Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(Egle22 @ 2011 01 18, 01:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aisku, kad sakys "nieko baisaus"- kaip ir pasake! Juk ne humunkulas uzaugo!  g.gif  Vaikas sveikas: valgo, zaidzia, kvepuoja normaliai.  lotuliukas.gif

Mamos, nejaugi jus tiek neturite kuo uzsiimti (sau ar savo vaikais), kad del spuogo lekiate pas gydytoja? Ir dar pykstate kad chimoterapijos nepriraso!

Man atrodo yra toks sutrikimas hipochondrija (pernelyg didelis susirūpinimas sveikata, ligų ieškojimas jų net nesant).  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif

Jei nezinai kaip atrodo mano vaikelio akute tai nerasyk nesamoniu.rupinkis savo bedom o ne bereikalo komentarus rasius.as zinau kas mano vaikiukui yra ir kas geriau.tau cia ne koja ar ranka kad nevesciau pas daktarus ir neklausciau kas yra.
Papildyta:
QUOTE(Samojinga @ 2011 01 18, 00:31)
Jei londone gyvenate parodykite lietuviu daktarei Laimai. Jei reikia rasykit i az, numeriuka duosiu.

aciukas bet as ne londone gyvenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte1987: 18 sausio 2011 - 12:12
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 13, 15:57)
sveikos mamytes snd ryte atsikelus pamaciau savo 1.10men suneliui kad ant kaires akies voko virsuj yra guziukas kas tai gali buti.ir kur kreiptis del tokio dalyko uk.nes cai daktarai sakys kad normalu as taip manau.

Drauges dukrytei panasiai buvo...oi, ilgai ir daznai pas GP vaiksciojo,nes tas guzelis ant voko pradejo puliuoti,..traiskanojo akytes,o kai jis pradejo gyti,tada vel pora nauju atsirado unsure.gif ..Na tikrai ten ilga istorija..daug kart GP lanke..galu gale gavo app i ligonine-apziurejo..sake uzsikemsa kazkokios liaukos tenai,kuriu yra simtai..ir po to puliuoja,valosi tie guziukai..paskyre diena operacijai,kurios turejo laukti apie 4-5men...Per ta laika drauge kreipesi i Homeopatus Londone..prirase jie homeopatiniu vaistuku,kuriuos gere visa laika..Ir kai atejo eile operacijai,tuomet jau jos nereikejo biggrin.gif ..Bet vos ne metus viskas vyko..Dabar sveika mergyte jau.
Tai tiek..Mamytem paciom reikia daug kantrybes ir jegu,kai vaikai serga..Sveikatytes jums 4u.gif
Gal pravers mano info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(**AUKSSE** @ 2011 01 19, 23:40)
Drauges dukrytei panasiai buvo...oi, ilgai ir daznai pas GP vaiksciojo,nes tas guzelis ant voko pradejo puliuoti,..traiskanojo akytes,o kai jis pradejo gyti,tada vel pora nauju atsirado unsure.gif ..Na tikrai ten ilga istorija..daug kart GP lanke..galu gale gavo app i ligonine-apziurejo..sake uzsikemsa kazkokios liaukos tenai,kuriu yra simtai..ir po to puliuoja,valosi tie guziukai..paskyre diena operacijai,kurios turejo laukti apie 4-5men...Per ta laika drauge kreipesi i Homeopatus Londone..prirase jie homeopatiniu vaistuku,kuriuos gere visa laika..Ir kai atejo eile operacijai,tuomet jau jos nereikejo biggrin.gif ..Bet vos ne metus viskas vyko..Dabar sveika mergyte jau.
Tai tiek..Mamytem paciom reikia daug kantrybes ir jegu,kai vaikai serga..Sveikatytes jums 4u.gif

na tikrai tau lb aciu.bet as kai nuejau pas daktara sake nieko cia baisaus.praeis tai ka amn tada daryt dar?
Atsakyti
QUOTE(mamyte1987 @ 2011 01 18, 13:13)
Jei nezinai kaip atrodo mano vaikelio akute tai nerasyk nesamoniu.rupinkis savo bedom o ne bereikalo komentarus rasius.as zinau kas mano vaikiukui yra ir kas geriau.tau cia ne koja ar ranka kad nevesciau pas daktarus ir neklausciau kas yra.
Papildyta:
aciukas bet as ne londone gyvenu

Aciu uz patarima - bet, deja, bedu neturiu. tongue.gif

As taip jau supratau, kad tu geriau zinai uz bet koki gydytoja. Man atrodo, tai ir yra vienas is hipochondrijos simptmu: kai gydytojas sako kad gerai, o pacientas irodineja atvirksciai.

Siaip - si salis nepasizymi vaiku mirtingumu nuo spuogo prie akies. As pasitikeciau vietos gydytojais. thumbup.gif O pas Laima tikrai neiciau - ji antibiotikus nuo kiekvienos ligos raso. O jei atnesi sokolado, tai dar ir tau ju prirasys. lotuliukas.gif Idomu, ta Laima isviso turi licenzija uzsiimti gydytojo praktika sioje salyje? g.gif
Atsakyti
Tai aisku kad turi Laima dirba ligoninej vaiku skyriuj
o del akytes buvo mano berniukui tai kai spuogas labai didelis pasidare jis prasprogo ispuliavo ir vsio tada po pusmecio vel toks pats.Nuveziau i ligonine tai sake kad liauka uzsikimsus ir akyte nereksta israse lasiuku i akyte praejo per savaite.Dabar jau metai kaip ramu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 01 21, 20:00)

As taip jau supratau, kad tu geriau zinai uz bet koki gydytoja. Man atrodo, tai ir yra vienas is hipochondrijos simptmu: kai gydytojas sako kad gerai, o pacientas irodineja atvirksciai.

Siaip - si salis nepasizymi  vaiku mirtingumu nuo spuogo prie akies. As pasitikeciau vietos gydytojais.  thumbup.gif O pas Laima tikrai neiciau - ji  antibiotikus nuo kiekvienos ligos raso. O jei atnesi sokolado, tai dar ir tau ju prirasys.  lotuliukas.gif Idomu, ta Laima isviso turi licenzija uzsiimti gydytojo praktika sioje salyje? g.gif

su sita gydytoja as butent ligoninej ir susipazinau,gimus mano mazyliui,ji apziurinejo jo sveikatos bukle,as apie ja nieko blogo neturiu ka pasakyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2011 01 21, 20:00)

Siaip - si salis nepasizymi  vaiku mirtingumu nuo spuogo prie akies. As pasitikeciau vietos gydytojais.  thumbup.gif O pas Laima tikrai neiciau - ji  antibiotikus nuo kiekvienos ligos raso. O jei atnesi sokolado, tai dar ir tau ju prirasys.  lotuliukas.gif Idomu, ta Laima isviso turi licenzija uzsiimti gydytojo praktika sioje salyje? g.gif

sitas nickas tai ziuriu visur nesamones rasineja ir apie ta pati mirtinguma. tema atidariusiai pasiulyciau informuoti moderatore, kad istrintu si asmeni arba uzblokuotu.
Atsakyti
QUOTE(**AUKSSE** @ 2011 01 20, 01:40)

Gal zinot, kur Londone ji rado homeopatus?
Atsakyti
Kazkada pati uzklausiau, dabar pati atsakau bigsmile.gif jei kam reikes:

HOMEOPATAI LONDONE
Atsakyti
Sveikos, gal kuri susidūrėte su tokiu dalyku...KUR GALIMA ĮSIGYTI RECEPTINIUS VAISTUS ANGLIJOJE, SU LIETUVIŠKU RECEPTU?
Atsakyti
QUOTE(Guotė @ 2011 09 17, 14:03)
Sveikos, gal kuri susidūrėte su tokiu dalyku...KUR GALIMA ĮSIGYTI RECEPTINIUS VAISTUS ANGLIJOJE, SU LIETUVIŠKU RECEPTU?

Niekur schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 09 17, 14:06)

Kodėl, juk receptai galioja visoje Europos sąjungoje, o Jūs bandė?
Gydytoja sakė, kad jei vaistininkė išmananti , tai ne vienas gavo... verysad.gif
Atsakyti