Aure111- bent jau žiedelių galima litorinoje rasti(pati pirkau 40kg sveriančiam šuniui) manau ir senukuose arba ermitaže dar turėtų būti
Mike-pukuotukas- tas pintas super
Aure111- bent jau žiedelių galima litorinoje rasti(pati pirkau 40kg sveriančiam šuniui) manau ir senukuose arba ermitaže dar turėtų būti
Aš žiedelius ir visokius karabinus pavadėliams perku Senukuose, o grandinėles- Kikoje. Nors ir Senukuose yra grandinėlių, parduodamų metrais. Dideliam šuniui reikėtų pirkti tik suvirintus žiedus ir grandines, o sujungti pvz. su specialia jungtimi ( gal atrodys ne itin gražiai, bet bus tikrai patikima).
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2009 12 27, 14:29)
labai gražūs antkakliai, o kur dėti:1. padovanoti prieglaudoms
2. padovanoti draugų šunims
3. pardavinėti
4. kolekcionuoti
siaip kai kalbejau su veterinare, tai jos nuomone: saltis ateina suniukams per padukus, kaip ir zmogui jei kojos nesala ir paciam nera taip salta. tai kaip ir reikstu kad reikia suniukams deti batukus. o kai suniukui salta jo kailiukas pasisiause, ir gamtos taip sako suredyta kad pasisiausus kailiui suteikiama dar papildomos silumos suniukui. na manau isskyrus cia jorksyriukus, kurie neturi pavilnes ir plikucius suniukus.
Gal galit pasakyti is kokiu internetiniu svetainiu (ne lietuvisku) siunciates rubelius?
mano drauge siuntesi jorksyriukui is petedge.com
as ir pati visai noreciau atsisiust ka nors.
as ir pati visai noreciau atsisiust ka nors.
Sveiki, gal kas iš jūsų kur esate užmatete toki dalyka, šunu kelio kojos įtvara

http://img707.images...keliotvaras.jpg

http://img707.images...keliotvaras.jpg
QUOTE(Chansse @ 2010 01 25, 15:15)
is kokiu internetiniu svetainiu (ne lietuvisku) siunciates rubelius?
QUOTE(CreteIsland @ 2010 01 27, 17:05)
noreciau atsisiust ka nors
QUOTE(ci0rnitaaa @ 2010 01 28, 15:36)
gal kuri nors mokate pirkti prekes is ebay
QUOTE(Ritaa @ 2010 01 30, 10:28)
gal kas uzsisakote?
Internetinės parduotuvės.
sveikos gyvuneliu myletojos,
maniskis prancuzu buldogiukas labai megsta rengtis. rubeliu turi keturis
viena net teta numezge, toki silta ziemini. visada rubelius perku lietuviu parduotuvese, kazkaip i uzsienietiskas dar nesidairiau
maniskis prancuzu buldogiukas labai megsta rengtis. rubeliu turi keturis
pora pigių idėjų- žaisliukai iš senų džinsų...

Sveikos, noriu ir as pasirodyti savo meną
Čia pernai gūdžiais žiemos vakarais buvau užsikabinus savo šunei rūbelius siūti. visas iškarpas radau internete. Jei kam prireiktu, bandysiu padėt surast.

Šiaip tai man labiai gražiai ir jaukiai atrodo visokie rankų darbo megstinukai, švelniu spalvų su gėlytėm...
tik pati nemoku megsti
Gal kuri noretų keistis siūtą į megstą?

Šiaip tai man labiai gražiai ir jaukiai atrodo visokie rankų darbo megstinukai, švelniu spalvų su gėlytėm...