Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(Bussinkka @ 2010 02 15, 11:35)
ieskau ieskau atsakymo ir nerandu... ax.gif  gak kas man pasakys kiek dienu po O galima anksciauiai daryti NT? 4u.gif

Anksciausiai po 10dienu po galimo apvaisinimo.
Atsakyti
Sveikos,

Su tais rezultatu vertinimais po 10, 20 ar daugiau minuciu is tikruju painu. Bet kai kuriu NT instrukcijose yra parasyta, kad jeigu II isryskeja po 10 minuciu, neatmeskite nestumo tikimybes smile.gif O siaip, kiek esu girdejusi istoriju, ir kiek teko savo pacios kailiu patirti, tai jeigu nera nestumo, tai II nerodo praejus net ir valandai, o jeigu yra, tai jis tikrai gali isrysketi veliau negu po 10min smile.gif
O del to, kada anksciausiai galima darytis, tai priklauso nuo NT jautrumo ir moters gaminamo LCH kiekio, taip pat nuo to, kiek laiko reikia konkreciam zirniukui isitvirtinti. Anksciausiai esu girdejusi, kad NT parode II, praejus 7DPO, taciau juk buna atveju, kad nerodo net ir 14DPO smile.gif Manau, kas turi daugiau NT uzsipirkusios, gali pradeti juos gadinti nuo kokios 10DPO smile.gif
Atsakyti
stai ir pamaciau savo II wub.gif siandien 13 DPO ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazge123: 16 vasario 2010 - 10:13
QUOTE(mazge123 @ 2010 02 16, 12:05)
stai ir pamaciau savo II  wub.gif siandien 13 DPO  ax.gif

Nuoširdžiausiai sveikinu pamačius savo II wub.gif
Ir visosm linkiu juos pamatyti 4u.gif

O man šiandien 11 DPO ir testas neigiamas verysad.gif dar bandysiu darytis savaitgali jeigu nesulauksiu mm, bet abejoju, kad gavosi verysad.gif Na ką darysi, pradėsiu trečia ciklą, gal visgi trečias kartas nemeluoja g.gif

Papildyta:
QUOTE(Nuotaka 09 09 05 @ 2010 02 16, 14:43)
Kaip aš už tave džiaugiuosi 4u.gif O mano zirniukas neisitvirtino...II juosteles maciau pirma karta gyvenime smile.gif Tikiuosi, kad ateinanti mėnesį viskas bus gerai smile.gif

Nenusimink, gal kitas mėnuo bus sėkmingas mirksiukas.gif
Laikau kumščius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rakatanga: 17 vasario 2010 - 08:42
na gal jus netokios kaip as issiblaske bet visvien parasysiu. man atrodo kad nepastojau vien delto kad po smileysex.gif iskarto atsikeldavau (na vis tas svaros noras blush2.gif ) eidavau apsiprasuti. o dabar ta prasme si menesi pasidedavau maza perlenkta pagalvele po uzpakaliuku ir paguledavau maziausei 10 min. ir nors vyras per pace ovuliacija nebuvo, gryzo tik po poros dienu bet pavyko clap_1.gif anksciau skaitydavau kad taip daro bet pati kaskodel taip nedarydavau smile.gif cia aisku ne i tema bet gal kamnors taipat blush2.gif
Atsakyti
na va turiu jau ir atsakymus 122,9
skaiciau kad pagal zitus skaicius galima nustatyti tiksliau kelinta savaite. gal zinot kuri?
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif ar priimsit mane i savo buri?Vis skaitineju jusu pasnekesius, bet nedrisdavau parasyt blush2.gif .
Mes jau kaip trecias ciklas planuojam ir va uzvakar atejo pagaliau mmm diena kuriu kol kas nesulaukiu ir labai tikuosi nesulaukti wub.gif , bet NT nesiryztu daryt dar palauksiu kelias dieneles,gal pasirodys mmm,nes anuos kartus tekdavo labai nusivilt,nes budavau isitikinus kad tikrai esu nestuke.gif ,nes is to didelio noro jausdavau visus nestumo pozymius biggrin.gif .Bet si kart nieko nelaukiau,ir va vyras sako isbalus esi,lig ir miego noriu labiau,nugara skauda,krutines neskauda,tai giliai sirdi tikuos kad gal uzkibo bet ir prisigalvot nenoriu.
Atsakyti
Aciu Jums labai uz nuosirdzius palinkejimus 4u.gif labai tikiuos pamatyt tas dvi juosteles,bet kadangi gyvenu ne Lt tai pas mus testukai rodo + smile.gif .Sveikinu kurioms jau pavyko nestuke.gif ir visas kurios dar taip laukia teigiamo rezultato,svarbiausia kuo maziau apie tai galvot ir viskas tikrai pavyks wub.gif . O sis kartas tai jau yra trecias ciklas.
Papildyta:
Oi ir kiek as tu testuku buvau prigadinus net atejus mmm po ju dar kartodavau NT nes vis neprarasdavau vilties rolleyes.gif Ir pykinti mane pradedavo vos ne iskart po bandymo biggrin.gif kas nelabai realu butu,tik nesenai issiaiskinau kad mane pykindavo nuo lidyto surio kuri as taip megstu doh.gif nes valgydavau ji istysai.
Atsakyti
Sveikos!
Tikrai negalvojau, kad teks čia rašyti, bet yra kaip yra smile.gif

Nesusirgau, jau praėjo 10 dienų po to, kai turėjo ateiti mm ir tiek 10DPO , pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija..
Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų.

Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min..
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 12:44)
Sveikos!
Tikrai negalvojau, kad teks čia rašyti, bet yra kaip yra smile.gif

Nesusirgau, jau praėjo 10 dienų po to, kai turėjo ateiti mm ir tiek 10DPO , pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija..
Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų.

Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min..

na siulau kartot NT, manau busi nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes smile.gif , taip pas mus taippat kvepia pavasariu,oras nuostabus,tik gaila vyrukas dirba nei pasivaiksciot nei ka verysad.gif , Na esu kazkur skaiciusi tik nepamenu kur kad jei nera nestumo tai antra juostele nepasirodys net ir po 12 valandu tad tikriausiai esi nestuke.gif .As vis nesulaukiu savo mm tai ryt darisiuos NT wub.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu toki klausimeli...mano mm turejo prasideti sio men 16diena, ar jau galiu darytis NT ar vis dar palaukti???
Atsakyti