Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko bandymai: pasiruošimas,treniruotės,konkursai

QUOTE(BlueBelton @ 2010 02 09, 12:34)
Jeigu būtų galimybė treniruotis pradėt pavasarį, tai man atrodo galima ir tą ir tą variantą bandyt, per daug nebus  biggrin.gif  Pvz pavasarį galima būtų savaitgaliais treniruotis, o vasarą kuriuo nors metu pasidaryti savaitės treniruočių stovyklą  smile.gif  O šiaip jei pavasarį nesigaus tai tada man iš esmės jokio skirtumo. Ir to ir to varianto norėčiau  biggrin.gif

Va šitas pasiūlymas man labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
O jungtis galima tik su pazengusiais sunimis ar nebutinai, kas Upe zino, mate - supras apie ka as biggrin.gif Nu zodziu, dresuros pas mus minimumas, bet labai rupi paziuret jos sugebejimus, nes skotu seterio dirbancio net ir nezinau, nepazystu, o taip noretusi daugiau suzinoti.
Atsakyti
Dar viena nuoroda nuo ko pradeti ruošti šunį http://vimeo.com/9214705
Dresuojamas rusu spanielis atrodo bet manau pradžiai tiks galima pasimokyti. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2010 02 09, 17:20)
O jungtis galima tik su pazengusiais sunimis ar nebutinai, kas Upe zino, mate - supras apie ka as biggrin.gif

Jungtis žinoma galima, tik bijau kad jau per pačią pirmą treniruotę pasakys, kad pirmiausia turi būti dresūra smile.gif Bet jei tik jum įdomu žinoma prisijunkite, tik kad norint pasiekti rezultato reikia daug darbo.

QUOTE(minde903 @ 2010 02 09, 19:34)
Dar viena nuoroda nuo ko pradeti ruošti šunį http://vimeo.com/9214705
Dresuojamas rusu spanielis atrodo bet manau pradžiai tiks galima pasimokyti.  cool.gif

Šiaip tikrai neblogas filmukas, tik manau didžioji dalis čia esančių šunų šiek tiek pavėlavo su tokia dresūna, mano tai minimum 3,5 metų lotuliukas.gif
Nors aišku jei šuo mėgsta žaisti tai ir su suaugusiu taip galima pradėti smile.gif
Atsakyti

O kaip mokinti šuneli toliau jei jis nemoka pačių pagrindų... g.gif
Šeip manau užsusks į šita posta tokiu žmoniu kaip as kurie tik pradeda ar pradės dresuoti maža šuneli ir turės už ko užsikabinti..... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minde903: 09 vasario 2010 - 18:08
QUOTE(minde903 @ 2010 02 09, 20:08)
O kaip mokinti šuneli toliau jei jis nemoka pačių pagrindų... g.gif

Na yra ne vienas vienintelis teisingas būdas paruošti šunį medžioklei ar bandymams smile.gif Ir ne visi šuniukai vienodai imlūs, plius dar ir veislės specifika daug duoda.

QUOTE(minde903 @ 2010 02 09, 20:08)
Šeip manau užsusks į šita posta tokiu žmoniu kaip as kurie tik pradeda ar pradės dresuoti maža šuneli ir turės už ko užsikabinti.....  mirksiukas.gif

Tai aš tokius kurio pradės nuo mažo šunelio tik pasveikinsiu, nes aš tikrai už tai kad kuo daugiau žmonių įsitrauktų į visa tai.

Tiesa jei nepaslaptis kokios veislės pas jus šuniukas? Ir ar prisijunksite prie mūsų, jei pasiseks suorganizuoti mokymus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 09 vasario 2010 - 20:46

QUOTE(minde903 @ 2010 02 09, 19:08)
Šeip manau užsusks į šita posta tokiu žmoniu kaip as kurie tik pradeda ar pradės dresuoti maža šuneli ir turės už ko užsikabinti.....  mirksiukas.gif

QUOTE(Patarshka @ 2010 02 09, 21:45)
Tiesa jei nepaslaptis kokios veislės pas jus šuniukas? Ir ar prisijunksite prie mūsų, jei pasiseks suorganizuoti mokymus?

minde903, galėtum gi jau ir atskleist kortas, kad mažą gražų kurtshariuką turėsi tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2010 02 10, 11:12)
minde903, galėtum gi jau ir atskleist kortas, kad mažą gražų kurtshariuką turėsi  tongue.gif smile.gif

Na aš turėjau tokių įtarimų assa.gif
Iš kur atkeliaus šuniukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 10 vasario 2010 - 09:25
Na va ir atskleidėt visas kortas biggrin.gif
Taip pas mane už mėnesiuko maždaug atkeliaus kurtshariukas ax.gifhttp://www.czarnydwor.pl/ tai ruošiuos naujam gyventojui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minde903 @ 2010 02 10, 12:29)
Na va ir atskleidėt visas kortas

Aišku, tai labai sveikinu, smagu laukti naujo gyventojo smile.gif Bus dar vienas iš Czarnydwor, iš kokios kombinacijos imate?

Tiesa jei patinka dirbantys GSP tikrai rekomenduoju apsilankyti Ulos puslapyje, jos pirmoji kalė irgi iš Burskio, o jos veisimo kalytė nesenai užsidarė Darbinį CH Lenkijoje (tam reikia jie neklystu vieno CACIT ir atrodo 3 CACT) pati mačiau kaip jos dirba, tai gražiau dirbančių kurtsharų nesu mačiusi pati Ula juos ruošia bandymams, ten yra nemažai video kur jos šunys dirba, dažnai ten apsilankau vis pasižiūriu su baltu pavydu, jei kada imčiau GSP imčiau tik iš jos, nes ji veisia naudodama labai įdomias linijas ir jos kalės neblogai parodose eina. Na žodžiu patinka man jos požiūris, teko ir pasitreniruoti su jos kale Lenkijoje, buvo tikrai labai smagu.
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 10, 12:44)
Aišku, tai labai sveikinu, smagu laukti naujo gyventojo smile.gif Bus dar vienas iš Czarnydwor, iš kokios kombinacijos imate?

Tiesa jei patinka dirbantys GSP tikrai rekomenduoju apsilankyti Ulos puslapyje, jos pirmoji kalė irgi iš Burskio, o jos veisimo kalytė nesenai užsidarė Darbinį CH Lenkijoje (tam reikia jie neklystu vieno CACIT ir atrodo 3 CACT) pati mačiau kaip jos dirba, tai gražiau dirbančių kurtsharų nesu mačiusi pati Ula juos ruošia bandymams, ten yra nemažai video kur jos šunys dirba, dažnai ten apsilankau vis pasižiūriu su baltu pavydu, jei kada imčiau GSP imčiau tik iš jos, nes ji veisia naudodama labai įdomias linijas ir jos kalės neblogai parodose eina. Na žodžiu patinka man jos požiūris, teko ir pasitreniruoti su jos kale Lenkijoje, buvo tikrai labai smagu.

drinks_cheers.gif Aš irgi negaliu atsigrožėti Ulos dirbainčiais šunimis. Ko gero vienas gražiausių vaizdų. Be to man jų ir eksterjeras labai patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 02 10, 14:16)
drinks_cheers.gif  Aš irgi negaliu atsigrožėti Ulos dirbainčiais šunimis.

Kadanors Symante kadanors biggrin.gif

QUOTE(symante @ 2010 02 10, 14:16)
Be to man jų ir eksterjeras labai patinka. smile.gif

Na taip ypač Heder gerai parodose sekasi, kažkada Krokuwos parodoj pas UK teisėją nemažoj konkurencijoje gavo BOB (ir krūvą pagirų po ringo, sakė jei paroda būtų UK būtų taip pat suteusėjavęs), o buvo jaunimo klasėje ar dar nebuvo jai 18 mėn, bet jau buvo atviroje, jau tiksliai ir nepamenu, nes buvo siaubingai karšta ir buvom po 26val. kelionės biggrin.gif O Czaga labai gera reproduktorė, nes labai stipriai patinus perduoda smile.gif man jos šuniukai iš I vados labai patinka, tik galvos gal ne kokios, bet ten jau patinas rimtų darbinių - sportinių kraujų buvo Itališkų / Prancūziškų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 10 vasario 2010 - 12:26