nu fasolka kaip tavo berniukas, ar pasitaise???
fasolka....yra daug laisvinanciu vaikams....viena si sju....sitas...

kitas tas...

yra ir zvakutes...is fleet serijos.....

kitas tas...

yra ir zvakutes...is fleet serijos.....
QUOTE(Tomuko mamukas @ 2005 12 04, 12:46)
Oi, Fasolka, uzjauciu!!! Bet visu pirma sureguliuok maista. Kuo daugiau nevirto, nekepto ar kitaip neapdoroto maisto! Ryte tik atsikelus sauksta Flaxseed oil arba Kedru aliejaus, tai pat labai padeda. O siaip tai kuo daugiau darzoviu, maziau miltiniu gaminiu.
Jai ilgai neiseinama i tuoleta, organizme kaupiasi toksinai...nuodija krauja. Jei ir kita karta toliau taip bus, drasiai daryk klizma, nes tikrai geriau nei n........oti.
Sekmes
Jai ilgai neiseinama i tuoleta, organizme kaupiasi toksinai...nuodija krauja. Jei ir kita karta toliau taip bus, drasiai daryk klizma, nes tikrai geriau nei n........oti.
Sekmes
Pas mus ta problema buvo visa laika nuo pat gimimo, niekas nepadejo kankinomes juodai, prasidejo misinukai prasidejo problemos...
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 10, 12:52)
Pas mus ta problema buvo visa laika nuo pat gimimo, niekas nepadejo kankinomes juodai, prasidejo misinukai prasidejo problemos...
Tomuko_mamuk pasakyk koki maista tada duot jeigu nei virto nei kepti negalima???
As steeminau daug, bet kaip paruost kitaip mesa??Bet as visada iki dabar perku prune piure ir i diena viena indeli suduodu...na bet kaip pradejo vaikscioti daug maz susitvarke, bet is pat pradziu niekaip, negalejom jokiu ryziu kosyciu valgyt tik barley....ir tai kietedavo..o apie situs laxative drops girdziu pirma karta
geras nezinojau kad tokiu yra
Na bet turesiu omeny jeigu ka..aisku maniskis neverkdavo bet visada kaip sakau kaip triusiukas gabaliukais kakodavo kaip akmenukais
Izbandziau viska,niekas nepadejo tik dziovintu slyvu nuoviras ir dziovintu slyvu piure 
Daug vaiku ir suaugusiu cia turi ta pacia problema....maistas juk prifarsiruotas daugybe musu organizmui nereikalingu medziagu (dazikliai, pesticidai, konservantai ir t.t.) Buna ir mano Tomukas viena diena neiseina i tuoleta "po balsomu"
O maista as jam ivairu duodu. Ir kepta ir virta, tiesiog su kuo daugiau darzoviu, tarp valgymu vaisiu vis pasiulau. Pvz., su mesa paimu apverdu viena brokolio guze, kepant kiausini imaisau zaliu zirneliu....
QUOTE(Tomuko mamukas @ 2005 12 10, 23:01)
Daug vaiku ir suaugusiu cia turi ta pacia problema....maistas juk prifarsiruotas daugybe musu organizmui nereikalingu medziagu (dazikliai, pesticidai, konservantai ir t.t.) Buna ir mano Tomukas viena diena neiseina i tuoleta "po balsomu"
Bet tik cia. Kai vasara nuvaziavome i Lietuva eidavo kokius 5 kartus
O maista as jam ivairu duodu. Ir kepta ir virta, tiesiog su kuo daugiau darzoviu, tarp valgymu vaisiu vis pasiulau. Pvz., su mesa paimu apverdu viena brokolio guze, kepant kiausini imaisau zaliu zirneliu....
as manau kad daug kas ir nuo organizmo priklauso, nuo medziagu apykaitos...maniske tai kokius 4 kartus kakoja. is pradziu galvojau kad gal per daug valgyti duodam, nes tik pavalgo ir yra...o apetita tai mergaite turi...
aisku maistas savo daro...uztai stengiames naturalesnio ka surasti...
Mes su tustinimusi problemu neturim. Darom kiekviena diena
Kartais net 2k dienoj. Anyway... ka as norejau pasakyti. Pastebejau, kad labai gerai yra morku sultys, po ju maniskis visada daro number #2
Tai va, kas turit problemele... pabandykit gal pades
QUOTE(Tomuko mamukas @ 2005 12 11, 06:01)
Buna ir mano Tomukas viena diena neiseina i tuoleta "po balsomu"
Bet juk nera taisykles, kad zmogus kasdien turi ta reikala atlikti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 12 11, 14:46)
Bet juk nera taisykles, kad zmogus kasdien turi ta reikala atlikti
Taisykles gal ir nera... bet man arodo kad tai ka idedame i skrandi kiekviena diena, ta ir turime pasalinti kiekviena diena. Nu, cia tik mano asmenine nuomone
QUOTE(Tomuko mamukas @ 2005 12 10, 22:01)
Bet tik cia. Kai vasara nuvaziavome i Lietuva eidavo kokius 5 kartus
Aisku Tomuko_mamuk aciu uz patarimus
QUOTE(kajote @ 2005 12 11, 01:04)
Mes su tustinimusi problemu neturim. Darom kiekviena diena
Kartais net 2k dienoj. Anyway... ka as norejau pasakyti. Pastebejau, kad labai gerai yra morku sultys, po ju maniskis visada daro number #2
Ech pabandyk tu maniskiui isvis isiulyti bet kokiu sulciu obuoliu dar dar. bet morku tai pamirsk isviso
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 11, 20:31)
tokiu atveju jumsir nereikia ju gerti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 12 11, 11:31)
pabandyk tu maniskiui isvis isiulyti bet kokiu sulciu obuoliu dar dar. bet morku tai pamirsk isviso
Negeria"siknius"
Neskanu gal jam 
O nebandei jo "apgauti"?
QUOTE(delfinas @ 2005 12 12, 03:57)
O nebandei jo "apgauti"?
Paulius (didžiam mano liūdesiui, nes aš manau, kad morkų sultys yr gan vertingas daiktas) irgi jų negerdavo. Tai aš maišiau jam sultis - morkų sulčių įmaišydavau į obuolių (namie spaudžiu šviežias). Morkų dėdavau mažiau, o obuolio daugiau. Ir išgerdavo. Dabar, tiesa, jau ir neapgaudinėju, nes jau geria ir taip, bet ilgą laiką tai apgaudinėjau
.
O, man nereikia nei apgaudineti