Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 02 24, 16:41)
pridejau daug foto is visu pusiu  blush2.gif
dabar lauksiu nuosirdzios kritikos  4u.gif

As manau, kad nieko dar negalima spresti g.gif Matosi, kad viena puse labiau patinusi, ir galiukas zenkliai istines dar. Nosies nugarele labai graziai nusileidus wub.gif O visa kita turetu susileisti eigoje, bent man taip atrodo g.gif Jugi tik menuo praejo...
Man jau 13 dienu, bet net nugarele dar isvis nenusileidus schmoll.gif bet as nepainikuoju, nes zenkliai matosi konkretus istinimas unsure.gif Vat po puses metu, galima ir panika bus skleisti, o dabar.... Tikiuosi kantrybes uzteks belaukiant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 24 vasario 2010 - 17:18
QUOTE(Honey @ 2010 02 24, 17:01)
DolceVita, ...Nesijaudink, viskas su laiku sustos į savo vietas, graži ta tavo nosytė bus, jau dabar matosi

aciu Honey uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 24, 17:01)

drinks_cheers.gif Praktiskai zodis zodin biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 02 24, 15:10)
Labai gerai parasei, angelinka, Honey nosyte labai naturaliai atrodo, o vat mano tai tikrai matysis kad operuota, maza to dar ir  KAS operavo  bus aisku doh.gif  biggrin.gif

O lieciant jautesi ta kuprele ar ne?

Pritariu Kitai, jeigu tau gerai, kam rūpi ką kiti žmonės galvoja. Juk ir op dareisi ne dėl kitų, o dėl savęs mirksiukas.gif Nors mano aplinkoje iki šiol nieks nepastebėjo, kad plastinė op buvo daryta arba tyli ir nieko nesako (kuo abejoju), kiti žmonės labiau savim užsiėmę nei mūsų nosytėm biggrin.gif

Ne, nieko nesijautė iš pradžių, nugarėlė buvo lygut lygutėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanukia @ 2010 02 24, 13:00)
Sveikutes  smile.gif  tiek visko cia priskaiciau, kad nusprendziau ir as savo patirtimi pasidalinti. Pries pusantru metu dariausi nosies op kaune pas G.P. ir likau labai nepatenkinta rezultatu verysad.gif tad nepatariu pas ji darytis schmoll.gif

blink.gif sveika,mane irgi papeckys buvo 2 kartus taip sutvarkes,kad buvau virtusi i antzmogi ne su nosim,o su gumulo gabalu(neperdedu).Dabar neseniai pasidariau 3 operacija uzsienyje,mane siek tiek sutvarke..linkiu tau didziausios sekmes..
Atsakyti
Sveikos!

DolceVita, pritariu Honey ir Citrutei - jau dabar taip grazu, tai kas bus veliau wub.gif kad man taip atrodyt po menesio nuo op..
Citrute, irgi liuks atrodo nosiukas wink.gif
Kita, super pasidarbuota su tavaja nosyte - dabar tik i modelius thumbup.gif

o as jau kaupiuos po truputi - ateinanti antrad jau operuosiuos, tai matyt busiu pirmoji is cia ant kurios ponas Radzevicius rodys ka sugeba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arkana: 24 vasario 2010 - 17:53
QUOTE(Desert @ 2010 02 24, 15:10)
Labai gerai parasei, angelinka, Honey nosyte labai naturaliai atrodo, o vat mano tai tikrai matysis kad operuota, maza to dar ir  KAS operavo  bus aisku doh.gif  biggrin.gif
Sveika, o gal jau zinai pas ka operuosies ar buvai konsultacijoje?
O lieciant jautesi ta kuprele ar ne?

Desert,tai kad man tavo rezultatas vienas graziausiu s visu ir net nezinau,kas tau toj nosytej nepatinka.O as kalbejau apie visokius amzina atilsi maikolus dzeksonus ir jo pusseseres lotuliukas.gif
O siaip as pries tai gyvenau su baisia nosimi,kuria visi pastebedavo kad operuota..Ner baisiau,kai visi klausdavo ar mano nosis operuota,o paskui kodel taip keistai padaryta?Buivo labai skaudu,aciu dievui kosmaras jau praeityje.O dabar jei kas paklaustu,sakyciau taip,operuota ir esu labai patenkinta tuo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 02 24, 19:52)
blink.gif sveika,mane irgi papeckys buvo 2 kartus taip sutvarkes,kad buvau virtusi i antzmogi ne su nosim,o su gumulo gabalu(neperdedu).Dabar neseniai pasidariau 3 operacija uzsienyje,mane siek tiek sutvarke..linkiu tau didziausios sekmes..

o as galvoju pataupyti pinigelius ir pas Vitku vaziuoti smile.gif pas ji brangu, bet gal nepadarys taip kaip G.P. padare blink.gif I uzsieni neturiu galimybiu nuvaziuoti, nors zinau, kad rusijoje gerai nosies op atlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 02 24, 17:41)
pridejau daug foto is visu pusiu  blush2.gif
dabar lauksiu nuosirdzios kritikos  4u.gif

Man atrodo,kad tavo nosiukas jau grazeja!Matoi dar ryskiai sutinimas,cia kiekvienai skirtingai atslugsta.Man jau 3 men praejo ir dar jauciu tinima.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 24, 14:21)
Ji susimest negali, kuprelė arba yra, arba nėra tik per nugarėlės patinimą to dar nesimato smile.gif Na, bent jau man taip buvo, kad viskas pasirodė tik nuslūgus tam didžiajam tinimui (po maždaug 6 mėn), paskui viskas po truputį "susėdo". O kas liko, tas jau liko ax.gif

tai taip ilgai sluksta tinimas?as jau galvoju kad niekas zymiai nebesikeis tik siek tiek...ar blogai galvoju,noreciau kad dar galiukas susitvarkytu ir sonai nosies nusileistu. unsure.gif

QUOTE(Katka @ 2010 02 24, 15:13)
Matau, Papečkio gerbėjų gretos auga

DolceVita kaip gi tu laikaisi? Kaip jautiesi? Matai, laikas kaip greitai bėga  mirksiukas.gif Ar keičiasi dar kas? Gal vėl pasirodytum  4u.gif

Aušrie, o tavo nosiukas dar keičiasi, ar atrodo jau beveik taip pat?

Kateete Kriste (Kraisle gal dabar?) o tu ar jau visiškai susigyvenai su nauja savo nosyte?

Greitai čia viskas praėjo, greitai atsigavot, mergaitės.

gyvent juk reikia su naujaja nosimi biggrin.gif viliuosi kad gyd.pasakys man kad dar sumazes viskas,kai nueisiu i konsultacija.nes tokia likti nelabai noreciau.is profilio viskas liuks.nosyte tiesesne jau,bet is priekio idomiai atrodo g.gif meginu liesti nosies gala kietokas toks kazin ar susitrauks dar ten kas.seip gyd.sake kad oda turi susitraukti,juk nosis didele ti buvo o paskui sumazejo.cia kaip po gimdymo oda traukiasi.o tas procesas ilgas?(klausimas jau gimdziusioms) smile.gif nes tokios patirties dar neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Nanukia @ 2010 02 24, 19:00)
o as galvoju pataupyti pinigelius ir pas Vitku vaziuoti  smile.gif pas ji brangu, bet gal nepadarys taip kaip G.P. padare blink.gif  I uzsieni neturiu galimybiu nuvaziuoti, nors zinau, kad rusijoje gerai nosies op atlieka  smile.gif

as buvau pas Vitku,bet jis nezinojo ka darytisu mano nosimi,per sunkus jau buvo atvejis..Tad jau teko kazko uzsienyje ieskoti.Pabandyk pas Vitku,jis tikrai geras chirurgas.O rusijoj tai nezinau,paziurek ga la ka rasi,butinai cia parasyk,idomu ax.gif as rusiskai nemoku skaityti:(
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 02 24, 19:11)
as buvau pas Vitku,bet jis nezinojo ka darytisu mano nosimi,per sunkus jau buvo atvejis..Tad jau teko kazko uzsienyje ieskoti.Pabandyk pas Vitku,jis tikrai geras chirurgas.O rusijoj tai nezinau,paziurek ga la ka rasi,butinai cia parasyk,idomu ax.gif as rusiskai nemoku skaityti:(

Sveikute!
Pamenu,kad sakei,jog numatoma op tavo nosytei. Tai ar gerai dabar padarė?Patenkinta?
Jei pameni, aš rašiau,kad ir mane stipriai suluošino vienas ch.. Buvau konsultacijoj pas Jankūną Klaipėdoje - liepė palaukti dar metus ir atvažiuoti,tuomet žiūrės ką galima padaryti ir kuo pagelbėti. Dabar lygiai metai po antros op blush2.gif
Matau pasikeitė slaptaž., jei nesunku įmeskit į az verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausrie @ 2010 02 24, 14:17)
va del tos nugareles..man tas pats..jauciu grubleta kaula... tai ciuju susimes ir man kokia 1 mm kuprele..ech doh.gif na tiek, kad mano seniau kupra buvo ohoho  lotuliukas.gif  na bet cia tik pati taip svarstau, va ryt einu pas daktara i apziura tai isklausinesiu 4u.gif  ax.gif

Man gyd sakė,kad tą kaulą reikia su pirštu kartais spaudžiant palaikyti,kad randėjimo nebūtų. Dar labai nedaug laiko praėjo - nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti