QUOTE(-DolceVita- @ 2010 02 19, 09:13)
sutinku del chirurgu darbo 100%
man tas pats, Archideja, snerves nevienodos, kazkoks gumbelis kairej pusej ties galu, kuris visiskai nesikeicia t.y. nemazeja

o apie kvepavima as jau nekalbu

su desine puse dar nieko, bet su kaire

man tai pats baisiausias dalykas.... nesuprantu kodel? ar ten taip uzmazino op metu viska ar kazka ziauriai nukreivino

iki op jokiu problemu kvepavimo neturejau, o dabar kvepuoju kaip koks girtas diedas su visokiais garsais, todel vis dazniau sedziu praverta burna ir kvepuoju per ja

kairej snervej labai daug siuliu daryta buvo (nesuprantu kodel tik kairej), tai ji tokia kieta ir stora, del to ir didesne, tuo tarpu desinioji jau pries pora savaiciu graziai sisileido
jau galvoju vaziuoti pas chirurga konsultacijos, nes vis labiau neramu darosi
zodziu, kuo toliau - tuo daugiau minusu
Na as savo panika imsiu reiksti nuo rytojaus, nes ryt nuims balna ir siulus istrauks
Bet kas liecia snerves, tai man jau pries op buvo aiskinama, kad pirmos op metu, padaryti vienodu ju praktiskai neimanoma

Pas mane pries op jos jau buvo nerealiai nevienodos del nosies ir pertvaros kreivumo, jos net nevienodam aukstyje buvo. Dabar kiek imanoma suprasti bunant su balnu ant nosies, jos zenkliai pavienodejo, aisku iki idealumo, galbut, toli, bet labai panasios, ypac kai buvau pripratusi prie skirtingu

Man aiskino, kad snerves idealiausia tvarkyt kazkur po metu, kai jau viskas sugule ir ten labai nesudetinga op su vietine nejautra. Tada buna jau idealu
Kas liecia kvepavima, tai as jau buvau du kartus, kad issiurbtu visokius vejus is nosies, rytoj vel nueisiu, tada su aparatu issiurbia ir nosis buna kaip tuscia, lyg kazko truktu

bet velgi, iki op, as su viena puse beveik nekvepavau, tai man zenkliai pagerejo
O del viso kito kol kas tyliu, nes nieko nemaciau nieko nzn...
Tikiuos, rytoj nuo vaizdo nenualpsiu, nes sako buna ir taip