Aciu mergaites uz gerus zodzius, bet as grazi visai nesijauciu

Parduotuvese bijau pazistamu sutikti, dauguma draugu manes dar nemate (o jau beveik 3 men. praejo

), i klases susitikima taipogi neejau
Aisku labai jau cia pesimistiskai viska aprasiau, istikruju, kaip ir dauguma, mane kamuoja nuotaiku kaita, priklausomai nuo to kaip siandien atrodo mano nosis
QUOTE(-DolceVita- @ 2010 02 16, 22:25)
aciu

gal siek tiek? bet kad gi kiekviena diena vis kitaip atrodo, tai paburksta, tai pasitraukia, kartais nosis tokia kreiva atrodo, kaip gyvate
pradejau klijuoti pleistrus ant galo, ties ta vieta kur gumbelis.... jau kokias 3-4 naktis miegojau su pleistruota nosim, gal del to ir yra siek tiek efektas.
Kaip man sunkiai siulai salinasi, ten taip giliai vienoj pusej toks jau pasilydes, bet niekaip nepasiduoda iskrapstomas, nes kai pajudinu - skauda siek tiek. Bet jis kvepavimui trukdo, tai kvepuoju praktiskai desine puse tik
O kaip jums mergaites jautrumas nosies viduj, as pvz ir kambary, kur apie +20 kai kvepuoju, man toks lyg gelimas jauciasi, lyg jautrumas, kaip po slogos dideles? gal, kad gleivine isdziuvusi, nezinau, bet taip nemalonu
o i lauka isejus - upeliai is nosies teka idomu, kada baigsis tas nepatogumas? nejaugi teks laukti pavasario atsilimo?
Galiukas sumazejo ir dar mazes

todel be reikalo nepanikuok, dar LABAI mazai laiko praejo
Mane vienas siulas taip sunervino, kad jau nekreipdama demesio i skausma ji istraukiau

iskarto palengvejo
(cia as tik apie save parasiau, jokiu budu nepatariu taip daryti)
Gleivine buvo issausejus labai ilga laika, iki dveju men. beveik, paskui atsistate, nosis varvejo - purskiau juros vandenuka, nezinau ar padejo, ar tiesiog atejo laikas ir susitvarke viskas
QUOTE(citrute @ 2010 02 17, 19:37)
Ka tik dukrele besirengdama uztvojo per nosi, sedziu apsiasarojus kazin kokios perspektyvos, kad nieko nesukrutino

man irgi eme vystytis paranoja del nosies, atrodo isprotesiu belaukdama ir besaugodama
Tu gi su itvaru, saugi nosyte dabar
Kai su itvaru buvau, tai nieko, bet kai nueme - pacia pirma diena gavau i nosi nuo maziuko
Mano paranoja del nosies daejo iki tokio lygio kad net per

negaledavau normaliai atsipalaiduoti, bijojau
dabar jau normaliai viskas