Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

QUOTE(giedreju @ 2010 05 07, 11:34)
Sveikos busimos ir jau esamos mamytes 4u.gif
Norejau pasiteirauti, kiek dabar laiko laiko gimdymo namuose su mazaisiais stebukleliais, jeigu jiems viskas gerai?
Aciu uz informacija smile.gif

Kažkur čia temoje skaičiau, kad viena moteris pogimdyminiam tik parą tepabuvo tongue.gif
o šiaip jo, 2 paras kažkur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 05 07, 14:00)
Kažkur čia temoje skaičiau, kad viena moteris pogimdyminiam tik parą tepabuvo  tongue.gif
o šiaip jo, 2 paras kažkur  thumbup.gif

Po mažiausiai 2 parų (t.y. 48val) daro genetinį tyrimą. Tai anksčiau išvažiuot gali nebent su sąlygą, kad atveši klecką priduot kraujuko.
Atsakyti
as pagimdziau po pietu,o ryte paeme vaiko kraujuka ir isleido namo,tai isejo kad nei paros nepabuvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 05 07, 16:06)
as pagimdziau po pietu,o ryte paeme vaiko kraujuka ir isleido namo,tai isejo kad nei paros nepabuvau biggrin.gif

g.gif Keista. Aš net kelių gyd klausiau, o paskui ir internete skaičiau, kad tas tyrimas rodo rezultatus tik tada kai po pirmojo pavalgymo praeina 48val. Tai jie ir taip nusižengia, nes nuo gimimo skaičiuoja tas 48val. g.gif

Tai jums gal ne genetinį tyrimą darė? Ar ant lapuko tepliojo kraujuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anikute: 07 gegužės 2010 - 15:11
QUOTE(anikute @ 2010 05 07, 16:10)
g.gif  Keista. Aš net kelių gyd klausiau, o paskui ir internete skaičiau, kad tas tyrimas rodo rezultatus tik tada kai po pirmojo pavalgymo praeina 48val. Tai jie ir taip nusižengia, nes nuo gimimo skaičiuoja tas 48val.  g.gif

taip,dure i kulniuka ir tepe i 5 rutuliukus.Sake sius i vilniu genetiniam tyrimui g.gif
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2010 05 07, 16:10)
g.gif  Keista. Aš net kelių gyd klausiau, o paskui ir internete skaičiau, kad tas tyrimas rodo rezultatus tik tada kai po pirmojo pavalgymo praeina 48val. Tai jie ir taip nusižengia, nes nuo gimimo skaičiuoja tas 48val.  g.gif

drinks_cheers.gif
Mus ir per kursus vaiku gydytoja is GN ispejo, kad jei issiprasysim namo anksciau, nei po dvieju paru, tai butinai sugrizti tam genetiniam tyrimui krauja prisiduot, nes ji tik po dvieju paru ima. g.gif
Atsakyti
Parduodu epidurini rinkini,kaina 40 Lt. Yra cekis, as mokejau virs 60 LT
Man jo neprireike, maziukas gime greitai, nespejau net sureguoti. Gyvenu Telsiuos bet yra galimybe atvezti i Klaipeda. Per AZ.
Atsakyti
sveikos mamytes,o kaip klaipedos gimdymo namuose su klizmomis??daro? girdejau kad ne..ar tiesa...tai kaip ten buna,darai po savim viska??nes pirma gimdziau kaune ten tai dare, net neklause..
Atsakyti
QUOTE(kaciuks @ 2010 05 09, 17:08)
sveikos mamytes,o kaip klaipedos gimdymo namuose su klizmomis??daro? girdejau kad ne..ar tiesa...tai kaip ten buna,darai po savim viska??nes pirma gimdziau kaune ten tai dare, net neklause..

gimdziau lygiai prieš metus. Klizmu nebedaro, net nesiūlė. tačiau aš pati iš vakaro pasidariau ta mini klizmutę... ale menkai tepadėjo hihihi.gif kaip man akušerė paaiškino, išvalyti 100 proc ten be šansų. vistiek vaikas ''slinkdamas takais'' išsstums tai ką reikia ir nereikia. beto labai auksiniai žodžiai akušerės buvo - mieloji čia jau mano bėda apsidirbsi tu ant stalo ar ne 4u.gif
Atsakyti

Klizmu seniai nebedaro, o ir su mikrolaxu zaisti nepatariama, nes paskui buna dar blogiau...
Siaip pries gimdyma pats organizmas tvarkytis pradeda, paleidzia vidurius ir iki gimdymo dazniausiai ten jau pakankamai viskas issivale buna.
Atsakyti

Tikrai nedaro klizmų.
Atsakyti

Klausiau gydytojos is gimdymo namu, tai klizmutes nera privalomos. Taciau ji sake, kad yra moteru kurios per stumima susigedina, kad netik leliukas lenda ir nustoja stumt. Todel sake ziuret pagal save, jei nekompleksuosi, klizmutes nereikia, o jei nori nusipirk mikrolax. Kaip ir musu teise rinktis.
Uzklausiau del siulu, nes kazkada SM skaiciau, kad mamytes vezesi, tai sako 2 pakuotes, Nr.1 geriau pasiimt. Tik jau neisdrysau paklaust ar gimdymo namuose neturi, ar cia ant manes pataupyti nori.
Atsakyti