Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

Fragolina, sveikute, kaip sekasi? Gal jau pasidarei operaciją?

Kita oho kokie pasikeitimai thumbup.gif na ir kaip aplinkiniai reagavo į tavo pasikeitimą?

Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 02 18, 20:37)
Ikeliau kelias naujas foto

Wau, paskutinej nuotraukoj kaip kokia kino aktore smile.gif
Bet man sviesus plaukai gal graziau buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 18 vasario 2010 - 20:59
QUOTE(Katka @ 2010 02 18, 19:47)
Fragolina, sveikute, kaip sekasi? Gal jau pasidarei operaciją?

Kita oho kokie pasikeitimai  thumbup.gif  na ir kaip aplinkiniai reagavo į tavo pasikeitimą?

Aciu 4u.gif Visi labai teigiamai regavo, net mama rankomis plojo ir sake saunuole, kad pasiryzai, o taip visu bijojau ir viska slepiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Proud_Mommy @ 2010 02 18, 19:49)
Wau, paskutinej nuotraukoj kaip kokia kino aktore smile.gif
Bet man sviesus plaukai gal graziau buvo  blush2.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif
Na del plauku tai irgi eksperimentas buvo, mano draugas sake, jam irgi sviesus labiau patinka bigsmile.gif , o as pati nesugalvoju kas man patinka lotuliukas.gif
Kokie tavo planai, kada op?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita: 18 vasario 2010 - 21:05
QUOTE(Kita @ 2010 02 18, 21:03)
Kokie tavo planai, kada op?

Jei ne mano kudikis, kuris geria mano pienuka, tai as jau dabar daryciausi. Bet dabar teks laukti iki liepos...nes maitinti noriu nors iki metuku. O SV sako po poros sav. jau ir galima operuotis

Na nebent, vaikas atsisakytu anksciau pienuko unsure.gif tada visi planai keiciasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Proud_Mommy: 18 vasario 2010 - 21:30
Mergaites man irgi nauja slaptazodi imeskit I AZ. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 02 18, 21:37)
Vaziuosiu velyva pavasari, ziuresiu ka pasakys, nezinau man rodos galiukas dar vis patines, gelis pakankamai gerai gailesi, gal koki 10% sumazejo... neaisku kaip cia bus. Kaip tavo nosiukas?

Mano galas, atrodo, po biski leidziasi. Nors chirurgas sake, kad cia vis dar tas gelis veikia. Bet man atrodo, kad jau po savaites jis issileido... unsure.gif Tikiuosi, kad galas nusileis
Taciau yra blogu dalyku, kurie, manau taip ir liks. Snerves, ziurint is apacios, turbut dvigubai skiriasi dydziu, ir vienoj nosies pusej viduj uzspaustas kvepavimo kanalas - del to pro ta puse blogiau kvepuot verysad.gif
Stai tokie mano reikalai
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2010 02 19, 00:11)
Mano galas, atrodo, po biski leidziasi. Nors chirurgas sake, kad cia vis dar tas gelis veikia. Bet man atrodo, kad jau po savaites jis issileido... unsure.gif Tikiuosi, kad galas nusileis
Taciau yra blogu dalyku, kurie, manau taip ir liks. Snerves, ziurint is apacios, turbut dvigubai skiriasi dydziu, ir vienoj nosies pusej viduj uzspaustas kvepavimo kanalas - del to pro ta puse blogiau kvepuot verysad.gif
Stai tokie mano reikalai

Archideja tai sakai snerves labai skiriasi blink.gif nes as pagrinde ir zadu darytis opercija del snerviu nes ziurint is apacios jos pas mane irgi labai skiriasi ir taip kaip tu sakai vienoj nosies pusej viduj uzspaustas kvepavimo kanalas - del to pro ta puse blogiau kvepuot. Tai jai negali suvienodint snerviu tai tada doh.gif

Kita labai megsta ekstremalius pokycius biggrin.gif su juodais plaukuciais man vel kitas zmogus, cia jau viena minejo ir as drinks_cheers.gif kaip is kino aktore atrodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2010 02 19, 00:31)
Archideja tai sakai snerves labai skiriasi  blink.gif nes as pagrinde ir zadu darytis opercija del snerviu nes ziurint is apacios jos pas mane irgi labai skiriasi ir taip kaip tu sakai vienoj nosies pusej viduj uzspaustas kvepavimo kanalas - del to pro ta puse blogiau kvepuot. Tai jai negali suvienodint snerviu tai tada  doh.gif

Jei tu vien del snerviu nori darytis - 100% nepatariu schmoll.gif Jau mano pries tai buvo idealiai lygios, o po op. tapo... geriau kada ikelsiu foto - pamatysi verysad.gif
Aisku, is apacios niekas i mane neziuri, nei as pozuoju nuotraukoms - kur is visu rakursu turi idealiai atrodyt. Tik siaip manau, kad LT chirurgai dar nesugeba idealiai padaryt tokiu operaciju. Net operacijos sutarty parasyta, kad del snerviu kreivumo po op. jie neatsako. As, aisku, iki op. i si sakini nekreipiau ypatingo demesio, galvodama "ka cia tos snerves, svarbiausia kad daugiau gargameliu nebuciau". Bet dabar biski apmaudu kad taip gavosi verysad.gif ir dar tas kvepavimas. Tikejausi, kad galesiu laisvai kvepuot po op., bet taip nera. Gaila...

O del snerviu suvienodinimo - gal ir gali jas bandyt suvienodint antra operacija. Bet as daugiau nenoriu rizikuot. Todel net neklausiau ar galima snerves suvienodint ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 19 vasario 2010 - 00:16
mergaites, pasidalinkit is su manim naujuoju slaptazodziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2010 02 19, 00:15)
Tik siaip manau, kad LT chirurgai dar nesugeba idealiai padaryt tokiu operaciju. Net operacijos sutarty parasyta, kad del snerviu kreivumo po op. jie neatsako.

ir dar tas kvepavimas. Tikejausi, kad galesiu laisvai kvepuot po op., bet taip nera. Gaila...

sutinku del chirurgu darbo 100% unsure.gif
man tas pats, Archideja, snerves nevienodos, kazkoks gumbelis kairej pusej ties galu, kuris visiskai nesikeicia t.y. nemazeja verysad.gif o apie kvepavima as jau nekalbu verysad.gif su desine puse dar nieko, bet su kaire verysad.gif man tai pats baisiausias dalykas.... nesuprantu kodel? ar ten taip uzmazino op metu viska ar kazka ziauriai nukreivino g.gif iki op jokiu problemu kvepavimo neturejau, o dabar kvepuoju kaip koks girtas diedas su visokiais garsais, todel vis dazniau sedziu praverta burna ir kvepuoju per ja verysad.gif kairej snervej labai daug siuliu daryta buvo (nesuprantu kodel tik kairej), tai ji tokia kieta ir stora, del to ir didesne, tuo tarpu desinioji jau pries pora savaiciu graziai sisileido doh.gif
jau galvoju vaziuoti pas chirurga konsultacijos, nes vis labiau neramu darosi verysad.gif unsure.gif

zodziu, kuo toliau - tuo daugiau minusu verysad.gif

p.s. man minusu po op kur kas daugiau nei pliusu, tai koks tikslas buvo operuotis tada, kad taip gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -DolceVita-: 19 vasario 2010 - 09:16
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 02 19, 09:13)
sutinku del chirurgu darbo 100%  unsure.gif
man tas pats, Archideja, snerves nevienodos, kazkoks gumbelis kairej pusej ties galu, kuris visiskai nesikeicia t.y. nemazeja verysad.gif o apie kvepavima as jau nekalbu  verysad.gif  su desine puse dar nieko, bet su kaire  verysad.gif man tai pats baisiausias dalykas.... nesuprantu kodel? ar ten taip uzmazino op metu viska ar kazka ziauriai nukreivino  g.gif  iki op jokiu problemu kvepavimo neturejau, o dabar kvepuoju kaip koks girtas diedas su visokiais garsais, todel vis dazniau sedziu praverta burna ir kvepuoju per ja  verysad.gif  kairej snervej labai daug siuliu daryta buvo (nesuprantu kodel tik kairej), tai ji tokia kieta ir stora, del to ir didesne, tuo tarpu desinioji jau pries pora savaiciu graziai sisileido  doh.gif 
jau galvoju vaziuoti pas chirurga konsultacijos, nes vis labiau neramu darosi  verysad.gif  unsure.gif

zodziu, kuo toliau - tuo daugiau minusu  verysad.gif

blink.gif
Na as savo panika imsiu reiksti nuo rytojaus, nes ryt nuims balna ir siulus istrauks unsure.gif
Bet kas liecia snerves, tai man jau pries op buvo aiskinama, kad pirmos op metu, padaryti vienodu ju praktiskai neimanoma g.gif Pas mane pries op jos jau buvo nerealiai nevienodos del nosies ir pertvaros kreivumo, jos net nevienodam aukstyje buvo. Dabar kiek imanoma suprasti bunant su balnu ant nosies, jos zenkliai pavienodejo, aisku iki idealumo, galbut, toli, bet labai panasios, ypac kai buvau pripratusi prie skirtingu rolleyes.gif Man aiskino, kad snerves idealiausia tvarkyt kazkur po metu, kai jau viskas sugule ir ten labai nesudetinga op su vietine nejautra. Tada buna jau idealu 4u.gif
Kas liecia kvepavima, tai as jau buvau du kartus, kad issiurbtu visokius vejus is nosies, rytoj vel nueisiu, tada su aparatu issiurbia ir nosis buna kaip tuscia, lyg kazko truktu smile.gif bet velgi, iki op, as su viena puse beveik nekvepavau, tai man zenkliai pagerejo wub.gif
O del viso kito kol kas tyliu, nes nieko nemaciau nieko nzn... blush2.gif unsure.gif
Tikiuos, rytoj nuo vaizdo nenualpsiu, nes sako buna ir taip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2010 02 18, 22:31)
Kita labai megsta ekstremalius pokycius  biggrin.gif su juodais plaukuciais man vel kitas zmogus, cia jau viena minejo ir as  drinks_cheers.gif  kaip is kino aktore atrodai  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Na megstu pokycius, negaliu nusedeti vienoje vietoje matyt biggrin.gif atsiubostu pati sau smile.gif
Va skaitau apie snerves aptarinejate, mano pries op, buvo kreivokos, nes pertvara irgi buvo iskrypusi, o dabar atrodo lygios, del kvepavimo tai vis dar jauciasi, kazkaip blogiau dabar kvepuoju nei pries op ir pastoviai kai einu pvz i sale pasisportuoti "varva" kazkaip nemalonu. Na as kaip visada tikiuosi dar apgeres, nes prisikaiciau kituose forumuose, kad reikia 1-2 metu laiko....
Atsakyti