Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija

parasiau as dr. Jankunui del pleistru, tai sake neverta, nepades jie man.. na jis geriau zino 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(citrute @ 2010 02 17, 19:37)
Sestadieni  4u.gif  Ka tik dukrele besirengdama uztvojo per nosi, sedziu apsiasarojus  verysad.gif  kazin kokios perspektyvos, kad nieko nesukrutino  g.gif  man irgi eme vystytis paranoja del nosies, atrodo isprotesiu belaukdama ir besaugodama  unsure.gif

nepergyvenk labai, jei nebego kraujas tai gal nieko, juk itvaras tam ir paliktas, kad saugotu tavo nosiuka. As nuo savo mazojo brangenybes jau kokius 3 kartus esu gavusi, tai is rankytes, tai su galvyte. Bet pati kalta, vis noriu pabuciuoti pamyluoti wub.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz gerus zodzius, bet as grazi visai nesijauciu unsure.gif Parduotuvese bijau pazistamu sutikti, dauguma draugu manes dar nemate (o jau beveik 3 men. praejo doh.gif ), i klases susitikima taipogi neejau unsure.gif
Aisku labai jau cia pesimistiskai viska aprasiau, istikruju, kaip ir dauguma, mane kamuoja nuotaiku kaita, priklausomai nuo to kaip siandien atrodo mano nosis biggrin.gif doh.gif

QUOTE(-DolceVita- @ 2010 02 16, 22:25)
aciu smile.gif gal siek tiek?    bet kad gi kiekviena diena vis kitaip atrodo, tai paburksta, tai pasitraukia, kartais nosis tokia kreiva atrodo, kaip gyvate 
pradejau klijuoti pleistrus ant galo, ties ta vieta kur gumbelis.... jau kokias 3-4 naktis miegojau su pleistruota nosim, gal del to ir yra siek tiek efektas.
Kaip man sunkiai siulai salinasi, ten taip giliai vienoj pusej toks jau pasilydes, bet niekaip nepasiduoda iskrapstomas, nes kai pajudinu - skauda siek tiek. Bet jis kvepavimui trukdo, tai kvepuoju praktiskai desine puse tik
O kaip jums mergaites jautrumas nosies viduj, as pvz ir kambary, kur apie +20 kai kvepuoju, man toks lyg gelimas jauciasi, lyg jautrumas, kaip po slogos dideles? gal, kad gleivine isdziuvusi, nezinau, bet taip nemalonu 
o i lauka isejus  - upeliai is nosies teka  idomu, kada baigsis tas nepatogumas? nejaugi teks laukti pavasario atsilimo? 

Galiukas sumazejo ir dar mazes thumbup.gif todel be reikalo nepanikuok, dar LABAI mazai laiko praejo mirksiukas.gif
Mane vienas siulas taip sunervino, kad jau nekreipdama demesio i skausma ji istraukiau doh.gif iskarto palengvejo (cia as tik apie save parasiau, jokiu budu nepatariu taip daryti)
Gleivine buvo issausejus labai ilga laika, iki dveju men. beveik, paskui atsistate, nosis varvejo - purskiau juros vandenuka, nezinau ar padejo, ar tiesiog atejo laikas ir susitvarke viskas g.gif

QUOTE(citrute @ 2010 02 17, 19:37)
Ka tik dukrele besirengdama uztvojo per nosi, sedziu apsiasarojus  kazin kokios perspektyvos, kad nieko nesukrutino  g.gif  man irgi eme vystytis paranoja del nosies, atrodo isprotesiu belaukdama ir besaugodama  unsure.gif

Tu gi su itvaru, saugi nosyte dabar mirksiukas.gif
Kai su itvaru buvau, tai nieko, bet kai nueme - pacia pirma diena gavau i nosi nuo maziuko cool.gif
Mano paranoja del nosies daejo iki tokio lygio kad net per smileysex.gif negaledavau normaliai atsipalaiduoti, bijojau doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
dabar jau normaliai viskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desert @ 2010 02 17, 22:09)
Aciu mergaites uz gerus zodzius, bet as grazi visai nesijauciu  unsure.gif Parduotuvese bijau pazistamu sutikti, dauguma draugu manes dar nemate (o jau beveik 3 men. praejo  doh.gif ), i klases susitikima taipogi neejau  unsure.gif

Desert,
tu visai be reikalo taip vengi zmoniu. Isivaizduoju kaip tu jautiesi verysad.gif Bet juk atrodai graziau nei pries tai, o jei niekur neisi ir vengsi susitikimu, tai niekada sau to ir neirodysi, kad atrodai gerai. mirksiukas.gif As tai va susitvarkysiu savo bakalauro darba, dar luktelsiu kol nosis pasitrauks ir jau planuoju nulekti i koki kluba, pasitikrinti ar traukiu vyr. lyties atstovus savo nauja isvaizda lotuliukas.gif Nes MB kai pamato stovincia prie veidrodzio, tai jau lazdavojasi "ooooo... jau siandien tikrai geriau atrodo!! lotuliukas.gif " Aisku ne is piktos valios, tik noredamas mane pralinksminti, bet visvien su maza pasaipele.
Juk kas to nepatyre, neisivaizduoja kokia nepastoviu jausmu ir emociju lavina uzgriuna po op doh.gif Taigi drasiau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Desert, tu be reikalo vengi zmoniu, nes tikrai atrodai labai graziai wub.gif Aisku, tos musu kalbos nelabai pagelbes, nes manau, kad tai psichologiskai kazkaip tave veikia ta visa operacija, toks didelis pasikeitimas ir pan. Pilnai tikiu ir neatmetu galimybes, kad ir as pati blogai jausiuos po op. Nezinau kaip man ten protas suveiks biggrin.gif biggrin.gif

DolceVita, matosi nuotraukuose, kad galiukas tavo tikrai pamazejo thumbup.gif
Atsakyti
Joo, ta savijauta po operacijos baisiau nei pogimdyminė depresija doh.gif Vat ir sakau - ne pačios operacijos reikia bijoti, o rezultato arba savo reakcijos į rezultatą. Juk pati operacija - vieni niekai, ar ne, DolceVita ? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katka @ 2010 02 18, 12:10)
Juk pati operacija - vieni niekai, ar ne, DolceVitamirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kol su narkoze tai tikrai drinks_cheers.gif bet po to - vienos linksmybes lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Bet narkozė tai tikrai yra nerealus gėris lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
esu anksciau viena turejusi, tai kai budau viskokie vaizdeliai nerealus buvo, labirintais skraidziau, jausmas thumbup.gif
o si karta, matyt viskas pazenge stipriai i prieki, atsibudau ir viskas, ne vieno sapnelio lotuliukas.gif pries op anesteziologe minejo, kad atsibusiu, kaip gerai pamiegojusi, be sapnu mirksiukas.gif
bet jausmas uzlipus ant operacinio stalo, kai zinai, kad tave greit "isjungs" tai doh.gif galvojau, judinkites, moterys, tik greiciau !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai sapnavau g.gif labai saldžiai miegojau ir sapnavau vieną iš tų sapnų, kur paskui būna pikta, kai kas pažadina lotuliukas.gif Miegas nerealaus gilumo ir staiga kažkokie balsai - slenkamės, ponia, slenkamės, važiuosim į palatą lotuliukas.gif Bet jo, kai atsiguli ant operacinio stalo, tai jausmelis geras lotuliukas.gif ypač kai paguldė vien tik su trusikais tik viena mintis galvoje sukosi - ką aš čia darau doh.gif Paskui užklojo, įmontavo kateterį ties riešu ir sako - galva pasidarys sunki. O galvoju - vat sąmoningai priešinsiuosi, pažiūrėsim kaip bus, bet greitai palūžau lotuliukas.gif
Atsakyti
o as visiskai neatsimenu, kaip nulipau nuo operacinio stalo ir kaip atsiduriau lovoje - nieko nieko lotuliukas.gif Klausiau sesutes, ar pati cia taip "susitvarkiau" ar jie mane perkele, sake, kad pati biggrin.gif
Ir dabar, kai pamirstu ka, tai MB juokauja: 'tau gal pora mega baitu istryne per op? " lotuliukas.gif
Atsakyti
DolceVita, vis pamirstu paklausti. O pries kiek laiko tyrimus dareisi? Specialiai vaziavai i kauna?
Papildyta:
Ir dar 4u.gif
O jums neatrodo, kad reiktu gmaile pakeisti slaptazodi..nes man keista, kad kazkas ziurineja nuotraukas musu ir klausia po to, kur galetu rasti musu tema SM.. g.gif
Atsakyti