QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 13, 15:57)
sveikos mamytes snd ryte atsikelus pamaciau savo 1.10men suneliui kad ant kaires akies voko virsuj yra guziukas kas tai gali buti.ir kur kreiptis del tokio dalyko uk.nes cai daktarai sakys kad normalu as taip manau.
Savo manyma pasilaikyt sau...verciau parodykit vaika medikams.
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 13, 16:30)
as ti ir nemaunau kad ten miezis nors vyras sako gali but man atrodo ryt vesiu pas daktara ir bus rami galva
jums dar tik atrodo, kad vesit pas daktara??...koks abejingumas...
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 14, 00:24)
na tikrai rytoj vesiu ir kai zinosiu ka pasake parasysiu jums mamytes
butinai veskit ir rodykit medikams, nes maza kas gali buti...o vaikiukas dar mazas. Sveikateles jums!
QUOTE(Madonnna @ 2011 01 16, 15:51)
kas buvo vaikiukui? visgi miezis ar kazkas kito?
tik ant rytojaus gavau apoitmenta ryt vesiu po piet tada ir parasysiu
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 18, 01:47)
sveikutes tai va snd buvom pas daktarus mano vizitas uztruko gal kokia 1min laiko.nu sake nieko baisaus jei prades raudonuot arba tinti tada atvesti.nu zinokit is situ daktaru tik tokio atsakymo ir galima tiketis.bet tikiuosi nebus problemu.
Jei londone gyvenate parodykite lietuviu daktarei Laimai. Jei reikia rasykit i az, numeriuka duosiu.
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 13, 15:57)
sveikos mamytes snd ryte atsikelus pamaciau savo 1.10men suneliui kad ant kaires akies voko virsuj yra guziukas kas tai gali buti.ir kur kreiptis del tokio dalyko uk.nes cai daktarai sakys kad normalu as taip manau.
Aisku, kad sakys "nieko baisaus"- kaip ir pasake! Juk ne humunkulas uzaugo!
Mamos, nejaugi jus tiek neturite kuo uzsiimti (sau ar savo vaikais), kad del spuogo lekiate pas gydytoja? Ir dar pykstate kad chimoterapijos nepriraso!
Man atrodo yra toks sutrikimas hipochondrija (pernelyg didelis susirūpinimas sveikata, ligų ieškojimas jų net nesant).