Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

QUOTE(Požiūris @ 2010 05 09, 17:24)
Klizmu seniai nebedaro, o ir su mikrolaxu zaisti nepatariama, nes paskui buna dar blogiau...
Siaip pries gimdyma pats organizmas tvarkytis pradeda, paleidzia vidurius ir iki gimdymo dazniausiai ten jau pakankamai viskas issivale buna.

Kaip kada: man kartą paleido, kitus kartus ne. ax.gif Bet šiaip klizmutę akušerė paprašyta padarė be problemų. Ir savos naudoti nereikėjo (nors ir siūliau) - turėjo GN. Nežinau, ką turi omeny rašydama, kad po mikrolax būna blogiau - man buvo gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 05 10, 11:10)

Uzklausiau del siulu, nes kazkada SM skaiciau, kad mamytes vezesi, tai sako 2 pakuotes, Nr.1 geriau pasiimt. Tik jau neisdrysau paklaust ar gimdymo namuose neturi, ar cia ant manes pataupyti nori.

Na man gimdant tikrai neturėjo 1nr. Ale susiuvo su 2nr, tai nejaučiu jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 05 10, 10:10)
Klausiau gydytojos is gimdymo namu, tai klizmutes nera privalomos. Taciau ji sake, kad yra moteru kurios per stumima susigedina, kad netik leliukas lenda ir nustoja stumt. Todel sake ziuret pagal save, jei nekompleksuosi, klizmutes nereikia, o jei nori nusipirk mikrolax. Kaip ir musu teise rinktis.
Uzklausiau del siulu, nes kazkada SM skaiciau, kad mamytes vezesi, tai sako 2 pakuotes, Nr.1 geriau pasiimt. Tik jau neisdrysau paklaust ar gimdymo namuose neturi, ar cia ant manes pataupyti nori.

Dėl tų chirurginių siūlų - per nėštumo kursus sakė,kad geriau savo turėti... Na tai aš nuėjus į GN vaistinę pirkti epidūro paprašiau tų siūlų. Tai vaistininkė nežinojo, kurie plonesni: pirmas ar antras numeris blink.gif nežinojau ir aš, tai paėmiau vieną 1 Nr. ir vieną 2 Nr. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 05 10, 11:18)
Kaip kada: man kartą paleido, kitus kartus ne. ax.gif Bet šiaip klizmutę akušerė paprašyta padarė be problemų. Ir savos naudoti nereikėjo (nors ir siūliau) - turėjo GN. Nežinau, ką turi omeny rašydama, kad po mikrolax būna blogiau - man buvo gerai. biggrin.gif

Sako, kad mikrolaxas tik pradzia pravalo, o paskui per gimdyma su srove gaunas ax.gif

QUOTE(anikute @ 2010 05 10, 12:14)
Na man gimdant tikrai neturėjo 1nr. Ale susiuvo su 2nr, tai nejaučiu jokio skirtumo  g.gif

I senas skyles turbut siuvo, tai ir nejauti skirtumo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 10 gegužės 2010 - 12:38
QUOTE(Požiūris @ 2010 05 10, 13:38)

I senas skyles turbut siuvo, tai ir nejauti skirtumo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif visko gali būti. Jau ir išmėčiau daugumą tų siūlų tongue.gif
Atsakyti
as turejau tu klizmuciu nusipirkus (nors nebuvau tikra, ar jas naudosiu), bet per ta strioka, kai kaledu ryta nubego vandenys, tai ne klyzmutes galvoj buvo, jos taip ir dabar dar guli spintutej lotuliukas.gif
gal kam reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 05 10, 11:10)
Klausiau gydytojos is gimdymo namu, tai klizmutes nera privalomos. Taciau ji sake, kad yra moteru kurios per stumima susigedina, kad netik leliukas lenda ir nustoja stumt. Todel sake ziuret pagal save, jei nekompleksuosi, klizmutes nereikia, o jei nori nusipirk mikrolax. Kaip ir musu teise rinktis.

Man tai kai klausiau sake jos turi siulus Nr 4 labai stori, sako ilgai gys zaizda, todel ir patare nusipirkti 1pakeli nr 1 ir 1pakeli nr 2. Tai siandien taip ir padariau 4u.gif
Atsakyti
reiskia reikia nusipirkt smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ir galite parašyti, kiek kainuoja mokama pogimdyminė palata vienai parai? g.gif
Varčiau čia forume temą, bet niekur neradau....
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 05 10, 17:59)
Gal kas žinote ir galite parašyti, kiek kainuoja mokama pogimdyminė palata vienai parai?  g.gif
Varčiau čia forume temą, bet niekur neradau....

kazkur buvau radus,kad para 35lt,nors gal yra pakilusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubii @ 2010 05 10, 19:01)
kazkur buvau radus,kad para 35lt,nors gal yra pakilusios g.gif

aš irgi lyg tai kažkur čia užsiskaičiau, kad 30 Lt., bet, galvojau, gal jau yra pasikeitusi kaina.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 05 10, 20:04)
aš irgi lyg tai kažkur čia užsiskaičiau, kad 30 Lt., bet, galvojau, gal jau yra pasikeitusi kaina....  g.gif

35 lt mirksiukas.gif
Atsakyti