Atsiprašau, jei jau buvo kas įdėję... Tiesiog nemačiau tokio
Receptukas iš žurnalo Žmonės 2009 m.

Tešlai reikės:
- kiaušinio trynys,
- 60 g cukraus,
- 75 g sviesto,
- 3 šaukštai grietinėlės,
- 150 g miltų,
- ketvirtadalis šaukštelio kepimo miltelių.
Įdarui:
- 200 g graikinių riešutų,
- 70 g sviesto,
- 100 g cukraus,
- 100 ml grietinėlės,
- 4-5 šaukštai abrikosų džemo.
Dubenyje kiaušinio trynį ištrinti su cukrumi, įmaišyti sviestą, grietinę, miltus ir kepimo miltelius. Užminkyti tešlą ir valandą laikyti šaldytuve.
Graikinius riešutus sukapoti. Įdarui skirtą sviestą ištirpinti keptuvėje, suberti cukrų ir kepinti, kol jis pasidarys šviesiai rudos spalvos. Tada supilti grietinėlę ir pavirti minutę. Suberti riešutus ir gerai šmaišyti, kad pasidengtų karamele.
Tešlą plonai iškočioti, įkloti į skardą, pašauti į įkaitntą orkaitę ir kepti 10 min. Ištraukti, aptepti abrikosų džemu, ant viršaus sudėti riešutų masę ir išlyginti. Kepti 180 laipsnių orkaitėje dar 10 min.
Skanaus!
Papildyta:Na ir dar vienas pyragėlis

Jums reikės:
200 g margarino (sukapoti su miltais),
1 ind. grietinės (200 g),
1/3 100g pakelio mielių,
miltų.
Įdarui:
2 citrinos,
2 stiklinės cukraus.
Mieles ištrinti su grietine. Dėti tiek miltų, kad tešlą galima būtų kočioti. Tešlą padalinti į 2 dalis.
Citrinas (cielas) sutarkuoti ir sumaišyti su cukrumi.
Iškočioti 1 dalį tešlos ir dėti į kepimo indą. Subadyti šakute. Uždėti citrinų ir cukraus masę ant tešlos. Iškočioti ir uždėti 2 tešlos dalį ant citrinų masės. Tešlą subadyti šakute.
Iškepus apibarstyti cukraus pudra.
Labai skanus pyragas