės. Tik va JAV pediatrai kažkodėl jų neišrašinėja...  unsure.gif

Užtat Vokietijoj tai net šešiamečiams pirmoj vietoj žvakutes puola rašyti. Mūsiškis vos trijų būdamas jau tas žvakutes vos ne kaip asmenybės orumo įžeidimą traktavo tongue.gif Tai vis turėdavom aiškintis, kodėl mums sirupą reikia išrašyti vietoj žvakučių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kris @ 2005 11 21, 18:54)
Mūsiškis vos trijų būdamas jau tas žvakutes vos ne kaip asmenybės orumo įžeidimą traktavo  tongue.gif  Tai vis turėdavom aiškintis, kodėl mums sirupą reikia išrašyti vietoj žvakučių  smile.gif

megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(kris @ 2005 11 21, 19:54)
Užtat Vokietijoj tai net šešiamečiams pirmoj vietoj žvakutes puola rašyti. Mūsiškis vos trijų būdamas jau tas žvakutes vos ne kaip asmenybės orumo įžeidimą traktavo  tongue.gif  Tai vis turėdavom aiškintis, kodėl mums sirupą reikia išrašyti vietoj žvakučių  smile.gif

biggrin.gif Ale ko nepadarysi dėl vaiko sveikatos...

Mazhulia, mano nusipirktieji vaistai buvo parekomenduoti vaistų skyriuje dirbusios moteriškės, todėl garantuoti jų patikimumo negaliu - dar neišbandėm.
Boericke & Tafel "Allergiemittel / AllerAide": sneezing, itchy eyes, nasal congestion
NatureWorks "Flu & Cold Times" su ežiuole
Atsakyti
Va radau vienam zurnale, kad ir cia galima nusipirkti vaikams zvakuciu be recepto.Yra kudikiams ir didesniems vaikuciams.Jos vadinasi FeverAll. As vis siusdavausi is Lietuvos, bet reikes pabandyti ir sitas kita karta, gal daugiau nebereikes siustis smile.gif

www.feverall.com
Atsakyti
Mano mergytė susirgo verysad.gif Ryte apsivėmė, tada pamatavau temp., buvo 102.9. Vaistai numušė, bet vakarė vėl tiek pat temp. Daviau vaistų, paguldžiau. Neseniai tikrinau, dar nenukrito verysad.gif Visą dieną skundėsi, kad skauda pilvuką ir viduriavo. Kas tai galėtų būti ?
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 11 29, 20:06)
Mano mergytė susirgo  verysad.gif  Ryte apsivėmė, tada pamatavau temp., buvo 102.9. Vaistai numušė, bet vakarė vėl tiek pat temp. Daviau vaistų, paguldžiau. Neseniai tikrinau, dar nenukrito  verysad.gif  Visą dieną skundėsi, kad skauda pilvuką ir viduriavo. Kas tai galėtų būti ?

Gal kokia virusinė žarnyno infekcija? g.gif O nevemia daugiau? Linkėjimai greičiau pasveikti wub.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 30 lapkričio 2005 - 05:24
Vėl rytas, vėl apsivėmė verysad.gif Bet vakar vėmė tik rytą, šiandien tikiuosi irgi nesikartos unsure.gif Reikia nueiti nupirkti žvakučių nuo temp., o nėr kur merginos palikti, plius vakare man į darbą cray.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 11 30, 16:31)
Vėl rytas, vėl apsivėmė  verysad.gif Bet vakar vėmė tik rytą, šiandien tikiuosi irgi nesikartos  unsure.gif Reikia nueiti nupirkti žvakučių nuo temp., o nėr kur merginos palikti, plius vakare man į darbą  cray.gif

Skamba labai panašiai kaip pernai Ridui buvo skrandžio gripas g.gif Pamenu liepė negerti jokių vaistų stabdančių vėmimą ir viduriavimą,nes tik taip pasišalina virusas g.gif Liepė gerti daug vandens arba "Gatorade " beje man po to irgi buvo tas gripas,oi kokie nelinksmi prisiminimai unsure.gif
SVEIKITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 11 30, 16:31)
Vėl rytas, vėl apsivėmė  verysad.gif Bet vakar vėmė tik rytą, šiandien tikiuosi irgi nesikartos  unsure.gif Reikia nueiti nupirkti žvakučių nuo temp., o nėr kur merginos palikti, plius vakare man į darbą  cray.gif

Cia tikriausiai koks nors virusas siauteja... mano vienos pazystamos visa seimyna vemia blink.gif

O, vyras negli gryztant is darbo parvezti tu zvakuciu g.gif

Linkiu greiciau pasveikti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 30 lapkričio 2005 - 19:22
Kad ji vėmė tik kartą per dieną. Čia tikrai ne skrandžio gripas, tą aš žinau, pernai visa šeima skrandžio gripu persirgom unsure.gif
Čia kažkas kito, nes abu rytus buvo labai aukšta temp. vakar 102.9 (vakare 103.9), šiandien 104.00 blink.gif va tada ir vėmė. Dabar temp. nukrito nuo vaistų, tai ir pavalgė normaliai ir zbitkų man prikrėtė blink.gif (supylė į akvariumą visą bonkutę žuvų maisto, teko skubiai viską valyti ir gali žuvys pradėt dvėst sad.gif )
Tikiuosi nebekils taip aukštai tem., man į darbą šiandien g.gif
Atsakyti
Zinok, tas skrandzio gripas kartojasi,bet tik lengvesnia forma, Siemet maniskis irgi tik karteli veme,kai mes su vyru tris dienas is lovos nesikelem, o pries du metus vaikui del to viruso teko ir ligoninei pagulet.
Kai kurie vaikai vemia nuo aukstos temperaturos, tikiuosi Gretutei tik koks persalimas, o ne skrandzio gripas. Juolab, jei gerai valgo ir zbitkas krecia, reiskias nieko baisaus.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linyte: 30 lapkričio 2005 - 23:11
Vakar kai numušiau tą aukštą temp. daugiau tiek nebeužkilo. Visą laikėsi iki 101 ribose, tai ir nebegirdm vaistukais. Šiandien jokios temp. thumbup.gif Gal išeisim laukan trumpam, jau reikalų kalnai susikaupė doh.gif
Tomuko mamuk, radau aš tų žvakučių pirkti cool.gif
Atsakyti