Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 13:03)
Sveikos, turiu toki klausimeli...mano mm turejo prasideti sio men 16diena, ar jau galiu darytis NT ar vis dar palaukti???

Sveika,taip zinoma jau gali darytis NT jis tikrai jau turetu parodyt ar esi nestuke.gif .man turejo mm but 17-18,tai ryt jau darysiu ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 15:03)
Sveikos, turiu toki klausimeli...mano mm turejo prasideti sio men 16diena, ar jau galiu darytis NT ar vis dar palaukti???

Tai aisku jau daryk irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 12:44)
...........pasidariau vakar testą, parodė neigiamą ir išmečiau šiukšliadėžėn, tik šiandien ryte pamačiau, kad yra antra linija..
Tai vat dabar nebežinau kaip čia yra, mm ir anksčiau vėluodavo, bet testai niekad nerodė tos antros linijos net ir po dvylikos valandų.

Šiandien pasidarysiu dar vieną, dėl visa ko ir rytui nusipirksiu, nors ant RapiReg rašo, kad nesvarbus paros laikas šlapimo, tik svarbu nežiūrėti vėliau nei po 15min..

Aš dariausi vakare ir rezultatas buvo po 10-15 min tongue.gif
Taip kad nekreipk dėmesio į užrašus lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai labai bijau darytis kad nepamatyciau I todel ir delsiu....
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 17:58)
as tai labai bijau darytis kad nepamatyciau I todel ir delsiu....

na bet jei nepasidarysi tai nepamatysi ir II mirksiukas.gif tad siūlyčiau nedelsti 4u.gif
Atsakyti
O tas NT ant kurio pipete reikia uzlasinti pora lasu slapimo labai jautrus ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(amaliute @ 2010 02 22, 15:29)
O tas NT ant kurio pipete reikia uzlasinti pora lasu slapimo labai jautrus ar nelabai?

Na tas testas taip pat geras ir tikrai parodys jei laukiesi,jie visi rodo ta pati,tik jau priklauso nuo to kiek tavo organizmas gamina nestumo hormono,bet jei tavo mm turejo but 16 d tai drasiai nesukus sau galvos gali daryt NT mirksiukas.gif ir nepamirst mums pranest tongue.gif mums labai idomu.

Atsakyti
Pasidariau po pietų RAPID testą, tai linija pasirodė vėl po kokių 15min, bet laaabai neryški.. Na tikiuosi, kad ryt ryte bus baiktos mano abejonės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 22, 22:53)
Pasidariau po pietų RAPID testą, tai linija pasirodė vėl po kokių 15min, bet laaabai neryški.. Na tikiuosi, kad ryt ryte bus baiktos mano abejonės  unsure.gif

na jeigu darantis testa vakare parode nors ir neryske juostele, tai tu tikrai jau esi nestuke.gif sveikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar negaliu patikėt, ryt jei bus II, tai tada lėksiu kraujo tyrimą, bet jau abejonių kuo tolyn tuo mažyyyn 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį unsure.gif unsure.gif

Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis..

Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(seemle @ 2010 02 23, 08:28)
Sveikos wink.gif

Na šiandien ryte pasidariau vėl su RAPID ir tik po kokio pusvalandžio pradėjo rodyti tokį vaiduokliškiausią vaiduoklį  unsure.gif  unsure.gif

Tą kur pirmą kartą dariausi ir rodė ryškią antrą liniją, bet po kelių val, tai buvo RAPIREG, apie kurį yra gandų, kad jis "apgavikas", tai gal ir netikėt..Belieka arba laukti mm jau kovo, o ne vasario mėn, arba eit kraują darytis..

Nors dabar būtų tik 11DPO, tai gal dėl to tokie vaiduokliai doh.gif

Manau kad tu nestuke.gif , bet neskubek, luktelk dar pora dienu, paskui bandyk vel. Jei nori, yra toks labai jautraus NT Viola vadinasi, jo kaina apie 18 lt. Gali dar ji pamegint mirksiukas.gif
Atsakyti