Įkraunama...
Įkraunama...

Šunų rūbai

Mike-pukuotukas- tas pintas super thumbup.gif

Aure111- bent jau žiedelių galima litorinoje rasti(pati pirkau 40kg sveriančiam šuniui) manau ir senukuose arba ermitaže dar turėtų būti ax.gif
Atsakyti
Aš žiedelius ir visokius karabinus pavadėliams perku Senukuose, o grandinėles- Kikoje. Nors ir Senukuose yra grandinėlių, parduodamų metrais. Dideliam šuniui reikėtų pirkti tik suvirintus žiedus ir grandines, o sujungti pvz. su specialia jungtimi ( gal atrodys ne itin gražiai, bet bus tikrai patikima). mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2009 12 27, 14:29)
Vakarais užsiimu antkaklių gaminimu. Tik kur juos reiks dėti- neįsivaizduoju. biggrin.gif
labai gražūs antkakliai, o kur dėti:
1. padovanoti prieglaudoms
2. padovanoti draugų šunims
3. pardavinėti
4. kolekcionuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip kai kalbejau su veterinare, tai jos nuomone: saltis ateina suniukams per padukus, kaip ir zmogui jei kojos nesala ir paciam nera taip salta. tai kaip ir reikstu kad reikia suniukams deti batukus. o kai suniukui salta jo kailiukas pasisiause, ir gamtos taip sako suredyta kad pasisiausus kailiui suteikiama dar papildomos silumos suniukui. na manau isskyrus cia jorksyriukus, kurie neturi pavilnes ir plikucius suniukus.
Atsakyti
Gal galit pasakyti is kokiu internetiniu svetainiu (ne lietuvisku) siunciates rubelius?
Atsakyti
mano drauge siuntesi jorksyriukui is petedge.com 4u.gif
as ir pati visai noreciau atsisiust ka nors.
Atsakyti
Sveiki, gal kas iš jūsų kur esate užmatete toki dalyka, šunu kelio kojos įtvara unsure.gif

user posted image
http://img707.images...keliotvaras.jpg
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2010 01 25, 15:15)
is kokiu internetiniu svetainiu (ne lietuvisku) siunciates rubelius?

QUOTE(CreteIsland @ 2010 01 27, 17:05)
noreciau atsisiust ka nors

QUOTE(ci0rnitaaa @ 2010 01 28, 15:36)
gal kuri nors mokate pirkti prekes is ebay

QUOTE(Ritaa @ 2010 01 30, 10:28)
gal kas uzsisakote?

Internetinės parduotuvės.
Atsakyti
sveikos gyvuneliu myletojos,
maniskis prancuzu buldogiukas labai megsta rengtis. rubeliu turi keturis smile.gif viena net teta numezge, toki silta ziemini. visada rubelius perku lietuviu parduotuvese, kazkaip i uzsienietiskas dar nesidairiau smile.gif
Atsakyti
pora pigių idėjų- žaisliukai iš senų džinsų...

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As nusimezgu rubelius smile.gif

RŪBELIAI
Atsakyti
Sveikos, noriu ir as pasirodyti savo meną biggrin.gif Čia pernai gūdžiais žiemos vakarais buvau užsikabinus savo šunei rūbelius siūti. visas iškarpas radau internete. Jei kam prireiktu, bandysiu padėt surast.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Šiaip tai man labiai gražiai ir jaukiai atrodo visokie rankų darbo megstinukai, švelniu spalvų su gėlytėm... ax.gif tik pati nemoku megsti sad.gif Gal kuri noretų keistis siūtą į megstą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varnikė: 14 rugsėjo 2010 - 13:54