Įkraunama...
Įkraunama...

Kada anksčiausiai galima darytis nėštumo testą?

Laba,

labai geras budas ir patikimas suzinot ar laukies ar ne be falso tas puodelis,dabar ir as isitikinau, kad nesilaukiu schmoll.gif mmm veluoja 4 d. bet visi kiek pirkau testai rodo nestumo nebuvima.Siandien ryte galutinai isitikinau ,kad nera nes dariausi NT puodelyje.Jis anksciausiai parodo,po O praejus 10 d.
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 07 20, 07:39)
Laba,

labai geras budas ir patikimas suzinot ar laukies ar ne be falso tas puodelis,dabar ir as isitikinau, kad nesilaukiu  schmoll.gif mmm veluoja 4 d. bet visi kiek pirkau testai rodo nestumo nebuvima.Siandien ryte galutinai isitikinau ,kad nera nes dariausi NT puodelyje.Jis anksciausiai parodo,po O praejus 10 d.

Sveikutes visos wink.gif Labai jau suntrigavot su tais testais puodeliais. Gal kuri galit papasakoti placiau kad cia per principas to testo? Vaistinej perkat? Smalsauju, nes mmm veluoja 2 d., dariausi paprasta testa, tai antra juostele-vaiduokliukas vos matosi, tai bandysiu vel kartoti testa ir tikesiuosi jau ryskiu II smile.gif Dbr dar anksciau laiko bijau dziugauti smile.gif
Atsakyti
Stai tokie user posted image,sisiiii tiesiai y puodeli ir ta sone juostele parodo,pats tiksliausias is mano darytu ir seip visos giria ji thumbup.gif man rodos jis ir brangiausias.Kainuoja apie 18 lt. tinka bet koks slapimas (ryto, vakaro ir t.t)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 20 liepos 2010 - 11:36
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 07 20, 12:29)
Stai tokie user posted image,sisiiii tiesiai y puodeli ir ta sone juostele parodo,pats tiksliausias is mano darytu ir seip visos giria ji thumbup.gif man rodos jis ir brangiausias.Kainuoja apie 18 lt. tinka bet koks slapimas (ryto, vakaro ir t.t)

eurovaistinėj apie 13 litų 4u.gif
Atsakyti
Prie progos būtinai pabandysiu nusipirkti tą testuką. Šiandien įsitikinau, kad nesu nėščia. Ryte pasidariau BT, rodė vieną ryškią ir kitą vos rausvą juosteles, bet vakare prasidejo mmm. Nežinau, gal tie paprasti kasetiniai testai nelabai geros kokybės, baisiai nusivyliau, net apsiverkiau... (nes tikėjausi, kad ta antroji prastai matoma ir yra tas įrodymas) verysad.gif

Gal kitos turite geresnių naujienų?
Papildyta:
Invisible2010 kaip tu? Gal vis gi nestuke.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2010 07 20, 18:29)
Prie progos būtinai pabandysiu nusipirkti tą testuką. Šiandien įsitikinau, kad nesu nėščia. Ryte pasidariau BT, rodė vieną ryškią ir kitą vos rausvą juosteles, bet vakare prasidejo mmm. Nežinau, gal tie paprasti kasetiniai testai nelabai geros kokybės, baisiai nusivyliau, net apsiverkiau...  (nes tikėjausi, kad ta antroji prastai matoma ir yra tas įrodymas) verysad.gif

Gal kitos turite geresnių naujienų?
Papildyta:
Invisible2010 kaip tu? Gal vis gi  nestuke.gif  ???

Labukas, aga, turime geru naujienu smile.gif Siandien pakartojau testa (tik jau kitoki), tai parode dar ryskesnes II wub.gif Dabar jau netveriu savam kailyje, atrodo visam pasauliui norisi rekti, kad dziaugtusi visi kartu su manimi, kad mes nestuke.gif , bet aisku reik aprimti ir dar palaukti wink.gif Labai daug dziaugsmo, kadangi pavyko pastoti per 1 cikla thumbup.gif Baisiai spirgejau ir turbut butu buve asaru pakalne, jei butu nepavyke is pirmo karto.. Na jus puikiai tai suprantat, nes pacios baisiausiai laukiat tu lemtingu II 4u.gif Galiu palinket kantrybes, nors pati zinau, kad laukimas zudo.. smile.gif
Atsakyti
Ditucia, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif Labai dziaugiuosi, kad tau pavyko... thumbup.gif As isivaizduoju kaip norisi paskelbti VISIEMS mes turesime leliu nestuke.gif
As bandysiu laime toliau schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos. jau buvau pradejus dziugaut, bet paskaicius jusu pokalbius sunerimau... vakar padariau viola testuka (buvo 10 DPO). po 5 min nieko nebuvo... po 7 min vos vos matoma antra juostele, po 20 min jau nebereikejo prie lango vartyt ir visaip kaip stengtis iziuret to antros juosteles - II mates is tolo bigsmile.gif bet praejus tiek laiko testo vertinti nebegalima unsure.gif turiu dar 1 kasetini NT, vadinasi "One step rapid test", kainuoja apie 3 lt. kaip manot verta ji ryt gadint? unsure.gif mmm turetu but sekmadieni... tai dar 5 dienos iki mmm g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 07 20, 12:29)

Aš dariausi būtent šitą teskuką vieną dieną prieš numatomas mmm ir man parodė vaiduokliuką, o pakartojus jį po dviejų dienų jau mačiau ryškias II thumbup.gif
Šis testukas man labai patiko, patogus ir patikimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikcia @ 2010 07 27, 19:51)
sveikos merginos. jau buvau pradejus dziugaut, bet paskaicius jusu pokalbius sunerimau... vakar padariau viola testuka (buvo 10 DPO). po 5 min nieko nebuvo... po 7 min vos vos matoma antra juostele, po 20 min jau nebereikejo prie lango vartyt ir visaip kaip stengtis iziuret to antros juosteles - II mates is tolo bigsmile.gif  bet praejus tiek laiko testo vertinti nebegalima unsure.gif  turiu dar 1 kasetini NT, vadinasi "One step rapid test", kainuoja apie 3 lt. kaip manot verta ji ryt gadint? unsure.gif  mmm turetu but sekmadieni... tai dar 5 dienos iki mmm g.gif  unsure.gif

neverta, as su pirmu isitikinau, kad parodo nestuma tik tada kai jau veluoja mm nors 2d., o kaip raso 10d, po O kad rodo, tai man nerode joks testas
Atsakyti
QUOTE(Mikutė @ 2010 07 28, 07:55)
neverta, as su pirmu isitikinau, kad parodo nestuma tik tada kai jau veluoja mm nors 2d., o kaip raso 10d, po O kad rodo, tai man nerode joks testas

bet kaip sunku sulaukti, kada tos mm prades veluoti g.gif doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 07 20, 11:29)

Nu niekur as to puodelio nemaciau g.gif Viola tik Eurovaistineje visai neblogas yra, - raso, kad vieninteli galima daryti dar neatejus mm skirtam laikui... bet kazkur 18 Lt doh.gif Gal kas zino kur tu puodeliu Vilniuje butu galima rasti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linukas-0131: 28 liepos 2010 - 08:44
Toki puodeli pirkau Gintarinej vaistinej,taip pat kai klausiau tai ir Litfarmos vaistine turejo,bet kainos labai skyresi.Sitas puodelis sako labai jautrus tam nestumo hormonui,todel ji galima daryt jau 10 d. po O smile.gif

ju turejo ir Euro vaistine,bet tik didziosiose parduotuvese tokiose kaip Mega (cia Kaunas),Akropolis ir Maxima XXX
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 28 liepos 2010 - 09:14