Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 09, 18:55)
lotuliukas.gif Labai graziai atrodai siose nuotraukuose smile.gif Turbut gera nuotaika dar prideda grozio  wub.gif  thumbup.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 09, 19:34)
oi, as niekaip neatsidziaugiu, kad paklijavus pleistra pagrazejo mano nosis, siandien irgi viskas gerai, gal sakau as ten koki ora isminkiau is jos  lotuliukas.gif

siandien vienai draugei issiunciau 2 nuotraukas pries ir 2 po op (idejau jas ir i musu dezute) ir klausiu, ar matai koki skirtuma. Ji atraso, na taip, 2 nuotraukos tavo, o 2 ne tavo  lotuliukas.gif  Tikrai labai smagu!  thumbup.gif
Papildyta:
Sveika, Angelinka,

kaip jautiesi? kaip nosiukas? vis grazeji?  4u.gif

4u.gif labas brangioji,kaip tik ziurineju tavo nuotraukas:)Zinai,tikrai labai graziai atrodai,nosyte irgi gerai,tikrai zymiai geriau nei pries tai,patinimas mazesnis.Bet kas labiausiai man patiko,tai veido israiska,tokia rami,atsipalaidavusi,matosi,kad daug geriau jautiesi siandien:wub: Tau tinka prie veiduko nosyte,tikrai neturetum liudeti schmoll.gif O man viskas gerai,nosis tikrai zymiai geriau atrodo,nors ir yra toks kreivumas biski,gumbelis.Bet ka padarysi,dziaugiuosi kad dar ir taip gavosi is to ka turejau mirksiukas.gif Reikes ir vel man pasifotkint,bet ne siandien,nes vakar gerai pasvenciau moters diena,tai veidas visas ispurtes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 09, 18:55)
taip, manau prispaudzia minkstuosius audinius, bet jei tau neliepe klijuoti tai gal nereikia  g.gif  o pleistarai tie, kur po op itvaras buvo prilipintas  mirksiukas.gif  o daugiau nelabai ka turiu apie ta procedura ka pasakyti  blush2.gif  klijuoju ir tiek

Aciukas 4u.gif Na ryt nuleksiu nusipirkti ir pameginsiu ta viena puse paklijuot ax.gif tik vis meginu suprasti kaip klijuot, jei as noriu viena puse priploti, tai tik ta puse uzklijuot ar per nugarele i kita puse tempti kaip balna g.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
klijuok kaip balna mirksiukas.gif
bet atsargiai, kad neprisidirbtum g.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 09, 19:16)
klijuok kaip balna  mirksiukas.gif 
bet atsargiai, kad neprisidirbtum  g.gif

Aciu, taip ir maniau drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
citrute, pirmiausia pasitark su savo chirurgu prieš klijuodama pleistrą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 09, 19:26)
citrute, pirmiausia pasitark su savo chirurgu prieš klijuodama pleistrą. mirksiukas.gif

Vienas atostogauja, su kitu po op nebendravau g.gif Siandien vakare nosis tiesi g.gif kazin kiek ilgai visa ta reikala, stresa kelianti, reikes kesti g.gif tai tiesi, tai kreiva ir taip be galo... doh.gif
Atsakyti
Citrute, Yuotube apie pleistrus nemažai yra medžiagos mirksiukas.gif

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 09, 19:55)
beja, akm aktualu, man ka tik atrase S.V del to siulo, kuris neistirpo, kad reikia vaziuoti pas ji ir butinai isimti  unsure.gif  kaip bijau, siaubas, juk jau viskas sugije, tai kaip ten ji istrauks, numirsio ant to gultelio, jau dabar siurpai eina per kuna is baimes  unsure.gif    unsure.gif

blink.gif blink.gif eina ...
Atsakyti
MERGAITES, NEGI DAUGIAU NIEKAM SIULO NERA ???? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 09, 20:28)
MERGAITES, NEGI DAUGIAU NIEKAM SIULO NERA ????  g.gif  unsure.gif

As tikrai nieko nejauciu schmoll.gif Kadangi po siulu isoriniu istraukimo dar vaiksciojau pas LOR, kad issiurbtu, tai LOR man is vidaus iseme kelis siulus, kad nesimaisytu, butent kur pertvara. Dabar, atrodo, viskas svaru g.gif
Atsakyti
DolceVita papuolėm su tuo siūlu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
-DolceVita- atrodai super thumbup.gif taip pavasariskai wub.gif
O mano nosis gyvena savo savarankiska gyvenima, nenori keistis nu visai doh.gif tiesa, ta vieta tarp snerviu susitrauke biski, nors tiek gerai cool.gif laukiu toliau...
Mergaites, o ejote i soliariuma po op? Siaip nesu ju fane, bet pora kartu i metus nueinu spalva sulyginti.
Papildyta:
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 09, 20:28)
MERGAITES, NEGI DAUGIAU NIEKAM SIULO NERA ????  g.gif  unsure.gif

g.gif Man daug visokiu buvo, bet istraukiau pati.
O tas siulas baltas ar violetinis?
Atsakyti