Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimas, nevirškinimas

Sveikos merginos,

Jaučiu gausiu velnių, bet to čia ir rašau :/ žodžiu, gali būti, kad laukiuosi, bet laikykim, kad taip ir yra..
Mano viduriai nuo paskutinės ovuliacijos kažkoks siaubas, pilvą pučia, tai paleidžia vidurius, tai jie užkietėja... Žodžiu ir skauda ir pykina ir visi kiti negerumai... Ir neištvėriau. Pasidariau naminę klizmą. Stipri karšto vandens srovė į išeinamąją angą ir taip tas vanduo įbėga ir išbėga su visu turiniu, pili ir išpili iki kol jau bėga visiškai švarus vanduo. Taip anksčiau darydavau labai dažnai ir dėl to puikiai jausdavausi ir oda švaresnė ir lengvuvo jausmas ir svoris neauga.. Buvau jau kaip priklausoma nuo to ir planuodama leliuką, nujausdama, kad nelabai sveika buvau ilgai to nedarius, bet kai prasidejo visos tos problemos neištvėriau ir pasidariau... Ar galėjo pakenkti vaisiui... Vis dėl to ten taip arti.. ir gali kažkiek vandens praleisti, be to jis pakankamai karštas, žodžiu, dabar graužiuosi... Kaip manot ar galėjo pakenkt, ar galiu dabar dėl to persileist...

Atsakyti
Tai kad Jūs net nežinote, ar laukiatės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2014 11 07, 15:13)
Tai kad Jūs net nežinote, ar laukiatės rolleyes.gif

Gal nereikia tokių atsakymų, nes tuoj baisu bus ir klaust. Jei kažkas turi klausimų apie tai, kas galima ir negalima nėščiai, kas kenkia ir nekenkia, tai kažkaip nelabai graž atšaut: tu ne nėščia. Ir išvis planuojančių skyrelyje nemažai tokių, kuriem sunkiai sekasi pastoti, todėl iš Jūsų pusės labai nejautru taip atsakyti. Lyg neturiu teisės sulaukti atsakymo apie nėštumą, kol neturiu gydytojo pažymos.
Atsakyti
shem, na kokios naujienos? Kaip jaučiatės? 4u.gif

Nuo užkietėjusių vidurių vienareikšmiškai, tik kivis. Kas rytą pradedu nuo pusės puodelio vandens, tik tiek galiu prisiversti išgerti ir kokie 1-2 kiviai. Laike 7-8 val. prasideda judėjimas ir ženkliai palengvėja. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Oj, aš nesėkminga. Po to praėjo pora dienų atsikėliau su skausmais dideliais, nėjau į tualetą, ten ne tai, kad kraujas, o juodi krešuliai, nuėjau į polikliniką, nusiuntė į ligoninę su diagnoze gręsiantis persileidimas, ten pirmiausiai pasakė, kad keistas atsivėręs gimdos kaklelis, tada pasižiūrėjo, pasižiūrėjo echoskopiškai, padarė hcg, progesterono tyrimus ir pasakė, kad 5 sav. nėštumas jau kurį laiką nesivystantis. Taip persileidau ir tiek. Po to dar apturėjau 6sav. ektopinį nėštumą kiaušidėje.
verysad.gif verysad.gif Va tokia istorija, arba nieko, arba nesėkmės. Dėl to ir tokia pikta, kai senbuvės nesiskaito su planuojančiom ir katik katik iškeptom nėštukėm. Nes tada yra pats laikas klaust ir rūpintis, o nei kai vėlu jau pasakot..
Labai gražu žiūrėt į Jūsų liniuotę smile.gif Sveikinu ir linkiu lengvo nešiojimo ir nuostabaus leliuko
Atsakyti
Dėkui,
Shem, labai jus užjaučiu. Stiprybės jums, ne viskas ir man buvo labai gražu. Nėštumas jau trečias, o auginu tik vieną vaiką. Tikiuosi, kad šį kartą sulauksim ir vėl Dievo stebuklo. Svarbiausia tikėkit ir nepraraskit vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 18 vasario 2015 - 23:41
sweikos, o kaip galvojat jei valgyt pusryciams jogurtą? ar padėti spręst kietų vidurių bėdą.
Atsakyti
QUOTE(ElindreAugliene @ 2015 03 16, 16:40)
sweikos, o kaip galvojat jei valgyt pusryciams jogurtą? ar padėti spręst kietų vidurių bėdą.

man siek tiek padeda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elindree @ 2015 03 16, 16:40)

Natūralus jogurtas su linų sėmenim arba chia sėklom. Tik nepirkit tų saldžių, jie netinka. O jei dar suvalgytumėt vaisų kokį, būtų išvis šaunu. Prieš valgį nepamirškit stiklinės vandens (15-30min, pvz)
Atsakyti
"Pavijau" šitą bėdą per savaitę biggrin.gif vanduo, vanduo, kiviai, vanduo ir daug šviežių daržovių, vaisių... Problemų nebėr.
Atsakyti
girdejau apie kyvius, reiks isbandyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2015 05 01, 23:47)
girdejau apie kyvius, reiks isbandyt thumbup.gif

Man ir kiviai atradimas buvo. Ryte vandenuko stiklinė, porą kivių ir thumbup.gif
Atsakyti