Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

QUOTE(indreivile @ 2009 02 11, 12:01)
tai va kikoje kokybe siaubinga o parodoso brangoka

g.gif įdomiai mąstai ax.gif nei ten Kikoje taip siaubinga, nei ten parodose taip brangu g.gif greičiau kokybė visur normali, tik be abejo prieš tai reikia apsižiūrėti ar normaliai susiųta per siūles, medžiagytė ir pan., ir be abejo, Kika visada laiko antkainius, ne naujiena smile.gif
Atsakyti
Jus čia apie kika pradėjote 4u.gif nu aš tai perku kikoje man visai patinka ju rubai, už treninga mokėjau tik 50lt, tai manau normalu ir medvilnė visai patiko ax.gif O kas del kainu tai turi buti brangoka nes gi iš ko išsilaikys tada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Barby @ 2009 02 11, 16:29)
Jus čia apie kika pradėjote  4u.gif nu aš tai perku kikoje man visai patinka ju rubai, už treninga mokėjau tik 50lt, tai manau normalu ir medvilnė visai patiko  ax.gif O kas del kainu tai turi buti brangoka nes gi iš ko išsilaikys tada  unsure.gif

O ne kikoje pirkau trenigiukus medvilninius už 36 lt. dabar atsiranda naujos parduotuvės kaip kika ir pigiau viskas ir pasirinkimas didesnis tik nepamenu jos pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2009 02 12, 13:43)
Sveikos. gal kuri zinote koks drabuziu dydis prancuzu buldogo? vienur priskiriamas prie S, kitur prie M  g.gif

oj, labai priklauso kur pirksi unsure.gif internetu labai daug kas apsigauna... iš mano pastebėjimų, tai galima kažkiek orientuotis pagal tai, kokia yra ta rūbų linija, tarkim iš viso kaip ji yra matuojama:
ar prasideda xxs, xs, s, m, l, xl
ar s, m, l, xl, xxl

maždaug tokius du būdus esu pastebėjusi ir jie labai skiriasi! Tas pirmasis dažniausiai apima šuniukus nuo kilogramo iki nemažų veislių, o antrasis būdas dažnai būna pritaikytas veislėms maždaug nuo kokių 3-4 kg. Tai pirmuoju būdų prancūziukas tilptų maždaug tik į L, o antruoju būdu į M.

Tikiuosi, kad nors kažkuo padėjau g.gif
Atsakyti
geriausia matuot per nugaryte nuo sprando iki uodegos pradzios ir pirkdama pamatuok ir rubelio nugaryte
Atsakyti
prisisiunčiau visko apie cuciuku drabužius karsta.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 06 30, 09:50)
prisisiunčiau visko apie cuciuku drabužius karsta.gif .

Is kur siunteis? ax.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos
ax.gif as irgi pradejau siuti savo suniukui dzinsine striukute ir pasiltinima dar is peralono isiuvau ax.gif kai pabaigsiu galesiu idet parodyt
Atsakyti
QUOTE(WyWa @ 2009 09 23, 08:27)
Tas melynas rubelis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Reiks ir man megint panasu pasisiuti,gal kokiu iskarpu idetumet. 4u.gif Niekaip nesuprantu,kaip kojoms galinems sukirpti. doh.gif

kojytes jungiasi user posted image o paskui taip user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreivile: 23 rugsėjo 2009 - 08:31
QUOTE(jurg_ili @ 2009 09 24, 15:57)
O man vistiek nedaeina kaip pasiuti  doh.gif

gal taip suprasi user posted image
Papildyta:
QUOTE(indreivile @ 2009 09 24, 16:29)
gal taip suprasi user posted image

cia dar rankovyte pridejau na pirma susijungi taipuser posted image po to atverciam ir sujungiam ta juoda linijauser posted image na o po to kita pusyte taip pat smile.gif kai viskas padaryta tada galim rankovyte statyti ( ji turi buti jau pasiuta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreivile: 24 rugsėjo 2009 - 15:36
QUOTE(Ingaida @ 2009 09 24, 19:36)
Dzemperio noreciau,ba jam matau net namie salta,mes dar negalim eiti i lauka,tai pakaktu ir sltesio dzemperio.Siandien vel ziurejau parduotuvese,bet jam labai dideli blink.gif  pizdrikas jis dar pas mane ,sveria 750gr. 

Tik jau nerenkit šuniuko namie, ką jūs žiemą lauke darysit? Paskui išvis į lauką negalėsit išeit, sirgsit, grūdinkitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink* @ 2009 09 24, 21:59)
Tik jau nerenkit šuniuko namie, ką jūs žiemą lauke darysit? Paskui išvis į lauką negalėsit išeit, sirgsit, grūdinkitės  mirksiukas.gif

aciuks.gif Klausau ir vykdau. mirksiukas.gif Na,tikrai mergairtes nepykit uz tokius kvailus klausimus,pasisakymus,bet as pirma karta susiduriau su tokio mazumo suniuko auginimu blush2.gif
Tai tada tikrai nerengsiu,o as maniau kad jam salta ir namie bunant blink.gif
Atsakyti