Bananu duoneleIngredientai:
290 g miltų
1 arb. š. kepimo miltelių
žiupsnelis druskos
1 arb. š. cinamono
140 g rudojo cukraus
50 g lydyto ir ataušinto sviesto
125 ml pieno
2 lengvai išplakti kiaušiniai
3 sutrinti bananai
1.Orkatę įkaitinti iki 180C. Formą ištepti riebalais, bei šonus iškloti kepimo popieriumi
2.Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
3.Suberti cukrų, viduryje padaryti duobutę ir į ją supilti pieną, kiaušinius, sudėti sviestą ir bananų tyrę. Gerai išmaišyti.
4.Bananų masę sumaišyti su miltų mase ir viską sukrėsti į formą.
5.Kepti 45-50 min. Ar iškepęs patikrinti su dantų kraštuku ( jei įsmeigus į storiausią vie
tą jis lieka švarus, reiškia pyragas iškepė).
Keletą minučių aušinti formoje, o po to iškrėsti į serviravimo lėkštę.

Paraso nera.Apribojimai.