Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(kraisle @ 2010 02 24, 20:05)
tai taip ilgai sluksta tinimas?as jau galvoju kad niekas zymiai nebesikeis tik siek tiek...ar blogai galvoju,noreciau kad dar galiukas susitvarkytu ir sonai nosies nusileistu. unsure.gif
gyvent juk reikia su naujaja nosimi biggrin.gif viliuosi kad gyd.pasakys man kad dar sumazes viskas,kai nueisiu i konsultacija.nes tokia likti nelabai noreciau.is profilio viskas liuks.nosyte tiesesne jau,bet is priekio idomiai atrodo g.gif meginu liesti nosies gala kietokas toks kazin ar susitrauks dar ten kas.seip gyd.sake kad oda turi susitraukti,juk nosis didele ti buvo o paskui sumazejo.cia kaip po gimdymo oda traukiasi.o tas procesas ilgas?(klausimas jau gimdziusioms) smile.gif nes tokios patirties dar neturiu.

man irgi sake,kad nosies galiukas susitrauks,nes ten tik oda toki vaizda sudaro,bet deja tik viena puse susitrauke,o kita liko tokia pati doh.gif dar sake,kad vienoje pertvaros puseje esantis gumbas, tai ne kreiva nosis, o tik randas, kuris susitrauks, bet jau pusantru metu laukiu kol susitrauks, bet vaizdelis nesitaiso verysad.gif tikiuosi, kad tau taip nebus ir viskas su tavo nosiuku bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 24, 14:21)
Ji susimest negali, kuprelė arba yra, arba nėra tik per nugarėlės patinimą to dar nesimato smile.gif Na, bent jau man taip buvo, kad viskas pasirodė tik nuslūgus tam didžiajam tinimui (po maždaug 6 mėn), paskui viskas po truputį "susėdo". O kas liko, tas jau liko ax.gif

aj, tai as cia greitai noriu rezultato biggrin.gif doh.gif ir dar kai prissifantazuoju, pati pradedu kazka imatyti, nors patinimas juk dar nenusluges blush2.gif
QUOTE(Katka @ 2010 02 24, 15:13)

Aušrie, o tavo nosiukas dar keičiasi, ar atrodo jau beveik taip pat?

man tai ji tokia pat..na tik sumazejes galiukas gal ir pati jau.. bet tikiuosi dar trauksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanukia @ 2010 02 24, 13:00)
Sveikutes  smile.gif  tiek visko cia priskaiciau, kad nusprendziau ir as savo patirtimi pasidalinti. Pries pusantru metu dariausi nosies op kaune pas G.P. ir likau labai nepatenkinta rezultatu verysad.gif tad nepatariu pas ji darytis schmoll.gif

O jei galima konkrečiau, ką ne taip padarė? Pati dabar dairausi gydytojų Kaune ar Vilniuje, tai įdomu viskas. Ir kainas aišku lyginu. Tai žiūriu, kad Papečkio klinikoje kaina palyginus nedidelė (lyginti su kitomis). Įdomu, ar operacijos sėkmei turi įtakos kaina.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 24, 19:05)
tai taip ilgai sluksta tinimas?as jau galvoju kad niekas zymiai nebesikeis tik siek tiek...ar blogai galvoju,noreciau kad dar galiukas susitvarkytu ir sonai nosies nusileistu. unsure.gif

Nežinau kiek tau laiko praėję po op, bet man chirurgas sakė, jog tik po 6 mėn apskritai matosi rezultatas, kuris jau panašus į būsimą nosytę. Visas patinimas "nueina" per ~12 mėn, kartais net dar ilgiau, jei žmogus linkęs tinti (pvz, mano atveju). Galiuko tinimas praeina pats paskutinis, pirmas to požymis - jis pradeda minkštėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 02 24, 23:12)
O jei galima konkrečiau, ką ne taip padarė? Pati dabar dairausi gydytojų Kaune ar Vilniuje, tai įdomu viskas. Ir kainas aišku lyginu. Tai žiūriu, kad Papečkio klinikoje kaina palyginus nedidelė (lyginti su kitomis). Įdomu, ar operacijos sėkmei turi įtakos kaina..  g.gif

Tai as irgi ieskojau kur pigiau, todel ji ir pasirinkau. Beto senesniuose forumuose buvau skaiciusi,kad vienai panelei jis lb graziai padare nosiuka, tai ilgai nebesvarsciusi ir uzsirasiau pas ji. pries kelis psl jau rasiau, ka jis man ne taip padare. Nosis is priekio tapo asimetriska kaip apverstas klaustukas doh.gif o man tik reikejo, kad kupreles neliktu verysad.gif O kai nuvaziavau po operacijos pas ji pasikoncultuoti, tai jis pasake, kad cia viskas gerai, visai ji nekreiva ir yra daug merginu,kuriu veido bruozai ar atskiros ju dalys nera simetriski doh.gif kai priprasiau, kad bent nosies galiuka patvarkytu, tai patvarke, bet su vietine nejautra,todel neuzmigau ir ,,dalyvavau"savo operacijoje su samone. Po op zinoma vaizdelis tik iskart pasirode geriau, nes istine buvo, o kai atslugo, pamaciau, kad viskas taip pat verysad.gif na nzn, gal jis kam ir yra padares gerai,bet man tai tikrai ne...
Atsakyti

QUOTE(kraisle @ 2010 02 24, 18:05)
cia kaip po gimdymo oda traukiasi.o tas procesas ilgas?(klausimas jau gimdziusioms) smile.gif nes tokios patirties dar neturiu.

zinai, cia visoms labai individualiai. man su pirmu vaiku oda susitrauke gal per savaite, o su antru reikejo jau kokio menesio, kad ji visiskai butu tokia kokia buvo.
nors su nosyte turbut pilvo nepalyginsi, nes visu jusu po op nosytes dar istinusios 4u.gif
Atsakyti
As truputi ne i tema, bet gal kuri forumiete besioperuodama nosiuka daresi ir apatiniu voku plastine operacija? Buciau dekinga uz info apie pasirinkta chirurga.
Atsakyti
QUOTE(Nanukia @ 2010 02 25, 07:39)
Tai as irgi ieskojau kur pigiau, todel ji ir pasirinkau.  Beto senesniuose forumuose buvau skaiciusi,kad vienai panelei jis lb graziai padare nosiuka, tai ilgai nebesvarsciusi ir uzsirasiau pas ji. pries kelis psl jau rasiau, ka jis man ne taip padare. Nosis is priekio tapo asimetriska kaip apverstas klaustukas doh.gif  o man tik reikejo, kad kupreles neliktu verysad.gif O kai nuvaziavau po operacijos pas ji pasikoncultuoti, tai jis pasake, kad cia viskas gerai, visai ji nekreiva ir yra daug merginu,kuriu veido bruozai ar atskiros ju dalys nera simetriski doh.gif  kai priprasiau, kad bent nosies galiuka patvarkytu, tai patvarke, bet su vietine nejautra,todel neuzmigau ir ,,dalyvavau"savo operacijoje su samone. Po op zinoma vaizdelis tik iskart pasirode geriau, nes istine buvo, o kai atslugo, pamaciau, kad viskas taip pat verysad.gif na nzn, gal jis kam ir yra padares gerai,bet man tai tikrai ne...

Kam jis gerai padare tai tk atsitiktinumas,net cia vienas vaikinas,kuriam tikrai neblogai padare rase,kad kai jam nueme gipsa tai ir pats papeckys nustebo,oj kaip gerai issejo..O kam blogai padare yra simtai,seniau skaiciau skundai.lt kiek buvo nusiskundimu apie ji,bet jie kazkaip paslaptingai buvo istrinti.mane tai is vis suluosino subjaurojo kaip galejo.As neiisivaizduoju kaip zmones dar pamate mano nuotraukas galetu pas ji eiti,taigi nesiaip negrazia nosyte padare.Jam tikrai viena kart blogai baigsis.Gaila buvau jauna durna,neissaujojau visokiu sutarciu,kvitu,cekiu,tikrai dabar eiciau pas advokatus.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 25, 01:42)
Nežinau kiek tau laiko praėję po op, bet man chirurgas sakė, jog tik po 6 mėn apskritai matosi rezultatas, kuris jau panašus į būsimą nosytę. Visas patinimas "nueina" per ~12 mėn, kartais net dar ilgiau, jei žmogus linkęs tinti (pvz, mano atveju). Galiuko tinimas praeina pats paskutinis, pirmas to požymis - jis pradeda minkštėti smile.gif

na praejo laiko tikrai dar nedaug.tik menesis ir savaite ax.gif reikia ziureti i viska optimistiskiau turbut ir tiketis kad dar yra laiko ir viskas susitvarkys. biggrin.gif
Ausrie pasakok kaip konsultacija pas Jankuna?viska pasakok rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 02 25, 14:25)
na praejo laiko tikrai dar nedaug.tik menesis ir savaite ax.gif reikia ziureti i viska optimistiskiau turbut ir tiketis kad dar yra laiko ir viskas susitvarkys. biggrin.gif
Ausrie pasakok kaip konsultacija pas Jankuna?viska pasakok rolleyes.gif

na va, jau grizau smile.gif labai ilgai neuztruko, paziurejo, nufotografavo vel... siaip pakalbejom apie operacijas, nepatenkintus klientus biggrin.gif thumbup.gif sake dabar pasirodyti po 4 menesiu kazkur.. sake, kad nosis dar tikrai slugs, sako manau mazes is sonu apie 3-4 mm.. pasakiau, kad gerai jauciuosi, jau sportuoju, sako tai gerai smile.gif tik kad nosi saugociau, ant jos nenukrisciau smile.gif siaip sako jau po 4 sav kaulas sugija taip, kad sunku ji isgudinti.. sako kai darau operacijas net stebiuosi kaip taip sulauzyta isdraskyta nosis sugyja , bet sako taip buna biggrin.gif klause kaip kvepavimas, sakiau labai gerai kviepuoju. del to gumbelio paciupinejo, sake turetu nusesti palaipsniui po truputi.. jau pusti galiu, bet as jau puciu senokai blush2.gif po truputi, nes sloga buvo uzpuolusi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 25 vasario 2010 - 13:43
QUOTE(Ausrie @ 2010 02 25, 13:42)

thumbup.gif super, turbut, dar daugiau optimizmo pridejo 4u.gif
P.S. o tai kada realiai galima imti pusti nosi? as pries kelias dienas buvau pas LOR ir sake jau po truputi pusti g.gif nors praeje buvo apie 11 dienu unsure.gif Kadangi as esu alergiska vos ne viskam, tai man ta sloga istisine... jau du butelius juros vandens ispurskiau, kiek dar saugotis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrute: 25 vasario 2010 - 13:53
QUOTE(citrute @ 2010 02 25, 14:50)
thumbup.gif  super, turbut, dar daugiau optimizmo pridejo  4u.gif
P.S. o tai kada realiai galima imti pusti nosi? as pries kelias dienas buvau pas LOR ir sake jau po truputi pusti  g.gif  nors praeje buvo apie 11 dienu  unsure.gif  Kadangi as esu alergiska vos ne viskam, tai man ta sloga istisine... jau du butelius juros vandens ispurskiau, kiek dar saugotis?  g.gif

na as dar ziuriu, kad si nosike jau tikrai geresne man uz buvusia biggrin.gif tai ziuriu optinistiskai..o pusti taip as pradejau praejus kazkur 3-4 sav, bet ir taip nestirpiai.. labai atsargiai... bet ir dar nepuciu taip kaip seniau ( cray.gif ) biggrin.gif kad ta nosi visa nuniurkydavau dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrie: 25 vasario 2010 - 14:12