Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Labas visoms, as irgi labai noreciau pamatyti jusu nuotraukytes. Vasaros pabaigoje zadu darytis OP, tai kasdien skaitau foruma, ir vis labiau pradedu panikuoti po visu jusu pasisakymu... verysad.gif Labai idomu butu pamatyti ar tikrai viskas taip blogai kaip jus sakot? unsure.gif Butinai ir savo foto ikelsiu po OP, o jei kam bus idomu, galesiu ikelti ir foto kaip dabar atrodau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 10, 00:27)
na tegu man S.V. pakarpines ir pasiziures tuo paciu, kas ten prie ko, tikiuosi, kad labai neskaudes  unsure.gif

cha cha cha

nekreipkit į mane dėmesio, aš taip pat turiu tokį siūlą
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Nepanikuokit mergaites del siulo smile.gif juk tiek iskentet, tai tas siulas bus niekai! smile.gif

vis laukiu Arkanos g.gif

dionide
, pas ka ketini darytis op? kokios tavo bedos su nosyte? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 10 kovo 2010 - 07:55
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 10, 06:54)
Labas rytas smile.gif
Nepanikuokit mergaites del siulo smile.gif juk tiek iskentet, tai tas siulas bus niekai! smile.gif

vis laukiu Arkanos  g.gif

dionide
, pas ka ketini darytis op? kokios tavo bedos su nosyte? smile.gif

As jau rasiau ka ketinu darytis, tik pries kelias dienas pasikeiciau prisijungimo varda, del to gal ir nepameni. Bet galiu priminti mirksiukas.gif
Na man ji visiskai nepatinka noreciau legvai riestos, del to man reiketu pacia nosyte susiaurinti, siek tiek patrumpinti, sumazinti galiuka ir pakelti... Ir dar LOR pertvara siek tiek tiesins. As vis galvoju, o ar padaro smailesni galiuka? Pas mane jis labai toks apvalus, o ir is priekio nosyte atrodo plati, noreciau tikrai siauresnes...
O darytis ketinu pas Jankuna, jau buvau konsultacijoj. Noriu kuo greiciau, bet galesiu tik vasaros pabaigoje darytis... verysad.gif
Atsakyti
as irgi laukiu Arkanos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 03 10, 00:28)
cha cha cha

nekreipkit į mane dėmesio, aš taip pat turiu tokį siūlą

Katka, tai tu jau po op? bigsmile.gif
Atsakyti
parasiau S.V. toki laiskeli:
"dar norejau pasiteirauti, ar ta procedura ( vidinio siulo traukimo praejus nuo op 7 sav ) bus labai nemaloni, ar reikia tam psichologiskai pasiruosti, nes jau dabar keliai virpa pagalvojus smile.gif )
atrase, kad:
" Istrauksiu per sekunde ,tikrai nevirpekite del to." biggrin.gif tai gal nebus labai skaudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 03 10, 15:01)
parasiau S.V. toki laiskeli:
"dar norejau pasiteirauti, ar ta procedura ( vidinio siulo traukimo praejus nuo op 7 sav ) bus labai nemaloni, ar reikia tam psichologiskai pasiruosti, nes jau dabar keliai virpa pagalvojus smile.gif )
atrase, kad:
" Istrauksiu per sekunde ,tikrai nevirpekite del to."  biggrin.gif  tai gal nebus labai skaudziai smile.gif

Dolce, Dolce, gi stipri motera esi mirksiukas.gif du sunus pagimdei, o cia kazkoks siuliukas tau ramybes neduoda, nebijok 4u.gif
Kaip gerai kad paklausei SV, manau dabar daug geriau jautiesi?
Atsakyti
Desert,

nebijociau tikrai, bet labai jau jis idomiai yra pritvirtintas, desinej pusej matosi, o kairej pusej nesimato, tai bijau, kad jis nebutu, kaip cia pasakyti, gal "apauges" audiniais, nes jei apauges - tai patikek, traukiant labai saldu butu, o jei jis ir turi matytis tik desinej, tai tikrai nepergyvenu mirksiukas.gif

gimdyt nebijojau lotuliukas.gif juk su savo stebuklais susitikti ejau, laiminga buvau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as svajoju apie noses operacija,nosi paveldejau is mamos,tokia ilga ir galas kaip butu burbuliukas uzmautas sad.gif
jau nuo paauglystes svajoju,nes turejau buratini pravarde tikrai nemalonu...
bet istikro bijau jog nebutu baisiau nei yra.
Bet to kiek mazdaug isleidote viso op. ir kiek po jos klinikoj reikia buti?
koks populeriausias chirurgas?kuriiuo daugiausia patenkintu ir kuris nuvyle?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 03 10, 19:07)
Sveikos,ir as svajoju apie noses operacija,nosi paveldejau is mamos,tokia ilga ir galas kaip butu burbuliukas uzmautas sad.gif
jau nuo paauglystes svajoju,nes turejau buratini pravarde tikrai nemalonu...
bet istikro bijau jog nebutu baisiau nei yra.
Bet to kiek mazdaug isleidote viso op. ir kiek po jos klinikoj reikia buti?
koks populeriausias chirurgas?kuriiuo daugiausia patenkintu ir kuris nuvyle?
Aciu smile.gif

Sveika.
Na kad baisiau bus nereikia bijot, as manau, jei pasirinksi gera gydytoja. Bent jau man Viksraitis i visas mano abejones atsake, kad tikrai bus zymiai geriau nei dabar smile.gif Na as ir tikiu, o kas belieka tongue.gif
O siaip manau op kaina priklauso nuo to ka reikia daryti, nes jei reikia ir pertvara tiesinti tada daugiau gaunasi. Pvz as suzinojau, kad mano nosis kreiva tik nuejusi i konsultacija (tiek metu net nepastebedavau doh.gif ) Mano op kainuos 7000..kitu irgi panasiai (na cia reikia pasidometi, internete net kainos buna surasytos). Po op kita diena jau isleidzia namo..klaipedoje jankunas palaiko kelias dienas smile.gif
O siaip paskaitinek musu temas, cia labai daug informacijos, kaip visos jauciasi po operaciju, koks gyjimo procesas ir pan.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 03 10, 21:47)
Bent jau man Viksraitis i visas mano abejones atsake, kad tikrai bus zymiai geriau nei dabar smile.gif 

Man atrodo, kad jis visoms taip sako. Man lygiai taip pat pasake
Atsakyti